Η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου στην πλατεία Νυμφών, το Σάββατο 10 Μαΐου, με τη συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής.

Αναλυτικά η ομιλία του κ. Κωνσταντέλλου:

Φίλες και φίλοι συνδημότες,

Καλούμαστε πάλι να επιλέξουμε αυτούς που θα διαχειριστούν τις τύχες του δήμου μας, για μια ολόκληρη πενταετία πλέον. Μέχρι τώρα, οι δημοτικές εκλογές είχαν και λίγο μια νότα γιορτής, κάτι σαν πανηγύρι. Όμως, αυτές οι εκλογές γίνονται σε πολύ δύσκολες περιστάσεις για τη χώρα μας και για όλους μας.  

Η δίνη της κρίσης δεν άφησε ανέγγιχτη την τοπική αυτοδιοίκηση. Ο κάθε δήμαρχος που θα εκλεγεί τώρα, καλείται να κάνει «πυροβασία»! Ο δήμος του θα είναι στεγνός οικονομικά και δεν θα μπορεί να προσδοκά τις παραδοσιακές πηγές εσόδων, που ήταν η βοήθεια από το κράτος, που αδυνατεί όπως καταλαβαίνετε τώρα να βοηθήσει, και η φορολόγηση των δημοτών του, που ήδη έχει εξαντληθεί η φοροδοτική τους ικανότητα. Αλλά, ας μη γελιόμαστε, δεν μπορεί να υπάρξει αποτελεσματικός δήμαρχος ή να γίνει δημοτικό έργο με άδεια ταμεία!

Γι΄αυτό, το μοντέλο του απλά φιλότιμου και «καπάτσου» δημάρχου έχει ξεπεραστεί πια από τα πράγματα. Οι πόροι, για να πάει μπροστά ένας δήμος και να μπορέσει να αναπτυχθεί μέσα σε αυτό το δυσμενές περιβάλλον, βρίσκονται πλέον μόνο στα ευρωπαϊκά προγράμματα, που δεν είναι λίγα σας πληροφορώ αν ξέρεις να τα «ξετρυπώσεις», και στις μοντέρνες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες με τη μορφή ΣΔΙΤ, δηλαδή με τη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Εκεί λοιπόν, αυτό που χρειάζεται είναι γνώση των ευρωπαϊκών διαδικασιών, άνεση να κινείται κανείς με σωστό τρόπο στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι και, κυρίως, σοβαρότητα. Για να πείσεις σε αυτό περιβάλλον και να προτιμηθείς, πρέπει να πας με πλήρη φάκελο, ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη πρόταση και δυνατότητα να πείσεις. Και πιστεύω, ότι εγώ προσωπικά, αλλά και οι βασικοί συνεργάτες μου, διαθέτουμε την παιδεία και την πείρα, ώστε να επιπλεύσουμε σε αυτή την παλαίστρα, που δεν είναι καθόλου εύκολη - σας διαβεβαιώ.
Δεν θα σας κουράσω με προγραμματικές εξαγγελίες επάνω στα διάφορα θέματα που απασχολούν το δήμο, γιατί ο χρόνος δεν το επιτρέπει να τα αναπτύξω και γιατί υπάρχουν όλα στο πρόγραμμά μας, που το θεωρώ συβόλαιο τιμής μαζί σας. Φρόντισα μαζί με τους συνεργάτες μου να σας παρουσιάσουμε ένα αναλυτικό και ξεκάθαρο γραπτό πρόγραμμα, που ήδη διανεμήθηκε σε όλα τα σπίτια και δεν είναι ένα άλμπουμ με ωραίες φωτογραφίες και συνθήματα όπως άλλα, αλλά εξηγεί για κάθε θέμα λεπτομερειακά το τι θα γίνει και πώς θα γίνει.
Θα περιοριστώ σήμερα να σας πω τηλεγραφικά δυο πράγματα, που είναι οι βασικές αρχές μας, το «Ευαγγέλιό» μας, αναφερόμενος σε δυο βασικά ερωτήματα:

Το πρώτο ερώτημα είναι «Τι πόλη θέλουμε;».

Οι αντίπαλοί μας προσπαθούν να μας φορτώσουν ότι, μιλώντας για ανάπτυξη, σκεφτόμαστε ένα μοντέλο πόλης με επαγγελματικό οργασμό και μιλάνε για «τσιμεντοποίηση» και «γλυφαδοποίηση». Δεν υπάρχει τίποτα ανακριβέστερο!
Για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία, το πρώτο που ξεκαθαρίζουμε στο πρόγραμμά μας είναι ότι θέλουμε η πόλη μας (όλη η πόλη - και στις τρεις ενότητες) να συνεχίσει να είναι το ήσυχο και καταπράσινο προάστιο που γεννηθήκαμε ή επιλέξαμε για τόπο μας, που το ζούμε, το απολαμβάνουμε και το καμαρώνουμε. Δεν είναι απλά σχήμα λόγου ότι επιλέξαμε ως τίτλο του συνδυασμού μας το «ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ», σηματοδοτεί ξεκάθαρα την προτεραιότητά μας!
Το ποιοι θα είναι οι πολεοδομικοί και άλλοι κανόνες μας και οι πρακτικές που θα ακολουθηθούν, ώστε να είναι η πόλη θωρακισμένη απέναντι στην υπερανάπτυξη, το περιγράφουμε αναλυτικά στο πρώτο-πρώτο κεφάλαιο του προγράμματός μας.
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια, ότι είμαστε εχθρικοί απέναντι στην ανάπτυξη. Θα ήταν ανεύθυνο, όταν η οικονομία όλων μας χτυπιέται από την ύφεση και η ανεργία μαστίζει τους νέους μας, αναγκάζοντας τα παιδιά μας να ξενιτεύονται, μια δημοτική αρχή να θέλει την πόλη της «κλεισμένη σε σελοφάν». Θέλουμε την πόλη μας ζωντανή, αγαπάμε τους επαγγελματίες της (όσους τουλάχιστον μας φροντίζουν και μας εξυπηρετούν όλους χωρίς να ενοχλούν ή να βλάπτουν το περιβάλλον και την ηρεμία μας), στοχεύουμε στη σύμμετρη ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, που θα κρατήσει τα παιδιά μας κοντά μας, και αναγνωρίζουμε ότι η οικονομική κρίση έχει εξελιχθεί ήδη για πολλούς συνανθρώπους μας σε ανθρωπιστική κρίση, που επιτάσσει να νοιαστούμε πρωτίστως γι΄ αυτούς αυτή τη δύσκολη ώρα.
Μας νοιάζει όμως η μορφή της ανάπτυξης, που πρέπει να γίνεται μέσα στα πλαίσια και τις λογικές της κηπούπολης και του προαστιακού χαρακτήρα  της πόλης μας, που είναι και το συγκριτικό της πλεονέκτημα και αυτό προβάλλουν ως πρώτο προσόν και πουλάνε και οι έξυπνοι από τους επαγγελματίες της. Αν αυτό το χάσει η πόλη μας, οι πρώτοι που θα έχουν να ζημιώσουν, θα είναι οι ίδιοι της οι επαγγελματίες.
Γι΄αυτό, θεωρώ τουλάχιστον ως φαρισαϊσμό και υποκρισία, να μας ελέγχουν σ΄ αυτό, αυτοί ειδικά, που λειτουργούν ως εκπρόσωποι μεγάλων συμφερόντων και που ξένοι και μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι ξοδεύουν πακτωλούς χρημάτων για να αλώσουν εκ των έσω το δήμο μας μέσω των ιπποκόμων τους, ώστε να εξουδετερώσουν κάθε λαϊκή αντίσταση στους όποιους σχεδιασμούς υπερανάπτυξης έχουν για την περιοχή μας, με αποκλειστικό σκοπό φυσικά το κέρδος. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί!
Όλοι σας βλέπετε ιδίοις όμμασι με τι άνισα οικονομικά μέσα διεξάγουμε αυτό τον εκλογικό αγώνα και τους κρουνούς χρήματος που έχουν ανοίξει για να μπορέσουν να πνίξουν τη δική μας προσπάθεια και να αποπροσανατολίσουν τη δική σας κρίση, αγοράζοντας όλο τον τύπο και ότι πληροφορεί ή κινείται σ΄ αυτή την πόλη. Και διαισθάνεστε ασφαλώς, όπως κι εμείς, ότι, μετά το Φλοίσβο και το Ελληνικό που έβαλαν χέρι και μετά το αμαρτωλό «Island» που απέκτησαν, η κερδοσκοπική βουλιμία τους έρχεται νοτιότερα, όπου περιμένουν τα περιζήτητα «φιλέτα» της δικής μας και της παραπέρα παραλίας του Σαρωνικού, όπως το Μεγάλο Καβούρι, οι εκτάσεις της Εκκλησίας, το χέρσο και εγκαταλελειμμένο κομμάτι της παραλίας της Βάρκιζας, οι Αλυκές της Αναβύσσου κ.ά. Ας μη γελιόμαστε: Όλα αυτά είναι στο στόχαστρο του Ελβετικού Ομίλου που ρίχνει τα εκατομμύρια, για να στρώσει το δρόμο για τη μελλοντική του προέλαση και κερδοσκοπία σε βάρος της ποιότητας ζωής μας.     
Εμείς, σε αυτή την άνιση και επίπονη μάχη που έχουμε ριχτεί, έχουμε ένα και μόνο ατού, αλλά πανίσχυρο! Τη δική σας συμπαράσταση και την εξυπνάδα των δημοτών μας. Οι δημότες της Βούλας, της Βουλιαγμένης και της Βάρης-Βάρκιζας δεν είναι ιθαγενείς που ξεγελιούνται με χάντρες και καθρεφτάκια, κύριοι τραπεζίτες της Γενεύης.

Το δεύτερο ερώτημα είναι «Τι δήμο θέλουμε;».

Θέλουμε ένα δήμο, που ειδικά τώρα με την κρίση, είναι απολύτως αναγκαίο να βρει τον τρόπο να λειτουργήσει έτσι ώστε να επιτυγχάνεται σε κάθε προσπάθεια και σε κάθε έργο το μέγιστο αποτέλεσμα με τη μικρότερη δυνατή δαπάνη. Κι αυτό, όπως ξέρετε, εξαρτάται από την καλή οργάνωση και εκπαίδευση του προσωπικού, από το σεβασμό στο δημοτικό χρήμα και με από την αξιοποίηση των ιδεών όλου του επιστημονικού δυναμικού της πόλης, που πρέπει να βρούμε τρόπο να το κάνουμε κοινωνό και συμπαραστάτη των προσπαθειών μας.
Θέλουμε έναν δήμο πρότυπο, με μοντέρνα, οικονομική και φιλική προς το δημότη  λειτουργία, που να λειτουργεί με ανοιχτές και διαφανείς διαδικασίες, με λαϊκή συμμετοχή και με ισοτιμία ανάμεσα στις τρεις ενότητες και στις διάφορες περιοχές του (ανάλογα με τις ειδικότερες ανάγκες της καθεμιάς), μακριά από τη νοοτροπία των κλειστών δωματίων και της λευκής επιταγής.
Αυτό που θέλω να σας διαβεβαιώσω ρητά εν προκειμένω, είναι ότι θα πρυτανεύει πάντοτε ο σεβασμός στις παραδόσεις και τις ιδιαιτερότητες της κάθε κοινότητας, ανεξαρτήτως μεγέθους ή επιρροών, ότι ο δήμος θα κινείται πάντα σε πνεύμα ισονομίας, χωρίς διακρίσεις ή προτιμήσεις, και ότι θα είμαι δήμαρχος όλων των δημοτών, ανεξαρτήτως περιοχής ή κοινωνικής θέσης.

Και μια που αναφέρομαι στις δημοτικές κοινότητες και είμαι σε μια απ΄αυτές, στην ωραία μας Βουλιαγμένη, που είναι το καμάρι και η βιτρίνα του δήμου μας. Η Βουλιαγμένη δείχνει ευτυχισμένη και προνομιούχος, αλλά γνωρίζω ότι δεν είναι. Ξέρετε τι θέλω να πω και το γνωρίζετε καλύτερα από εμένα.
Φυσικά και οι δήμαρχοι που πέρασαν από τον ωραίο αυτό τόπο πριν τον Καλλικράτη δούλεψαν πολύ για να συντηρήσουν το τοπίο απαράμιλλου κάλλους, να αναδείξουν τις ομορφιές του και να εξασφαλίσουν την υψηλή ποιότητα ζωής των κατοίκων του.

Όμως, ας μη στρουθοκαμηλίζουμε. Η πανέμορφη Βουλιαγμένη στερείται ακόμα από βασικές υποδομές, που ήδη έχουν από χρόνια οι πόλεις της Βούλας και στη συνέχεια της Βάρης. Ενδεικτικά αναφέρω τις ελλείψεις στο αποχετευτικό (όταν και αυτό ακόμα το πολύ πιο δύσκολο μορφολογικά Πανόραμα της Βούλας έχει ολοκληρώσει το αποχετευτικό και αντιπλημμυρικό δίκτυό του), την ανυπαρξία χώρων στάθμευσης, την πλημμελή καθαριότητα, τις ελλείψεις στην εκπαίδευση, την αταξία στους χώρους άθλησης  και, τέλος,  το άκρως δυσάρεστο γεγονός της κακοδιαχείρισης στον πρώην δήμο Βουλιαγμένης που βρήκαν οι ορκωτοί ελεγκτές, με αποτέλεσμα να μην κυρωθούν οι οικονομικές καταστάσεις παρελθόντων ετών του δήμου μας ως προς τη Βουλιαγμένη, να παραπεμφθεί το θέμα από το δημοτικό συμβούλιο στις δικαστικές αρχές και στον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης και να κινδυνεύει ο δήμος να τεθεί υπό την κηδεμονία του παρατηρητηρίου και να μην έχει αυτονομία κινήσεων, εξαιτίας των σκοτεινών σημείων στη διοίκηση του πρώην δήμου Βουλιαγμένης.

Η Βουλιαγμένη, φίλοι μου, αν και έχει τη μικρότερη έκταση και εκπροσώπηση στο δημοτικό συμβούλιο, είναι από την άλλη η πιο προβεβλημένη και προικισμένη από τη Φύση περιοχή της πόλης, που όλοι που μεγαλώσαμε σ΄ αυτήν ή κοντά σ΄ αυτήν, είμαστε ερωτευμένοι μαζί της.
Προσωπικά, εκπλήσσομαι πως οι κάτοικοί της ήταν τόσο ολιγαρκείς, ώστε να νιώθουν ικανοποιημένοι και ευτυχείς από τη μέχρι πρότινος διαγωγή του δήμου τους. Εγώ, τώρα που ενέσκυψα πιο συστηματικά και λεπτομερειακά στα κατά περιοχές και κατά είδος προβλήματά της, νιώθω ειλικρινά πολύ θυμωμένος για ορισμένα φαινόμενα, τόσο στην πόλη όσο και στον πρώην δήμο. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και, ομολογώ, ότι δεν είναι τα πάντα στη Βουλιαγμένη χρυσός, όπως φαντάζει από μακριά!

Το θέμα για τη Βουλιαγμένη δεν είναι ετούτη την ώρα το να βγάλει «δικό της» δήμαρχο. Και οι έξι υποψήφιοι δήμαρχοι είμαστε τυπικά Βουλιώτες, με την έννοια ότι κατοικούμε όλοι κατά σύμπτωση στη Βούλα, αλλά είμαστε ταυτόχρονα και Βουλιαγμενιώτες, με την έννοια ότι η Βουλιαγμένη είναι το καμάρι της πόλης μας κι ο έρωτάς μας. Έτσι τουλάχιστον το αισθάνομαι εγώ και το εννοώ αυτό που σας λέω.
Το θέμα για τη Βουλιαγμένη, που το βλέπω και ως θέμα μου πρώτης προτεραιότητας, είναι να τρέξουμε μόλις αναλάβουμε, ώστε να γίνει η Βουλιαγμένη γρήγορα και πίσω από τη βιτρίνα το ίδιο πλήρης και εξυπηρετική όπως δείχνει στον ανίδεο επισκέπτη, που δεν ξέρει τι γίνεται παραμέσα. Με δεδομένη τη μικρή της έκταση σε σχέση με τις άλλες δημοτικές ενότητες, θεωρώ ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία να έχει ακόμα το ωραιότερο μέρος της Ελλάδος βασικές ελλείψεις, που δεν έχουν άλλες περιοχές με μεγαλύτερη έκταση και πληθυσμό. Το ίδιο ισχύει και ως προς τα δημοτικά τέλη, που θεωρώ απαράδεκτο να επιβαρύνεται περισσότερο ο Βουλιαγμενιώτης, λες και παράγει περισσότερα απορρίμματα κατά κεφαλήν ή ότι του αξίζει να τιμωρείται γιατί έχει το προνόμιο να ζει σε τόσο γοητευτικό περιβάλλον.      

Φίλες και φίλοι Βουλιαγμενιώτες,

Ελάτε κοντά μας σ΄ αυτό τον ωραίο αγώνα για να χτίσουμε μια ενιαία και ήσυχη πόλη αντάξια της ομορφιάς της, που να παρέχει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα ζωής σε όλους τους κατοίκους της, και ιδιαίτερα να εγγυάται στα παιδιά της ότι θα ζήσουν το ίδιο ευχάριστα (αν όχι περισσότερο) με τους γονείς τους. Να χτίσουμε την «ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ»!

Ελάτε να οργανώσουμε το δήμο μας σε ευρωπαϊκά και μοντέρνα πρότυπα, μακριά από τις μικροπολιτικές πρακτικές επαρχιώτικου τύπου του παρελθόντος, που είναι πια ξεπερασμένες και ατελέσφορες. Ο δήμος, φίλοι μου, δεν είναι μια ακόμα δημόσια υπηρεσία, όπως νομίζουν μερικοί. Είναι το δεύτερο σπίτι μας, το κοινό μας σπίτι, από το οποίο εξαρτάται σε πολλά το πόσο εξυπηρετικό θα είναι για μας όλους το πρώτο, το οικογενειακό μας σπίτι. Το «ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ» προϋποθέτει ως ενδιάμεσο -πλην καθοριστικό στόχο- αυτό που λέμε ως σλόγκαν αλλά το εννοούμε, τον «ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ»!

Κλείστε τ΄ αυτιά σας στις σειρήνες των πανάκριβων φαντεζί εντύπων, των κάθε είδους λασπολογιών και των υπηρετών μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων, που ξοδεύουν εκατομμύρια για να σας ξεγελάσουν.

Κλείστε τ΄ αυτιά σας σ΄αυτούς που προσπαθούν να σας δελεάσουν με σοβινισμούς, παριστάνοντας ότι είναι «πιο δικοί σας» και «πιο κοντινοί σας», για να μονοπωλήσουν την ψήφο σας και να την «πωλήσουν» στη συνέχεια ως εκδούλευση στους ισχυρούς προστάτες τους και στα «κοράκια» που καραδοκούν πάνω από την πόλη.

Την προηγούμενη φορά κατάφεραν να αποσπάσουν την ψήφο των άλλων περιοχών, τάζοντάς τους ότι θα κάνουν όλη την πόλη Βουλιαγμένη. Τελικά, ύστερα κι από το ατυχές συμβάν στον φίλο μου και συνονόματό μου δήμαρχο Γρηγόρη Κασιδόκωστα, κατάφεραν το ακριβώς αντίθετο: να κατεβάσουν τη Βουλιαγμένη στο επίπεδο των πετιοχών που θεωρούσαν κατώτερες! Αναλογιστείτε το αυτό που σας λέω, όσοι ξέρετε ποια είναι σήμερα η κατάσταση στην καθαριότητα της Βουλιαγμένης και στους άλλους τομείς, και απαντήστε τους με την ψήφο σας αναλόγως.
Εγώ ξεκινάω σήμερα τις επίσημες ομιλίες στο δήμο από τη Βουλιαγμένη, για να σηματοδοτήσω ότι η Βουλιαγμένη σηκώνει πρώτη τη σημαία της αλλαγής προς τα εμπρός, ότι είναι η μόστρα και το καμάρι της πόλης μας κι ότι, αν δεν μπορέσω να κάνω όλη την πόλη Βουλιαγμένη (αφού την πρωτιά της Βουλιαγμένης της την έδωσε ο Θεός κι η Φύση κι όχι ο όποιος θνητός), τουλάχιστον δεν θα επιτρέψω ποτέ να χάσει η Βουλιαγμένη το παραμικρό από την αίγλη της και την ποιότητα ζωής της.

,προεκλογική,ομιλία ,Γρηγόρη, Κωνσταντέλλο,Βουλιαγμένη,Εκλογές, 2014, υποψήφιος, δήμαρχος, δημαρχείο, ψήφος, κάλπη, εκλογικά, κέντρα, νοτος, νετ, notos,net, notosnet,Δήμος,Βάρης,Βούλα,Βουλιαγμένη,Βιογραφικό,Δημοτικος, υποψυφιος,Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρη,βαρκιζα, Β

,προεκλογική,ομιλία ,Γρηγόρη, Κωνσταντέλλο,Βουλιαγμένη,Εκλογές, 2014, υποψήφιος, δήμαρχος, δημαρχείο, ψήφος, κάλπη, εκλογικά, κέντρα, νοτος, νετ, notos,net, notosnet,Δήμος,Βάρης,Βούλα,Βουλιαγμένη,Βιογραφικό,Δημοτικος, υποψυφιος,Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρη,βαρκιζα, Β

,προεκλογική,ομιλία ,Γρηγόρη, Κωνσταντέλλο,Βουλιαγμένη,Εκλογές, 2014, υποψήφιος, δήμαρχος, δημαρχείο, ψήφος, κάλπη, εκλογικά, κέντρα, νοτος, νετ, notos,net, notosnet,Δήμος,Βάρης,Βούλα,Βουλιαγμένη,Βιογραφικό,Δημοτικος, υποψυφιος,Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρη,βαρκιζα, Β

,προεκλογική,ομιλία ,Γρηγόρη, Κωνσταντέλλο,Βουλιαγμένη,Εκλογές, 2014, υποψήφιος, δήμαρχος, δημαρχείο, ψήφος, κάλπη, εκλογικά, κέντρα, νοτος, νετ, notos,net, notosnet,Δήμος,Βάρης,Βούλα,Βουλιαγμένη,Βιογραφικό,Δημοτικος, υποψυφιος,Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρη,βαρκιζα, Β

,προεκλογική,ομιλία ,Γρηγόρη, Κωνσταντέλλο,Βουλιαγμένη,Εκλογές, 2014, υποψήφιος, δήμαρχος, δημαρχείο, ψήφος, κάλπη, εκλογικά, κέντρα, νοτος, νετ, notos,net, notosnet,Δήμος,Βάρης,Βούλα,Βουλιαγμένη,Βιογραφικό,Δημοτικος, υποψυφιος,Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρη,βαρκιζα, Β

Η ΝΙΚΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΤΟΥ!
Να είστε βέβαιοι γι΄ αυτό!casa victoria barkizaφιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube