Ανέβασε τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Δαβάκης, καθώς έχουμε ήδη μπει στην τελευταία προεκλογική εβδομάδα. Μπροστά σε εκατοντάδες δημότες της Βάρης και της Βάρκιζας, σε ανοιχτή συγκέντρωση του συνδυασμού Κύμα Ενωμένων Πολιτών, την Τρίτη 13 Μαΐου  ο Δημήτρης Δαβάκης άσκησε δριμύτατη κριτική τόσο στον απερχόμενο δήμαρχο, όσο και στον κύριο Κωνσταντέλλο για την αναξιοπιστία που έχουν δείξει ειδικά απέναντι σ’ αυτούς. «Έχετε χορτάσει – ειδικά εσείς, οι δημότες της Βάρης – από υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα…

Από μεγάλα λόγια και σπουδαίες διακηρύξεις, που δεν έγιναν πράξη ποτέ. …Τα ίδια που σας έλεγαν τέσσερα χρόνια πριν, τα ίδια σας λένε και σήμερα. Με τα ίδια ψέματα πιστεύουν ότι θα υφαρπάξουν την ψήφο σας. Ότι θα ξανακερδίσουν την εμπιστοσύνη σας. Και εγώ κάνω την απλούστατη ερώτηση: Αν ήθελαν και μπορούσαν να τα κάνουν όλα αυτά, γιατί δεν τα έκαναν; Και αν δεν τα έκαναν τόσα χρόνια, γιατί θα τα κάνουν τώρα;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερη απήχηση στο πλήθος των συγκεντρωμένων δημοτών είχε η αναφορά που έκανε ο Δημήτρης Δαβάκης στις προτάσεις του συνδυασμού του για την Βάρη και την Βάρκιζα, τονίζοντας ότι: Για όλους εμάς, στο Κύμα Ενωμένων Πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, είναι αδιανόητο το να υπάρχουν στο Δήμο μας πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Είναι εξωφρενικό να υπάρχουν στο Δήμο μας περιοχές πρώτης και δεύτερης ταχύτητας. Και δυστυχώς, εδώ και πολύ καιρό, η Δημοτική Ενότητα Βάρης αντιμετωπίζεται ως ο φτωχός συγγενής του Δήμου και χρήσιμη μόνο για την ψήφο σας στις εκλογικές διαδικασίες. Σας εξαπάτησαν και σας χρησιμοποιούν και θα συνεχίσουν να το κάνουν όσο εσείς δεν στρέφετε την πλάτη σας στους υπαλλήλους των μεγάλων συμφερόντων που ουδεμία σχέση έχουν με τη δική μας σκληρή καθημερινότητα. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε ένα τέλος σε αυτήν την κατάσταση. Να αποκαταστήσουμε αυτή την αδικία, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο πρόγραμμά μας στη Βάρη, τις ανάγκες της και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.
Κλείνοντας μέσα σε επευφημίες την ομιλία του, ο Δημήτρης Δαβάκης αναφέρθηκε στη δυναμική που έχει αναπτύξει ο συνδυασμός Κύμα Ενωμένων Πολιτών στην τελική ευθεία για τις εκλογές της Κυριακής και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν μαζικά τον συνδυασμό του, ο οποίος βρίσκεται σε ευθεία ρήξη με τα κάθε είδους συμφέροντα και τους διάφορους «πατρώνους» και αποτελεί εγγύηση ανανέωσης, αποτελεσματικότητας, εντιμότητας και διαφάνειας προς όφελος του Δήμου και των Δημοτών.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ομιλίας του υποψήφιου Δημάρχου Δημήτρη Δαβάκη στη Βάρκιζα:

Davakis-barkiza8


Φίλες και φίλοι,
Αγαπητοί συνδημότες,


Με χαρά σας καλωσορίζω στην αποψινή εκδήλωση του συνδυασμού μας εδώ στη Βάρκιζα. Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας και τη συμμετοχή σας. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την αποδοχή που δείχνετε στον συνδυασμό μας, στο Κύμα Ενωμένων Πολιτών.
Σε ολόκληρη αυτή την προεκλογική περίοδο, μέρα με την μέρα, γίνεται όλο και πιο φανερό ότι κάτι αλλάζει στο Δήμο μας. Ότι κάτι καινούργιο και ελπιδοφόρο γεννιέται. Ότι, επιτέλους, υπάρχει μια ομάδα που ταράζει τα λιμνάζοντα νερά, που θέλει και μπορεί να βάλει ένα τέλος στην ακινησία και την αδράνεια, να βάλει τέλος στην εποχή των χαμένων ευκαιριών και των κούφιων υποσχέσεων.
Φίλες και φίλοι,
Και αν έχετε χορτάσει – ειδικά εσείς, οι δημότες της Βάρης – από υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα… Από μεγάλα λόγια και σπουδαίες διακηρύξεις, που δεν έγιναν πράξη ποτέ. …
Υποσχέσεις:
•    Για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο και των περιοχών που θα ενταχθούν σε αυτό
•    Για την υλοποίηση των απαραίτητων έργων οδοποιίας και στοιχειωδών υποδομών,
•    Για την οριστική διευθέτηση στο Χέρωμα, που τείνει να γίνει συνώνυμο με το γεφύρι της Άρτας,
•    Για τα έργα στο Λιμάνι και τη Μαρίνα της Βάρκιζας
•    Για την ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες
•    Για την καθαριότητα, τις κοινωνικές υποδομές, τις υποδομές υγείας, τους ελεύθερους χώρους, τις παιδικές χαρές…
Είναι ατέλειωτος ο κατάλογος. Μόνον υποσχέσεις. Λόγια του αέρα.
Τα ίδια που σας έλεγαν τέσσερα χρόνια πριν, τα ίδια σας λένε και σήμερα. Με τα ίδια ψέματα πιστεύουν ότι θα υφαρπάξουν την ψήφο σας. Ότι θα ξανακερδίσουν την εμπιστοσύνη σας.
Και εγώ κάνω την απλούστατη ερώτηση: Αν ήθελαν και μπορούσαν να τα κάνουν όλα αυτά, γιατί δεν τα έκαναν; Και αν δεν τα έκαναν τόσα χρόνια, γιατί θα τα κάνουν τώρα;
Νομίζω ότι οι απαντήσεις είναι ξεκάθαρες, αγαπητοί φίλοι. Ούτε θέλουν, ούτε μπορούν να δώσουν λύση στα χρονίζοντα προβλήματα της Βάρης ο κύριος Πανάς και ο κύριος Κωνσταντέλλος. Θέλουν μόνο ένα πράγμα: την ψήφο σας στις εκλογές. Και από την επομένη των εκλογών, θα έχετε πάλι την ίδια αντιμετώπιση: κλειστές πόρτες, πλήρη απουσία από την πόλη και την καθημερινότητα των κατοίκων και τις γνωστές δικαιολογίες: «προσπαθώ, πιέζω αλλά καθυστερεί το Υπουργείο, η Περιφέρεια, ο πάρεδρος δεν υπογράφει, είναι περιορισμένοι οι πόροι, άσε να το δούμε…» Τα ξέρετε. Τα έχετε ακούσει χιλιάδες φορές.
Αυτά, βέβαια, όταν πρόκειται για τα σημαντικά, τα άλυτα προβλήματα. Γιατί όταν πρόκειται να εξυπηρετήσουν κανέναν μεγαλόσχημο, όταν πρόκειται να σβήσουν κανένα πρόστιμο νυχτερινού επιχειρηματία, τότε μια χαρά τα συμφωνούν, λαμβάνονται οι αποφάσεις και πέφτουν οι υπογραφές…
Αγαπητοί φίλοι,
Όλα αυτά τα χρόνια, και κυρίως αυτούς τους τελευταίους μήνες, έχω συναντηθεί και συνομιλήσει με εκατοντάδες πολίτες της Βάρης και της Βάρκιζας. Με κατοίκους, με καταστηματάρχες και επαγγελματίες, με ηλικιωμένους συνδημότες μας, με μητέρες και νεαρά ζευγάρια που στήνουν τώρα τη ζωή τους στην πόλη αυτή. Ξέρετε τι ακούω από όλους; Απογοήτευση, οργή, αγανάκτηση από τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν να αντιμετωπίζονται από τις δημοτικές αρχές. Ακούω παράπονα για την εγκατάλειψη και την απουσία του Δήμου στα σημαντικά καθημερινά προβλήματα, μηνύματα θυμού για την έλλειψη υποδομών, ακόμη και των ελάχιστων εκείνων υπηρεσιών που οφείλει ένας σύγχρονος Δήμος να παρέχει στους δημότες του.
Και είναι απόλυτα δικαιολογημένη αυτή η αγανάκτηση.
Για όλους εμάς, στο Κύμα Ενωμένων Πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, είναι αδιανόητο το να υπάρχουν στο Δήμο μας πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Είναι εξωφρενικό να υπάρχουν στο Δήμο μας περιοχές πρώτης και δεύτερης ταχύτητας. Και δυστυχώς, εδώ και πολύ καιρό, η Δημοτική Ενότητα Βάρης αντιμετωπίζεται ως ο φτωχός συγγενής του Δήμου και χρήσιμη μόνο για την ψήφο σας στις εκλογικές διαδικασίες.
Σας εξαπάτησαν και σας χρησιμοποιούν και θα συνεχίσουν να το κάνουν όσο εσείς δεν στρέφετε την πλάτη σας στους υπαλλήλους των μεγάλων συμφερόντων που ουδεμία σχέση έχουν με τη δική μας σκληρή καθημερινότητα.
Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε ένα τέλος σε αυτήν την κατάσταση. Να αποκαταστήσουμε αυτή την αδικία, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο πρόγραμμά μας στη Βάρη, τις ανάγκες της και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.
Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε στη Βάρη και τη Βάρκιζα εκείνη την αναπτυξιακή δυναμική που όχι απλώς θα τις φέρει στην ίδια ευθεία με τις άλλες δύο πόλεις του καλλικρατικού μας Δήμου, αλλά θα τις βάλει στη θέση του πρωτοπόρου και πρωταγωνιστή. Διότι ο τ. Δήμος Βάρης δεν είχε το προνόμιο που είχαν οι άλλοι δυο τ. Δήμοι την τράπεζα γης.
Εμείς στο Κύμα Ενωμένων Πολιτών δεσμευόμαστε για:
•    Την ταχύτερη δυνατή υλοποίηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου με την ένταξη όλων των περιοχών.
•    Την πραγματοποίηση των απαραίτητων έργων οδοποιίας σε όλες τις καινούργιες περιοχές της Βάρης (Μηλαδέζα, Ασύρματο, Λαθούριζα), καθώς και τη χωροθέτηση χώρων πρασίνου και ελεύθερων χώρων που δεν υλοποιήθηκαν όπως όφειλαν με την εισφορά σε χρήμα από την ένταξη στο σχέδιο.
Φίλες και φίλοι καταλάβατε ότι τα χρήματα που εισπράχθηκαν από την ένταξη δόθηκαν αλλού και όχι εκεί που έπρεπε.
•    Την κατασκευή οδών ήπιας κυκλοφορίας σε όλους τους δρόμους κάθετα των οδών Αθανασίου Διάκου και Τριπτολέμου από την αρχή τους προς την περιοχή του πηγαδιού.
•    Την εξεύρεση οριστικής λύσης για το Χέρωμα, που τόσο έχει ταλαιπωρήσει όλα αυτά τα χρόνια τους κατοίκους της περιοχής
•    Έναν πολιτισμένο και καθαρό χώρο για τους λουόμενους στην ελεύθερη ανατολική παραλία της Βάρκιζας και σε όλες τις παραλίες της δημοτικής ενότητας.
•    Την οριστική λύση στο ζήτημα της οριοθέτησης και διευθέτησης των ρεμάτων στο Κόρμπι και τη Μηλαδέζα.
•    Την υλοποίηση των έργων αντιπλημμυρικής θωράκισης της περιοχής της Βάρης και ιδιαίτερα στην οδό Βασιλέως Κων/νου ,όπου η απουσία αγωγών ομβρίων δημιουργεί κανάλι παρόμοιο της Βενετίας κάθε χειμώνα ακόμα και με ήπιες βροχοπτώσεις.
Αξίζει να σημειωθεί εδώ και πρέπει να το γνωρίζετε καλά ότι ούτε μια ολοκληρωμένη μελέτη για το ΕΣΠΑ δεν υποβλήθηκε εδώ και 3.5 χρόνια.
Ούτε ακόμα για την διεύρυνση του αποχετευτικού συστήματος λημμάτων.

Αγαπητοί συνδημότες βόθροι το 2014 στον ωραιότερο Δήμο της Ελλάδας.

•    Τη δρομολόγηση σειράς έργων ανάπλασης και ανακατασκευής ελεύθερων χώρων και πλατειών, τόσο στη Βάρη, όσο και εδώ στη Βάρκιζα, αλλά και δημιουργία νέων πλατειών στους ήδη χαρακτηρισμένους χώρους στον Ασύρματο, τη Μηλαδέζα και τη Λαθούριζα.
•    Την αρωγή και στήριξη του Δήμου για αποπεράτωση του Ιερού Ναου του Προφήτη Ηλία στο Κόρμπι και Πέτρου και Παύλου στο Δίλοφο σε καλαίσθητους ναούς διαστάσεων συνοικίας. Αντιλαμβάνεστε τι εννοώ..
•    Την ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της καθαριότητας της πόλης και της απολύμανσης των κάδων.
•    Την αναβάθμιση των υποδομών ώστε το λιμάνι της Βάρκιζας να είναι ανθρώπινο και ελεύθερο για περίπατο μέσα σε περιβάλλον ασφάλειας και καθαριότητας με αυτόνομη ηλεκτροδότηση και υδροδότηση ανά σκάφος και όχι αυτό το αίσχος που υπάρχει τώρα.
•    Την υλοποίηση έργων διαπλάτυνσης πεζοδρομίων σε πολλές περιοχές όπου αυτό είναι απαραίτητο.
•    Δημιουργία πεζογέφυρας στο Δίλοφο συνδέοντας τον οικισμό με το 2ο Γυμνάσιο.
•    Τη δημιουργία ποδηλατόδρομου ο οποίος θα καλύπτει και θα συνδέει όλες τις περιοχές του Δήμου μας.
•    Διαδημοτική συγκοινωνία που να συνδέει τις συνοικίες της Βάρης με το τέρμα του Α1 και Α2 στη Βούλα και συνεννόηση με την ΕΘΕΛ για άμεση και τακτική ανταπόκριση με το μετρό του Ελληνικού.
•    Την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας της Βάρης, προκειμένου οι πολίτες να έχουν άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας.
•    Τη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών για την δημιουργική απασχόληση των ηλικιωμένων συμπολιτών μας, αλλά ταυτόχρονα και των μικρών δημοτών που – αν είναι δυνατόν – δεν έχουν ούτε μία σύγχρονη και πιστοποιημένη παιδική χαρά για να ευχαριστηθούν με ασφάλεια το παιχνίδι τους.
•    Τη δημιουργία ενός πυκνού πλέγματος υπηρεσιών πρόνοιας και αλληλεγγύης, απαραίτητο στη Δημοτική Ενότητα Βάρης, όπου δυστυχώς υπάρχει σημαντικός αριθμός συμπολιτών μας που αντιμετωπίζει πιεστικά προβλήματα και περιμένει να έχει το Δήμο ενεργό συμπαραστάτη και αρωγό προκειμένου να μετριάσει τις δυσκολίες που ζει.
•    Απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για τους πρώτους έξι μήνες λειτουργίας νέων επιχειρήσεων.
•    Δημιουργία γεωγραφικού συστήματος πληροφοριών που θα δίνει τη δυνατότητα του άμεσου ελέγχου των δραστηριοτήτων του Δήμου, στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
•    Απομάκρυνση του αμαξοστασίου απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων από την περιοχή του Ασυρμάτου και εγκατάσταση του σε χώρο που δεν θα ενοχλεί τους περιοίκους και βρίσκεται εκτός οικισμού και πλησίον της Βάρης- Κορωπίου.
•    Τέλος, θέλω να αναφερθώ ειδικά στο χώρο του λιμανιού και της μαρίνας της Βάρκιζας όπου σήμερα ξεκίνησαν οι εργασίες εκβάθυνσης τέσσερις ημέρες πριν τις εκλογές. Ένας διαγωνισμός που έγινε το Σεπτέμβριο του 2013 αλλά μπορούσε να περιμένει οχτώ μήνες προκειμένου να χρησιμεύσει προεκλογικά. Για έναν ειδυλλιακό χώρο, χώρο περιπάτου που όμως εδώ και 3.5 χρόνια ο χώρος του μώλου είναι κατειλημένος από δίχτυα, από σκουριασμένους καταψύκτες και μόνο τη μορφή πολιτισμένου αλιευτικού καταφυγίου δεν έχει.
•    Τη μείωση των τελών ελλιμενισμού κατά 20% για τη μαρίνα της Βάρκιζας.
•    Εξεύρεση χώρου για την εγκατάσταση του Α/Τ και Τ/Α Βάρης που αν δεν σας έχει ανακοινωθεί ακόμα θα ανακοινωθεί όπως όλα τα δυσάρεστα μετά τις εκλογές και είναι σε γνώση του κυρίου Πανά, ότι το τμήμα λόγω οφειλών μισθωμάτων εξώνεται. Έτσι έγινε και με το ταχυδρομείο στη Βουλιαγμένη και ο δήμος δεν βρήκε ιδιόκτητο ακίνητο για να το στεγάσει. Επίσης, η ενίσχυση των Τμημάτων με τα οχήματα της τ. Δημοτικής Αστυνομίας που είναι παροπλισμένα.
Αγαπητοί φίλοι,
Όλες αυτές οι παρεμβάσεις που σας ανέφερα δεν είναι μια λίστα σε ένα χαρτί. Είναι δεσμεύσεις τις οποίες αναλαμβάνουμε απέναντί σας, κοιτώντας σας στα μάτια. Γνωρίζετε καλά, από τη διαδρομή τόσο τη δική μου, όσο και των υποψηφίων του συνδυασμού μας εδώ στη Βάρη, ότι είμαστε άνθρωποι της δουλειάς και των έργων. Μακριά από παραγοντισμούς και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.
Πρώτη και αδιαπραγμάτευτη δέσμευση του συνδυασμού μας είναι η αταλάντευτη προσήλωση στις αρχές της εντιμότητας, της ανεξαρτησίας, της αποτελεσματικότητας, της αξιοκρατίας, της λογοδοσίας.
Είμαστε σε ευθεία ρήξη με τα κάθε είδους συμφέροντα, που στόχο έχουν να παρεκκλίνει η δράση της Δημοτικής Αρχής από την πρωταρχική και μοναδική αποστολή της: την εξυπηρέτηση του συμφέροντος της πόλης και των πολιτών.
Είμαστε σε ευθεία ρήξη με την αδιαφάνεια, με τους κάθε είδους «πατρώνους» του Δήμου. Δεν έχουμε καμία σχέση και δεν δεχόμαστε κανέναν συμβιβασμό όταν πρόκειται για το συμφέρον των πολιτών.
Δεχόμαστε βρώμικο πόλεμο, αλλά συνεχίζουμε. Με το κεφάλι ψηλά. Με οδηγό τις αδιαπραγμάτευτες αξίες μας. Με τη δύναμη που μας δίνουν οι εκατοντάδες συμπολίτες μας που έρχονται κάθε μέρα στα γραφεία και τα εκλογικά μας κέντρα και μας περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους. Γιατί βλέπουν στα πρόσωπα των ανθρώπων του συνδυασμού μας μια υγιή και ελπιδοφόρα διέξοδο.
Φίλες και φίλοι,
Αγαπητοί συνδημότες,
Αυτό είναι το μήνυμα που έχω να σας μεταφέρω εν’ όψει των εκλογών της Κυριακής. Ότι έχετε διέξοδο. Ότι δεν χρειάζεται να αναγκαστείτε να ψηφίσετε ξανά αυτούς που σας τάισαν ψέματα τόσα χρόνια. Αυτούς που σας έταξαν λαγούς με πετραχήλια και μετά βρήκατε τις πόρτες τους κλειστές. Αυτούς τους Δημάρχους που ως επέκταση του χεριού τους τίθεται το ψαλίδι, ψαλιδοχέρηδες Δήμαρχοι που κόβουν εδώ και δυο μήνες κορδέλες εγκαινίων για έργα που δεν ήταν δικά τους αλλά των προηγούμενων Δημάρχων των τριών Δήμων. Ότι μπορείτε να τους τιμωρήσετε και να τους θέσετε πλέον στο περιθώριο, εκεί όπου ανήκουν.
Ο δικός μας συνδυασμός είναι εγγύηση ανανέωσης και αποτελεσματικότητας. Εγγύηση δυναμικής διεκδίκησης όλων των δίκαιων αιτημάτων σας, προκειμένου να αναβαθμιστεί η ποιότητα της ζωής σας στην πόλη, αλλά και οι προοπτικές για το μέλλον.
Σας καλώ όλες και όλους να στηρίξετε την προσπάθειά μας για διαφάνεια, ανανέωση, δημιουργική φυγή προς τα εμπρός. Σας καλώ όλους την ερχόμενη Κυριακή να ενδυναμώστε το κύμα που θα σαρώσει το παλιό και θα φέρει στην επιφάνεια νέες, έντιμες και υγιείς δυνάμεις στη διακυβέρνηση του Δήμου μας.

Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Davakis-barkiza2

Davakis-barkiza3

Davakis-barkiza4

Davakis-barkiza6

Davakis-barkiza7

 

Davakis-barkiza9

Davakis-barkiza10

 casa victoria barkizaφιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube