Έφυγε σήμερα λίγο πριν το μεσημέρι 3 Απριλίου 2020 από τη ζωή ο πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης και πρόεδρος του συνδέσμου εφέδρων αξιωματικών νομού Ρεθύμνου, Στέλιος Κιαγιαδάκης

Ο Στέλιος Κιαγιαδάκης έδινε τον τελευταίο καιρό μάχη με μία δύσκολη αρρώστια, δυστυχώς την έχασε στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν στην Αθήνα όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

 

Αποχαιρετισμός στόν φίλο Στέλιο Κιαγιαδάκη

Τά πένθιμά τζη εφόρεσε η Κρήτη μας και πάλι !!
Ένα μεγάλο Κρητικό !!Τό Στέλιο ν´αποβγάλει...

Πάλι θλιμμένη χαραυγή , χάραξε γιά τήν Κρήτη

Πάλι σκυφτό μέ δάκρυα !! θωρώ τόν Ψηλορείτη.

Τό Στέλιο αποχαιρετά η Κρήτη μας θλιμμένη..

Πλημμυρισμένη δάκρυα καί μαυροφορεμένη.

Είχε οράματα πολλά !! και είχε κατορθώσει.

Τήν Κρητική Παράδοση ψηλά νά τήν ορθώσει.

Έφυγες φίλε κι αδερφέ κι ο κόσμος τά χει χάσει.

Πώς νά πιστέψει ! Πώς μπορεί; Καί πώς νά σέ ξεχάσει;

Πώς νά δεχτούμε οι φίλοι σου, πώς δέν υπάρχεις τώρα;

Πού ήσουν βράχος όρθιος κάθε στιγμή καί ώρα;

Πώς νά τό εννοήσουμε, καί ποιός νά τό πιστέψει!

ο Κιαγιαδάκης " ΕΦΥΓΕ" καί δέ θα επιστρέψει!

Αξίες Υπηρέτησε κι Ιδανικά μεγάλα !!

Πατρίδα και Παράδοση !! Πολιτισμό καί άλλα.

Οι φίλοι σέ θαυμάζαμε , γιά τήν διάνοιά σου.

Σκληρό είναι τό κτύπημα, στήν Οικογένειά σου!

Ποιόν νά παρηγορήσουμε ,πού θά σαι πιά μακρυά μας;

Αφού κι εμάς σάν ποταμός , κυλούν τά δάκρυά μας;

Η Κρήτη σ αποχαιρετά καί δέ θά σέ ξεχάσει.

Γιατί σουνα γι αυτήν πολλά !! Καί τώρα θά τά χάσει.

Αυτή τή δύσκολη στιγμή, δυό λόγια θά σού πούμε:

Πώς δέ θά σέ ξαχάσουμε!! Πάντα θά σ´αγαπούμε.

"ΕΦΥΓΕΣ" !! Μά δέν έφυγες!! Κοντά μας πάντα θά σαι.

Μ ένα γλυκό χαμόγελο, στή σκέψη θά πλανάσαι.

Αντίο φίλε κι αδερφέ !! Κι όπου κι αν πάς καί φτάσεις!!

Μήν πιείς νερό τής λησμονιάς,τούς φίλους καί ξεχάσεις.

 ΡΕΘΥΜΝΟ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

 

Κωστής Ι.Γ. Καλλέργης

ΚΙΓΚ

 

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κ. Μαρία Λιονή, με αφορμή το θάνατο του Προέδρου του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης, Στέλιου Κιαγιαδάκη, έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

« Με ιδιαίτερη λύπη πληροφορηθήκαμε σήμερα το θάνατο του αγαπητού συμπολίτη μας Στέλιου Κιαγιαδάκη, ενός γνήσιου Κρητικού και θιασώτη της τοπικής παράδοσης.

Ο εκλιπών, ως Πρόεδρος επί σειρά ετών του ιστορικού Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης, γαλούχησε γενιές στην κρητική μουσική παράδοση και με τη δική του μοναδική συμβολή η κρητική μουσική και ο χορός έγιναν αναγνωρίσιμα στο πανελλήνιο και παράλληλα έγιναν το όχημα για να διαφημιστεί και να αγαπηθεί ο τόπος μας, και να ταξιδέψει ο πολιτισμός και η πλούσια ιστορία της Κρήτης σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ο Στέλιος Κιαγιαδάκης θα μείνει στη μνήμη μας ως ένας περήφανος Κρητικός, που εργάστηκε με πάθος για το ιδεώδες της κρητικής παράδοσης, ώστε να μαθαίνουν οι νεότεροι και να διατηρείται στο ακέραιο η επαφή με τις ρίζες και την ταυτότητά μας. 
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

 

Συλλυπητήριο και από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη

Τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του Προέδρου του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης Στέλιου Κιαγιαδάκη εκφράζει στην οικογένεια του, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης αναφέρει:
«Ο Στέλιος Κιαγιαδάκης υπηρέτησε με ζήλο τον πολιτισμό της Κρήτης. Συνέβαλε καθοριστικά στη διατήρηση της κρητικής παράδοσης. Ως Πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης εκπροσώπησε την Κρήτη σε σημαντικές διοργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η παρακαταθήκη που αφήνει είναι ιδιαίτερα σημαντική. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

 

Συλλυπητήρια δήλωση Γιάννη Κεφαλογιάννη για την απώλεια του Στέλιου Κιαγιαδάκη

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης, έκανε την ακόλουθη συλλυπητήρια δήλωση για τον θάνατο του Στέλιου Κιαγιαδάκη:
«Ένας ξεχωριστός άνθρωπος “έφυγε” από κοντά μας. Ο Στέλιος Κιαγιαδάκης, μετέτρεψε την αγάπη του για την κρητική παράδοση και του Ρέθυμνο σε διαχρονική προσφορά. Τον αποχαιρετούμε όλοι με βαθειά λύπη, εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του».

 

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη για την απώλεια του Στέλιου Κιαγιαδάκη.

«Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετάμε σήμερα έναν άξιο εκπρόσωπο της Κρητικής παράδοσης, τον Στέλιο Κιαγιαδάκη.
Ο επί σειρά ετών δραστήριος πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης και του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Ρεθύμνης, συνέδεσε το όνομά του με την Κρητική παράδοση, όπου με τα χορευτικά συγκροτήματα και τις δράσεις του, προέβαλε και διαφήμιζε σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.
Σε όλη την πορεία του χαρακτηριζόταν για το ήθος, τον δυναμικό του χαρακτήρα και την αγάπη του για την Κρητική τέχνη και έτσι θα μείνει για πάντα χαραγμένος στην μνήμη μας.
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του».

 

 Η διοίκηση και οι συνεργάτες του NotosNet.gr εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

 

Κορωνοϊός: Ο 26χρονος επιτέθηκε στους αστυνομικούς, τους έβρισε και τους έφτυσε – Του επεβλήθη πρόστιμο 5.000 ευρώ γιατί έσπασε την καραντίνα και διώκεται για απείθεια και αντίσταση - Σε καραντίνα οι 14 αστυνομικοί

 
Αίσιο τέλος στο θρίλερ της Βούλας με πρωταγωνιστές τον 26χρονο Αλβανό - ύποπτο κρούσμα για Covid-19 και τους 14 αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων που έγιναν έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν ο νεαρός που είχε ταξιδέψει στο Λονδίνο, επέστρεψε και έσπασε την καραντίνα είναι θετικός στον κορωνοϊό βγήκαν και ήταν αρνητικά ανακουφίζοντας τους αστυνομικούς που από χθες το πρωί ετέθησαν για προληπτικούς λόγους σε καραντίνα.
 
Το συμβάν που έλαβε διαστάσεις θρίλερ, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας. Λίγο μετά τις 2 αστυνομικοί πήραν σήμα από κατοίκους της Βούλας για έναν ταραξία που σπάει καθρέπτες. Όταν τον εντόπισαν και του ζήτησαν τα χαρτιά του, εκείνος τους είπε ότι είχε έρθει λίγες ώρες νωρίτερα από το Λονδίνο και μάλιστα, ενώ θα έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα, έφυγε και αλώνιζε στα νότια προάστια.

Όταν επιχείρησαν να τον οδηγήσουν στο τοπικό τμήμα καθώς έδειχνε να μην είναι σε καλή κατάσταση και να μην έχει επαφή με την πραγματικότητα, αρνήθηκε, εξαγριώθηκε, τους επιτέθηκε και άρχισε να τους φτύνει.
 
Τελικά κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες και να τον οδηγήσουν στο τμήμα όπου σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια, αντίσταση, ενώ του επεβλήθη και 5.000 ευρώ πρόστιμο.

Οι 14 αστυνομικοί που ήρθαν σε επαφή με τον Αλβανό τέθηκαν για προληπτικούς λόγους σε καραντίνα. Ο Αλβανός μετεφέρθη στο Δρομοκαΐτειο όπου εμφάνισε πυρετό και στη συνέχεια στο Θριάσειο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είναι φορέας Covid-19.
 

Λόγω των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας το ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων αλλάζει.

 

Ειδικότερα, το υποχρεωτικό ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων της δύναμης του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (όλες οι περιοχές της Αττικής, πλην Πειραιά) λόγω των έκτακτων μέτρων διαμορφώνεται ως εξής: Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα.

 

Υπενθυμίζεται ότι, λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας, έχει δοθεί η δυνατότητα στους φαρμακοποιούς να εξυπηρετούν από την ειδική θυρίδα ασφαλείας το κοινό, στην περίπτωση αδυναμίας εξυπηρέτησης εντός του φαρμακείου.

 

Μετά από αίτημα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, απέστειλε εγκύκλιο στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Λόγω των παρουσών ειδικών συνθηκών, στις περιπτώσεις κατά τις οποίες ο φαρμακοποιός αδυνατεί να εξυπηρετήσει τους πολίτες εντός του φαρμακείου, παρέχεται η δυνατότητα της εξυπηρέτησης από την ειδική θυρίδα ασφαλείας εξυπηρέτησης του κοινού».

 

Μετά από απόφαση της ιεράς επαχιακής συνόδου της εκκλησίας της Κρήτης οι λειτουργίες στο νησί θα γίνονται χωρίς πιστούς, μόνο με τον παπά και τον ψάλτη.


Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ευγένιος μίλησε στην εκπομπή «LIVE NEWS» και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τις αποφάσεις της ιεράς επαχιακής συνόδου της εκκλησίας της Κρήτης


Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης Ευγένις ανέφερε σχετικά:

«Από υπευθυνότητα, από σεβασμό στον άνθρωπο και στην εκκλησία και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αφουγκραζόμαστε τους ανθρώπους του ποιμνιού μας.

Ξέρω ότι για εμάς εδώ στην Κρήτη κάποια πράγματα είναι αυτονόητα. Θέλω να λέμε την αλήθεια στον κόσμο, μπορούμε να κάνουμε 15 μέρες υπομονή. Σώζει ο πόθος της ψυχής μας και όχι ο τόπος και ο τρόπος.

 

Για την ευθύνη προς τον συνάνθρωπο θα λογοδοτήσουμε στο Θεό

 

Τούτους τους καιρούς πολλοί κάνουν τους επιστήμονες, αλλά λίγοι είναι θα το δείξει η Ιστορία όταν περάσει η λαίλαπα

Εμείς τους ακούμε. Οι Ναοί θα μείνουν ανοικτοί αλλά χωρίς συμμετοχή των πιστών

 

Παρακαλέσαμε όλους τους ανθρώπους να μένουν σπίτι τους, ας ακούσουμε τους επιστήμονες, όταν περάσει η λαίλαπα θα επιστρέψουμε στις εκκλησίες»

 

 

 

 

 

Δείτε και ακούστε προσεκτικά τα παρακάτω βίντεο αφορά την υγεία όλον μας.Η Ελένη Πατρόζου, Παθολόγος - Λοιμωξιολόγος, Επιστημονική Συνεργάτις του ΥΓΕΙΑ, μας ενημερώνει για το νέο Κορωνοϊό (COVID-19). 


casa victoria barkizaφιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube

 

xrisima-tel-1