Συνέντευξη στο ΝotosNet παραχώρησε ο Δημοσθένης Δόγκας υποψήφιος βουλευτής Αττικής με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο Δημοσθένης Δόγκας εκπλήσσει όλους όποτε τον ακούνε να μιλάει καθώς γνωρίζει θέματα επι παντός επιστητού παρά τα 37 του χρόνια. Ο Δημοσθένης Δόγκας για όσους τον ξέρουν βάζουν στοίχημα ότι σίγουρα θα έχει ένα λαμπρό πολιτικό μέλλον καθώς είναι τίμιος, σοβαρός, ευγενικός, διπλωματικός αλλά ξεχωρίζει το ήθος του και οι κόκκινες γραμμές του. Φέτος έθεσε την υποψηφιότητα του στην εκλογική περιφέρεια της Αττικής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Αποφοίτησε το 1996 από το 1ο Λύκειο Βούλας και έχει σπουδάσει χρηματοοικονομικά και ναυτικό δίκαιο στα πανεπιστήμια greenwich και huddersfield.

Έχει μια καινοτόμο ομάδα μελετών απαρτιζόμενη από νέους επιστήμονες και εξειδικευμένους επαγγελματίες την AnyGivenProtect.

Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Βούλησης όπου στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές διεκδίκησε τη Δημαρχία.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι το πόσο δραστήριος και πρόθυμος είναι σε ότι έχει να κάνει με τον εθελοντισμό αλλά και τη φύση.

Συνέντευξη

  • Για ποιο λόγο αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την πολιτική και να κατεβείτε υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες;

Δ.Δόγκας Γνωρίζετε καλά ότι σήμερα διακυβεύονται πολλά. Η χώρα μας δοκιμάζεται σε μια από τις κρισιμότερες χρονικές περιόδους στη σύγχρονη ιστορία της. Αισθάνθηκα λοιπόν ένα πατριωτικό χρέος, αν μου επιτρέπετε, να με ξεσηκώνει, να επιθυμώ να αντιδράσω σε αυτό το κατεστημένο. Ακόμα, αφουγκράστηκα το προσκλητήριο της γενιάς μου η οποία βλέπει ένα γηρασμένο πολιτικό προσωπικό στην ψυχή, γατζωμένο σε θέσεις και αξιώματα, να μην αφήνει το νέο αίμα να κυκλοφορήσει. Γι’ αυτό έκανα το βήμα και διεκδικώ την ψήφο των συμπολιτών μου στην εκλογική περιφέρεια Αττικής, στις 25 Ιανουαρίου.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και τα συνεργαζόμενα κινήματα στάθηκαν αρωγοί σε όσους Έλληνες κινδύνευσαν να χάσουν το σπίτι τους στα Ειρηνοδικεία. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν κόκκινες γραμμές στα εθνικά θέματα. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τολμούν και μιλούν για την παράνομη μετανάστευση και την ανάγκη ελέγχου των μεταναστευτικών ροών προς τη χώρα μας. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επιθυμούν η Εκκλησία να παραμείνει κομμάτι της ζωντανής παράδοσης του Έθνους μας. Γι’ αυτούς τους λόγους με εκφράζει το κίνημα αυτό.

  • Σύμφωνα με τις έως τώρα δημοσκοπήσεις, οι ΑΝΕΛ δεν μπαίνουν στη Βουλή. Πιστεύετε ότι αυτό μπορεί να ανατραπεί;

Δ.Δόγκας Οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν το κλίμα μιας στιγμής και την ώρα αυτή το κλίμα έχει αλλάξει υπέρ των ΑΝΕΛ. Μην ξεχνάτε ότι το περιθώριο λάθους είναι έως και 2% για τις σοβαρές επιστημονικές έρευνες. Σας υπενθυμίζω επίσης ότι και το 2012 οι δημοσκοπήσεις έδειχναν ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα έμεναν εκτός Βουλής. Όταν όμως ο ελληνικός λαός “μίλησε” στην κάλπη τον Μάιο, έδωσε στο κόμμα 10,6%. Όταν ακολούθησε το κλίμα ακραίας πόλωσης τον Ιούνιο, με τις απειλές για έξοδο από το ευρώ και για κατάρρευση των τραπεζών, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και πάλι “κράτησαν” ποσοστό ένα 7,5%.  Φυσικά, δεν θα αναφερθώ στις διάφορες δημοσκοπήσεις που δεν έχουν επιστημονική σοβαρότητα και εξυπηρετούν άλλους σκοπούς. Η καλύτερη λοιπόν δημοσκόπηση είναι μάλλον η κάλπη.
Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας προσηλωμένοι στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το να εκφράσουμε τα συμφέροντα των Ελλήνων στη Βουλή και στην επόμενη κυβέρνηση. Πιστεύουμε στο πρόγραμμά μας, το οποίο είναι ένας οδικός χάρτης για έξοδο από την κρίση, χωρίς ταλαντεύσεις και χωρίς εθνικές μειοδοσίες.

  • Εάν σας έκαναν πρόταση και από τη ΝΔ ποιο από τα δύο κόμματα θα επιλέγατε;

Δ.Δόγκας Είναι βαθιά μου πεποίθηση ότι τα κόμματα που συγκυβερνούν σήμερα, αλλά και όσα κόμματα ανέχθηκαν χωρίς να καταγγείλουν το Μνημόνιο, επέφεραν μια εθνική καταστροφή στη χώρα μας. Δεν θα σφίξω χέρι που έχει υπογράψει Μνημόνιο! Αντιθέτως, θα δώσω χείρα βοηθείας στους πολιτικούς αυτούς, που πήγαν κόντρα με μεγάλο προσωπικό κόστος και τήρησαν μια συνεπή και πατριωτική στάση, όπως ο Πάνος Καμμένος.

  • Είστε πολύ νέος και πολύ δραστήριος, σύμφωνα με τα όσα λένε οι κάτοικοι των νοτίων προαστίων. Εσείς πώς θα χαρακτηρίζατε τον εαυτό σας;

Δ.Δόγκας Θα σας πω τι χαρακτηρίζει την πολιτική πρόταση που καταθέτω στους συμπολίτες μου, ζητώντας την ψήφο τους στις 25 Ιανουαρίου: Πατρίδα, κοινωνική προσφορά, εθελοντισμός, συμμετοχή.

  • Σε ό,τι αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα ξαναδιεκδικήσετε τη Δημαρχία; Και αν ναι, θα σκεφτόσασταν να ηγηθείτε της ΑΚΙΒΒΒ;

Δ.Δόγκας Τώρα έχουμε εθνικές εκλογές. Αυτό δεν σημαίνει ότι αφήνω τα δημοτικά μου καθήκοντα. Είναι ιερή η εντολή που μου έδωσαν οι συνδημότες μου να τους εκπροσωπώ στο Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Σας θυμίζω ότι οι συνάδελφοί μου στο Δημοτικό Συμβούλιο με εξέλεξαν στην Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου, με ανέδειξαν σε Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και σε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής. Όπως γνωρίζετε καλά, δεν απουσιάζω ποτέ από συνεδρίαση. Είναι νωρίς για απαντήσεις.

 



casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube