Ωσάννα - Νανά Καραγιάν Βιογραφικό

Γεννήθηκε στο Πειραιά. Είναι απόφοιτος σχολής λογιστών και ελεύθερη επαγγελματίας.
Είναι παντρεμένη με τον χημικό μηχανικό ΕΜΠ Ραφαήλ (Λίλο) Καραγιάν και έχει δύο κόρες την Ντιάνα φυσικοθεραπεύτρια και την Σουζάνα οικονομολόγο σε πολυεθνική.


Ζεί μόνιμα στη Βούλα από το 1985, διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος και ταμίας στο Δ.Σ. του συλλόγου γονέων 2ου λυκείου Βούλας. 2003-2006 γενική γραμματέας στον εξωραιστικό σύλλογο Πανόραμα. 2006-2010 εκλέγεται δημοτική σύμβουλος Βούλας, με τις αρμοδιότητες της αντιπροέδρου δημαρχιακής επιτροπής, τακτικού μέλους Δ.Σ. ΚΑΠΗ, αναπληρωματικού μέλους βρεφονηπιακών σταθμών, τακτικού μέλους πνευματικής εστίας Βούλας, τακτικού μέλους σχολικής επιτροπής ΚΑΑΠΑΑ (πρώην ΠΙΚΠΑ), τακτικού μέλους σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. 2010-2014 εκλέγεται δημοτική σύμβουλος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης με αρμοδιότητες: υπεύθυνη δημοτική σύμβουλος ΚΑΠΗ-κοινωνικής πολιτικής του Δήμου και δια βίου μάθησης, τακτικό μέλος επιτροπής ποιότητας ζωής, τακτικό μέλος σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, αναπληρωματικό μέλος ΟΑΠΠΑ, έως τον Ιούνιο του 2013.

 

Στης δημοτικές εκλογές του 2014 ήταν υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Βάρη  Βούλα  Βουλιαγμένη πόλη για να ΖΕΙΣ και υποψήφιο Δήμαρχο τον  Γρηγόρη Κωνσταντέλλο

 

Μετά και την εκλογή της νέας Δημοτικής Αρχής Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και του νέου Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, στις 25 Μάιου, η κυρία Ωσανά Καραγιάν ορίστηκε αντιδήμαρχος με τις παρακάτω αρμοδιότητες.


Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης

 

Της μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες των κάτωθι τμημάτων της  Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού:

α) Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων
β) Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας

Επίσης θα συμμετέχει ως εκπρόσωπος του Δήμου στην υλοποίηση δράσεων πολιτισμού από τον ΟΑΠΠΑ.

 

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος Βιογραφικό

 

Εύλογο το ερώτημα για όποιον αγνοεί τη διαδρομή μου και την στάση ζωής μου. Θεωρώ πως ως πολιτικό όν έχω υποχρέωση να ενδιαφέρομαι για την πορεία και το μέλλον της πατρίδας μου και τον παιδιών μου.
Γιατί θέλω να ενισχύσω ακόμη περισσότερο το πράσινο της πόλης μας.
Γιατί θέλω να φυτέψω τουλάχιστον άλλα 10.000 δέντρα, παράλληλα με τα 9.500 που έχω φυτέψει.
Γιατί θέλω να προστατέψω το περιαστικό μας δάσος των χιλιάδων στρεμμάτων, όπως ακριβώς έκανα και σήμερα.
Γιατί πρέπει να φυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού το άλσος των 124 στρεμμάτων Πανοράματος, πνεύμονα ζωής για τους κατοίκους της Βούλας μας και ως εθελοντές το κάνουμε.
Γιατί πρέπει επίσης να διαφυλάξουμε και τον λόφο Πευκωτό στα πηγαδάκια Βούλας, όπως το κάνουμε τα τελευταία 15 χρόνια.
Γιατί πρέπει ως εθελοντής να βρίσκομαι στο πλευρό σας όταν και όποτε με χρειασθείτε π.χ. σε φωτιά-πλημμύρα-σεισμό.
Τέλος γιατί το οφείλω σε όλους εσάς που με τιμάτε με την ψήφο σας και τη φιλία σας τα δώδεκα τελευταία χρόνια.
Γιατί ως επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας Βούλας θεωρώ τον εαυτό μου στρατιώτη, στην πανστριατιά που ευελπιστούμε να γίνει, για την βελτίωση των παρεχόμενων από τον Δήμο υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας και εν γένει και κύρια για την προστασία και προαγωγή του πρασίνου.
Γιατί το περιβάλλον είναι το Α και το Ω στη ζωή μας.
Γιατί το οφείλουμε και πρέπει να παραδώσουμε έναν καλύτερο κόσμο, με ότι αυτό σημαίνει, στα παιδιά μας, στα εγγόνια μας και στις επερχόμενες γενεές.
Γιατί του πρέπει και τους αξίζει. Ο Χριστός μαζί μας.

 

Στης δημοτικές εκλογές του 2014 ειταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Βάρη  Βούλα  Βουλιαγμένη πόλη για να ΖΕΙΣ και υποψήφιο Δήμαρχο τον  Γρηγόρη Κωνσταντέλλο


Μετά και την εκλογή της νέας Δημοτικής Αρχής Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και του νέου Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, στις 25 Μάιου, ο κύριος Παναγιώτης Σωτηρόπουλος ορίστηκε αντιδήμαρχος με τις παρακάτω αρμοδιότητες.

 

Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης και Πυρασφάλειας.

 

Του μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης που περιλαμβάνει ειδικότερα τις παρακάτω διοικητικές ενότητες :

α) Τμήμα Αποκομιδής Απορριμμάτων και Ανακυκλώσιμων υλικών
β) Τμήμα Καθαρισμού Κοινοχρήστων Χώρων και Ειδικών Συνεργείων
γ) Τμήμα Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων,

καθώς επίσης και οι αρμοδιότητες οργάνωσης της πυρασφάλειας του Δήμου, συμμετοχή στην οργάνωση της πυροπροστασίας των δασών και στη διατύπωση προτάσεων και  υλοποίηση δράσεων αποκατάστασης των δασικών περιοχών, όπως επίσης και η αναζήτηση εναλλακτικών τρόπων διαχείρισης αποβλήτων με στόχο τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών καθαριότητας και ανακύκλωσης.

Βαδάσης Χρήστος Βιογραφικό

 

Γεννήθηκε στην Κόνιτσα Ιωαννίνων το 1966.
Είναι παντρεμένος με την Άννα Κανέλλου, πτυχιούχο Νομικής και Διευθύντρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
Έχει δύο παιδιά την Αρετή, Πτυχιούχο Παιδαγωγικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών και την Έφη, φοιτήτρια Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά.
Κατοικεί μόνιμα στη Μηλαδέζα Βάρης τα τελευταία 28 χρόνια.
Τέλειωσε τις υποχρεωτικές του σπουδές και το Λύκειο στην Κόνιτσα και απέκτησε πτυχίο Γεωπονίας από τα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.


Είναι ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου PAPER CLUB στην πλατεία της Βάρης.
Με ευαισθησία στο παιδί και τον αθλητισμό συμμετείχε στις διοικήσεις των αθλητικών σωματείων «Κυανούς Αστήρ» και « Αναγυρούς».


Διατελεί Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης από το 2010 μέχρι σήμερα. Είναι τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου καθώς και του ΟΑΠΠΑ.

 

Στης δημοτικές εκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Βάρη  Βούλα  Βουλιαγμένη πόλη για να ΖΕΙΣ και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο

 

Μετά και την εκλογή της νέας Δημοτικής Αρχής Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και του νέου Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, στις 25 Μάιου, ο κύριος Χρήστος Βαδάσης ορίστηκε αντιδήμαρχος με τις παρακάτω αρμοδιότητες.

 

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

 

Του μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης που περιλαμβάνει ειδικότερα τις παρακάτω διοικητικές ενότητες:

α) Τμήμα  Πολεοδομικών Εφαρμογών
β) Τμήμα Έκδοσης Εγκρίσεων και Αδειών Δόμησης
γ) Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών

καθώς και της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών που περιλαμβάνει ειδικότερα τις παρακάτω διοικητικές ενότητες :

α) Τμήμα Μελετών και Έργων
β) Τμήμα Κυκλοφορίας, Συγκοινωνιών και Εγκαταστάσεων
γ) Τμήμα Τεχνικών Συνεργείων

 

Φίλες και Φίλοι,

Η ανανέωση της εκτίμησής σας στο πρόσωπό μου, θα είναι οδηγός στην περαιτέρω βελτίωση των προσπαθειών μου, καθώς μέσα από την εμπειρία και τη γνώση που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, πιστεύω ότι θα συμβάλλω στη βελτίωση της ποιότητας ζηώς και της καθημερινότητας στο Δήμο μας.

Η Μαρία Χόβρη Σίνα έχει διατελέσει:
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας και Αθολητισμού
Αντιπρόεδρος Κοινωνικού Ξενώνα Βουλιαγμένης
Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Β'θμιας Εκπαίδευσης
Μέλος Οικονομικής Επιτροπής και μέλος Ποιότητας Ζωής

Η κοινωφελής δραστηριότητά της προέρχεται μέσα από τη συμμετοχή της σε συλλόγους και φορείς όπως:
Αθλητικό Όμιλο Βουλιαγμένης
Ναυτικό Όμιλο Κατοίκων Βουλιαγμένης
Χορωδία Βουλιαγμένης (στην οποία είναι πρόεδρος)
UNESCO Νοτίων Προαστίων (υπεύθυνη κοινωνικού Τμήματος)
Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία Επιτροπή Δραστηριότητας και επιτροπή ΑμΕΑ.

Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές ειναι υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, και υποψήφιο Δήμαρχο τον Σπύρο Πανά.

Ονομάζομαι Νικόλαος Νανούρης του Δημητρίου και γεννήθηκα στην Αθήνα στις 11 Δεκεμβρίου 1966. Κατάγομαι από την Απείρανθο της Νάξου.

Είμαι το πρώτο παιδί Πολύτεκνης Οικογένειας και όπως είναι φυσικό το αίσθημα ευθύνης και στήριξης τόσο ως προς τα αδέρφια μου όσο αργότερα στουςσυμπολίτες με τους οποίους συναναστρέφομαι ήταν έντονο από την πρώτη στιγμή.

Διαμένω στη Βουλιαγμένη από το 1992. Ο λόγος ο οποίος ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ με τα κοινά στον τόπο όπου γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και
σπούδασαν τόσο τα παιδιά μου όσο και η γυναίκα μου, είναι η αδήριτη αγάπη να προσφέρω στους συμπολίτες μου τις υπηρεσίες μου ανιδιοτελώς.
Με τις γνώσεις που διαθέτω, με την εργασιακή μου εμπειρία (25 συνεχόμενα έτη σε θέσεις ευθύνης σε μεγάλο πολυεθνικό Τραπεζικό Οργανισμό, Citibank N.A. και
σήμερα σε σημαντική θέση ευθύνης σε Εισηγμένη Εταιρεία Κοινής Ωφέλειας την ΕΥΔΑΠ Α.Ε.), αλλά κυρίως με την αγάπη μου για αυτόν τον ευλογημένο τόπο, θεωρώ
ότι η παρουσία μου στα κοινά της πόλης θα είναι εποικοδομητική.
Θα τιμήσω στο έπακρο την εμπιστοσύνη, που θα μου δείξουν οι συμπολίτες μου, προς όφελος της πόλης μας και των κατοίκων της.
Στόχος μου είναι, μια ασφαλής, αξιόπιστη και δημιουργική σχέση υποστήριξης προς όλους τους συμπολίτες μου.
 
ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
 
Οικονομολόγος – Πτυχιούχος της Α.Σ.Ο.Ε.Ε (Υπότροφος του Ι.Κ.Υ)
Κάτοχος MSc. Περιφερειακή Οικονομική Ανάπτυξη (ΠΑΝΤΕΙΟ Πανεπιστήμιο - Ι.Π.Α.)
Ομιλώ άριστα την Αγγλική γλώσσα (Δίπλωμα Proficiency του Cambridge)
Υπηρέτησα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις, ως διαβιβαστής από το 1988 - 1989. (Αθήνα - Λήμνο).
Εργάστηκα σε διάφορες θέσεις ευθύνης στην Τράπεζα Citibank N.A. από το 1989 - 2003 και κατά καιρούς εργάστηκα στην Citibank N.A Λονδίνου & Δουβλίνου.
Από το 2003, κατόπιν επιτυχούς διαγωνισμού μέσω Α.Σ.Ε.Π, εργάζομαι στην  εταιρεία Ε.ΥΔ.ΑΠ. A.E. όπου σήμερα διατηρώ τη θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή
της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Σχέσεων με τους ΟΤΑ.
Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σχετικά με τραπεζικά και επενδυτικά προϊόντα, καθώς και ανάπτυξη διοικητικών ικανοτήτων.
Το Σεπτέμβρη του 2011 εκπροσώπησα, την Ε.ΥΔ.ΑΠ. A.E., στην πρώτη της παρουσίαση, στο 6ο Διεθνές ROAD SHOW, που διεξήχθη στο ΛΟΝΔΙΝΟ, με σκοπό την
ανάδειξη της εξωστρέφειας της Εταιρείας μας και την επέκταση των δραστηριοτήτων της στο εξωτερικό.
 
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Είμαι Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος. (Ο.Ε.Ε), του Συνδέσμου Ελλήνων
Περιφερειολόγων (Σ.Ε.Π), του Ελληνικού Ινστιτούτου Εκτιμητικής (Ε.Λ.Ι.Ε).
Υπήρξα από το 2004 – 2008 Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου για την «Ανάπτυξη του Β΄ και Γ΄ Τομέα ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ».
Είμαι Μέλος του Εξωραϊστικού Συλλόγου «ΜΗΛΑΔΕΖΑΣ» στην Βάρη & του «Επιμορφωτικού» Συλλόγου Βάρης.
Από τις 14-29/8/2004, εργάστηκα ως Εθελοντής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της ΑΘΗΝΑΣ.
Έφορος ποδοσφαίρου στο τμήμα Παίδων – Νέων του Α.Ο.Β από το 2007 – 2010.
 
ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΠΑΝΑ
Η επιλογή μου στο πρόσωπο του Δημάρχου κ. Σπύρου Πανά προήλθε επειδή διέκρινα σ’ αυτόν έναν άνθρωπο, που τον χαρακτηρίζει η εργατικότητα
Η σκληρή δουλειά και η αγάπη για τον τόπο μας και τους κατοίκους του.
Η αποτελεσματικότητά του στην άντληση κονδυλίων από το ΕΣΠΑ, οδήγησε στην πραγματοποίηση ενός σημαντικού έργου τα τελευταία δύο χρόνια για την πόλη μας,
σε περίοδο σκληρής λιτότητας. Αυτό δείχνει ότι και στο μέλλον θα συνεχίσει να πράττει το ίδιο με αμείωτη ένταση.
 
Αποτελεί για μένα πρόκληση να συνεργαστώ μαζί του για μια ομοιόμορφη και ομοιογενή ανάπτυξη του Δήμου Βάρης - Βούλας Βουλιαγμένης.
Όσον με αφορά, δεσμεύομαι προσωπικά να τιμήσω την εμπιστοσύνη που θα μου δείξουν οι συμπολίτες μου, και να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους.

Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, και υποψήφιο Δήμαρχο τον Σπύρο Πανά

Γεννήθηκε το 1958 και κατοικεί στη Βούλα. Είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής σχολής Πειραιά (Πανεπιστήμιο Πειραιά) και ομιλεί Αγγλικά και Γερμανικά. Είναι παντρεμένος με τη νηπιαγωγό-δασκάλα, Ελένη Αγγέλη και έχει δυο κόρες, την Έφη που είναι θεατρολόγος και την Ιωάννα, τελειόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει ειδικευτεί στην διαχείρηση αποβλήτων στο Πανεπιστήμιο LEOBEN της Αυστρίας και NHTV της Ολλανδίας. Είναι επιχειρηματίας, σύμβουλος επιχειρήσεων και μετέχει στα διοικητικά συμβούλια των Ανωνύμων εταιρειών ΑΝΚΕΛ Α.Ε., ΕΔΑΚΕ Α.Ε. και ENVIROREC Α.Ε. ως πρόεδρος ή διευθύνων σύμβουλος. Διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Εναλλακτικής Διαχείρησης συσκευασιών του YΠΕΚΑ και από το 2012 είναι διευθύνων εταίρος του αδειοδοτημένου συστήματος ανακύκλωσης αποβλήτων κατασκευών ΣΑΝΚΕ.

Ο πατέρας του, Γιάννης Κιούκης, είχε εκλεχτεί Πρόεδρος της Κοινότητας Βούλας το 1978 και πρώτος Δήμαρχος το 1982. Η συμμετοχή του Δημήτρη Κιούκη στην τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκινά το 1984 με την εκλογή του ως Προέδρου του Συνοικιακού συμβουλίου Κάτω Βούλας, ενώ το 1986 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος.

Το 1998 ηγείται ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού και λαμβάνει ποσοστό 45%. Το 2006 συνεργάζεται με το Γιώργο Μάντεση και ορίζεται αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και πολεοδομίας την διετία 2006-2007. Από τη θέση αυτή είχε την ευκαιρία να προωθήσει περιβαλλοντικά θέματα και θέματα ποιότητας ζωής, όπως η ανακύκλωση, η ολοκλήρωση των κυκλοφοριακών μελετών, των μελετών των ποδηλατόδρομων και της ελεγχόμενης στάθμευσης, η επέκταση του τραμ, η κατασκευή δικτύου φυσικού αερίου κ.α. Σήμερα δεν είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, και υποψήφιο Δήμαρχο τον Σπύρο Πανά

Ο Γιώργος Αλεξόπουλος γεννήθηκε το 1964, μεγάλωσε και ζει στην Βάρκιζα.

Είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας, παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Σταθοπούλου και έχουν δύο παιδιά, την Ζωή-Μαρία και τον Μιχαήλ.
Είναι επιχειρηματίας, Οικονομολόγος, πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος σε θέσεις ευθύνης στον ιδιωτικό τομέα, μεταξύ άλλων ήταν επί σειρά ετών, Διευθυντής Οικονομικής Διαχείρησης στην ΠΑΕ Ολυμπιακός(ποδόσφαιρο) και ΚΑΕ Ολυμπιακός(μπάσκετ), συμμετείχε ενργά και συμβουλευτικά σε μεγάλες Ευρωπαϊκές αθλητικές διοργανώσεις, Champions League, Final Four, υλοποιώντας καινοτόμες ιδέες και προτάσεις που μετέπειτα εφαρμόστηκαν και στη χώρα μας.

Τα τελευταία 17 χρόνια, έχει πολυσχιδή επιχειριματική δραστηριότητα με εταιρείες του στο χρηματοοικονομικό τομέα, στη διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2004 και 2008, και στον τομέα της ενέργειας συνάπτοντας διεθνείς συμφωνίες και συνεργασίες, προσελκύοντας ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα.
Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, και υποψήφιο Δήμαρχο τον Σπύρο Πανά

Γεννήθηκα  στην Αθήνα και  μεγάλωσα στον Άγιο Αρτέμιο. Είμαι το πρώτο από τα τέσσερα  παιδιά της οικογένειας του Χρήστου και της Ελένης Ασημακοπούλου.

Η καταγωγή  του πατέρα μου είναι από την Αρκαδία, Φαλαισία (Μπούρα) και της μητέρας μου από το Χωρέμι .
Τελείωσα το Οικονομικό Σχολείο Θηλέων Αθηνών και μιλάω Αγγλικά.
Είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Νικηφοράκη  ο οποίος κατάγεται από στην Αγία Γαλήνη  Ρεθύμνου, έχουμε δύο κόρες παντρεμένες   που ζούν  και εργάζονται  μόνιμα στην  Κρήτη και τέσσερα εγγόνια.
 Εργάστηκα  στον ιδιωτικό τομέα από το 1976 σε διάφορες εταιρείες , ως Λογιστής  και Ελεύθερος Επαγγελματίας. Από το τέλος του 2011 είμαι συνταξιούχος.
Ασχολούμαι  με τον εθελοντισμό και  με τα κοινά σε Πολιτιστικούς Συλλόγους στην περιοχή της Βούλας και της Κρήτης.
Από το Δεκέμβριο του 1998 κατοικώ  μόνιμα στο Πανόραμα της Βούλας.

Στις  Δημοτικές  εκλογές  του Μαίου  κατεβαίνω υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος , ΒΟΥΛΑΣ  στο συνδιασμό  
« ΒΑΡΗ  ΒΟΥΛΑ  ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ  ΝΑ ΖΕΙΣ » με τον  υποψήφιο Δήμαρχο ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟ  

Ο  Γρηγόρης Κωνσταντέλλος  είναι ο  Υποψήφιος και  Αυριανός Δήμαρχος που  έχει την θέληση, τηνδύναμη, την απαραίτητη τεχνογνωσία  και το πρόγραμμα να μεταμορφώσει  τον  Δήμο  σε μία συγχρόνη Πόλη και  θα  στηρίξω στην πράξη τις επιλογές του.
Οι συνεργάτες  του, παλαιοί και νέοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, με τις γνώσεις, τις θέσεις και τις απόψεις τους θα βοηθήσουν για την υλοποίηση  του προγράμματος  ώστε να  βελτιωθεί η ζωή των κατοίκων   γιατί το  αξίξουν .

Με εκτίμηση
ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΜΙΜΑ)  

Βιογραφικό Χατζηδαβιτίδης Αναστάσιος

Γεννήθηκε στον Πενταπέταλο Γιαννιτσών του νομού Πέλλης ενώ από το 1969 μένει και εργάζεται στην Αθήνα. Κατοικεί μόνιμα στην περιοχή Κόρμπι Βάρης από το 1989. Είναι παντρεμένος και έχει τέσσερα παιδιά. Από πολύ νεαρή ηλικία ξεκίνησε να εργάζεται προκειμένου να ενισχύσει οικονομικά την οικογένεια του. Βασιζόμενος αποκλειστικά στην προσωπική του εργασία, με δύναμη και θέληση κατόρθωσε να δημιουργήσει τη δικη του επιχείρηση εμπορία σιδήρου, την οποία διατηρεί τα τελευταία 25 χρόνια σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις και η οποία θεωρείται από τις πλέον αξιόλογες επιχειρήσεις του είδους της στην Αττική.

Παρά τις τρέχουσες-δυσμενής , για τον οικονομικό κλάδο συνθήκες, ο ίδιος ως μαχητής της ζωής που είναι δεν παύει να αγωνίζεται και συνεχίζει την ανοδική του πορεία και εξέλιξη.

Στο παρελθόν σπούδασε ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, στη σχολή της Δώρας Στράτου, έγινε επαγγελματίας χορευτής και δίδαξε χορό σε διαφόρους πολιτιστικούς συλλόγους μεταξύ των όποιων αυτή των δήμων Πετρουπόλεως και Περιστερίου. Παράλληλα είναι μέλος του συλλόγου Ποντίων «Εύξεινος λέσχη Αθηνών», χοροδιδάσκαλος και μέλος του Ποντιακού Συλλόγου «Εύξεινος Πόντος» στο Κίτσι Κορωπίου.

Το 2006 εξελέγει Δημοτικός Σύμβουλος Βάρης με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» υπό την δημαρχία του κ. Παναγιώτη Καπεταναία, για την περίοδο 2007-2010. Διατέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας-Περιβάλλοντος, υπεύθυνος  της Πολιτικής Προστασίας ενώ υπήρξε Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βάρης και της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ», καθώς και μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής. Τέλος έχει εκλεγεί δυο φορές πρόεδρος του Συλλόγου «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ» της περιοχής Κορμπι Βάρης.
Αποφάσισε να συμμετέχει στον συνδυασμό ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ Β.Β.Β., με το Δήμαρχο Σπύρο Πανά κατά τις προσεχής εκλογές πεπεισμένος ότι μοιράζονται κοινά οράματα για το Δήμο.

«Υπό τις παρούσες συνθήκες, με την κεντρική πολιτική να υποβαθμίζει καθημερινά την Αυτοδιοίκηση, περικόπτοντας συνεχώς πόρους, το μόνο που απομένει είναι η χρηστή διαχείριση.

Η αναβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών και του περιβάλλοντος, η διαφάνεια, η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, η ανάπτυξη δομών καθώς και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας απαιτούν διαρκής πάλη. Η ουσιαστική συνένωση των τριών πόλεων, η διατήρηση του φυσικού κάλλους της περιοχής, αλλά και η ανάθεση της διοίκησης και της διαχείρισης του παραλιακού μετώπου στο Δήμο, ώστε να είναι ελεύθερα προσβάσιμα στους πολίτες, αποτελούν καίριους στόχους.»

Έχοντας αυτά σαν προτεραιότητα, επιθυμεί να αναλάβει αγωνιστικό ρόλο και ουσιαστικές ευθύνες, με σκοπό να φτάσει στο ποθητό αποτέλεσμα που είναι ΕΝΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!

Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, και υποψήφιο Δήμαρχο τον Σπύρο Πανά

Βιογραφικό Παναγιώτη Σκουζή

Ο Παναγιώτης Σκουζής γεννήθηκε το 1952 στο Κάστρο της Λήμνου. Από το 1956 κατοικεί μόνιμα στη Βουλιαγμένη.
Αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης από το 1962. Πρωταγωνιστής και πρωτεργάτης στην ομάδα πόλο ανδρών από το 1973, συνέβαλε στην άνοδο της ομάδας στην Α’ κατηγορία.

Τελειόφοιτος Γυμνασίου. Εκπαιδευτής ναυταθλητισμού. Διατήρησε επί 30 χρόνια επιχείρηση θαλασσίων σπορ, στο Καβούρι στη Βουλιαγμένη.
Από το 1999 εκλέγεται ανελλιπώς, Δημοτικός σύμβουλος στον πρώην Δήμο Βουλιαγμένης και στον Καλλικρατικό Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Έχει διατελέσει σύμβουλος της Δημαρχιακής Επιτροπής από το 2002 έως το 2010, ως αναπληρωματικό και ως τακτικό μέλος.
Τον Ιούλιο 2009, μέχρι το 2010 διετέλεσε Αντιδήμαρχος στη Βουλιαγμένη. Από το 2010 επίσης τακτικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στον Καλλικρατικό Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, και από το 2013, αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.

Επίσης, διετέλεσε τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Οργανισμού του πρώην Δήμου Βουλιαγμένης και στη συνέχεια, από το 2010, τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ).

Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "Πόλη για να ΖΕΙΣ" και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο


casa victoria barkizaφιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube