Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα αποκλειστικά στο NotosNet FREE PRESS και NotosNet.gr ο υποψήφιος Βουλευτής στη Β’Αθηνών από το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (ΛΑ.Ο.Σ.) δημοσιογράφος Βασίλης Κασιμάτης.
Ο κ. Κασιμάτης τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει την τηλεοπτική εκπομπή «Αντι-Δράσεις» στο ΑΡΤ (κάθε Δευτέρα βράδυ), καθώς και το μοναδικό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων (Κρήτης) σε πανελλαδικό επίπεδο, τη «Κρητική ΦΩΝΗ», μέσω της Τηλεόρασης του ΑΡΤ.

Είναι δε, υποψήφιος Βουλευτής του κόμματος στην εκλογική περιφέρεια της Β’Αθηνών.
 
Ερώτηση: Κε Κασιμάτη, καταρχήν γιατί αποφασίσατε να μετέχετε στο ΛΑ.Ο.Σ.
Απάντηση: Πήρα την απόφαση να κατέλθω στο πολιτικό στίβο, αφού ως δημοσιογράφος παρουσιαστής και πολιτικός αναλυτής όλα αυτά τα χρόνια γνωρίζω  εκείνα που χρειάζονται ώστε να μπορώ να προσφέρω τα μέγιστα στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Μου δόθηκε η ευκαιρία από το κόμμα να επιλέξω εκλογική περιφέρεια και διάλεξα τη δύσκολη Β’Αθηνών γιατί ουδέποτε «φλέρταρα» στη ζωή μου με τις εύκολες λύσεις. Οι ιδιότητες μου ως εκδότης εφημερίδας, συγγραφέας και δημοσιογράφος όλα τα προηγούμενα χρόνια στη Κρήτη, ήταν εκείνες που το κόμμα ζύγισε και με τοποθέτησε στη θέση του υποψηφίου για τη τεράστια εκλογική περιφέρεια της Β’Αθηνών.
 
Καταθέτω λοιπόν τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου στην υπηρεσία της πατρίδας θεωρώντας, ότι η προσφορά μου είναι απολύτως αναγκαία στον όποιο βαθμό για τους συμπολίτες μου.
Η αδικία, ο δόλος και η προδοσία γύρω μας, σε συνδυασμό με τον εκμαυλισμό της πολιτικής σκηνής, συνηγορούν στο να μην μπορώ πλέον να απουσιάζω από τα πολιτειακά κοινά.

 
Ερώτηση: Ο ΛΑ.Ο.Σ όμως υπέγραψε για την είσοδο της χώρας στο Α’ Μνημόνιο
Απάντηση: Αν και το θέμα αυτό έχει κριθεί στις εκλογές του 2012, εν τούτοις επαναλαμβάνω και υπενθυμίζω ότι ο ΛΑ.Ο.Σ ΔΕΝ ψήφισε το Α’ Μνημόνιο, αλλά το 1ο άρθρο που αφορούσε στο να πάρουμε λεφτά και να μην οδηγηθούμε σε κατάρρευση της οικονομίας.
Όσον αφορά στη συμμετοχή μας στην συγκυβέρνηση, η συμμετοχή μας έγινε με 3 ΟΧΙ, τα οποία οι κ. Σαμαράς, Παπανδρέου και Βενιζέλος είχαν αποδεχθεί. Θυμίζω:
-ΟΧΙ σε περαιτέρω μειώσεις μισθών και συντάξεων
-ΟΧΙ σε εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας
-ΟΧΙ σε ξεπούλημα των εθνικών πόρων
Όταν διαπιστώθηκε ότι οι άλλοι εταίροι της συγκυβέρνησης δεν είχαν σκοπό να τηρήσουν τίποτε από τα υπεσχημένα, ο ΛΑ.Ο.Σ αποχώρησε από την κυβέρνηση.
 
Ερώτηση: Τι έγινε τελικά με τις ιστορίες που εμπλέκεται ο Πρόεδρος σας;
Απάντηση: Καταρχάς, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θέμα εμπλοκής του Προέδρου με τα περί δήθεν μίζας κατασκευάσματα που κάποιοι επιχείρησαν να τον εμπλέξουν κατηγορηματικά ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ. Είναι ξεκάθαρο πια, ότι στόχος όλων αυτών των σκευωριών εις βάρος μας ήταν το 2,8% που αξιοκρατικά και παρόλους τους μιντιακούς αποκλεισμούς κέρδισε ο ΛΑ.Ο.Σ στις ευρωεκλογές. Ξεκάθαρο!
Και το λέω με τόση βεβαιότητα, καθώς όπως διαπιστώσατε, τα ίδια ΜΜΕ που έκαναν την «μεγάλη αποκάλυψη» τα ίδια, σε λίγες μόλις ημέρες ανασκεύασαν τα πάντα. Θυμίζω μόνο το γεγονός ότι γνωστοί ποινικολόγοι που ουδεμία σχέση έχουν με τον Πρόεδρο Γ. Καρατζαφέρη, όπως ο κ. Μιχ. Δημητρακόπουλος, ο κ. Γιάνν. Μαντζουράνης, κα. ακύρωσαν με νομικά επιχειρήματα τα όσα είχαν γραφτεί, στην «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» του Γιάν. Πρετεντέρη στο MEGA.
Πέραν τούτων όμως, δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην παντελή απουσία αναφοράς για το 1 εκ. ευρώ που ο Πρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης έδωσε στο «Ταμείο της Φτώχειας», ή στην εξ ολοκλήρου χρηματοδότηση από τον ίδιο τον Πρόεδρο, της ανέγερσης του ανδριάντα του Μεγ. Αλεξάνδρου, ή στην συμπαράσταση στους πληγέντες από τη Θεομηνία στο Βασιλικό της Εύβοιας όπου καλύψαμε τις ζημιές που υπέστησαν, ή στην δωρεά του κτηρίου που στέγασε το αγροτικό Ιατρείο στο Μαρμάρι, ή στα αλεξίσφαιρα γιλέκα στην ΕΛ.ΑΣ, ή στα γεύματα αγάπης, ή στις προσφορές προς αναξιοπαθούντες και τόσα άλλα, που τα ΜΜΕ δεν βρήκαν ούτε δευτερόλεπτο για να αναφερθούν σ’ αυτά!!!
Ολοκληρώνοντας πάντως, θέλω να τονίσω τούτο:
Για κάθε οικονομική σχέση, υπάρχει διαφάνεια και νομιμότητα, η οποία θα επιβεβαιωθεί και θα αποδειχθεί μέσα από τις νόμιμες διαδικασίες.
Όμως, είναι γνωστό στο σοφό λαό μας ότι όταν το «σύστημα» που αποδεδειγμένα ζημίωσε το Έθνος μας, βάλλει κατά ορισμένων πολιτικών παρατάξεων, αυτές είναι και οι παρατάξεις οι οποίες θα πρέπει ο ψηφοφόρος να στηρίξει.
   
Ερώτηση: ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ υποστηρίζουν την παραμονή στο ευρώ με οποιαδήποτε θυσία και αντάλλαγμα. Εσείς συμφωνείτε με αυτό;
Απάντηση: Από την πρώτη στιγμή, ο Πρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης, μίλησε για το ακριβό ευρώ που θα σκότωνε την οικονομία της Ευρώπης. Όπερ και εγένετο. Σήμερα βιώνουμε τα αποτελέσματα του ακριβού ευρώ. Εμείς λοιπόν πιστεύουμε ότι η ισοτιμία μεταξύ ευρώ- δολαρίου, πρέπει να επανέλθει στα επίπεδα τουλάχιστον του 1:1, άλλως απαιτείται αλλαγή της νομισματικής πολιτικής. Σε κάθε περίπτωση εγώ προσωπικά πιστεύω στο ευρώ αλλά δεν φοβάμαι τη δραχμή όταν έχεις μια κυβέρνηση ικανή να προσφέρει την πολυπόθητη ανάπτυξη στη χώρα, στοιχείο που δύναται να μας έχει πάντα εκτός των αγορών.
 
Ερώτηση: Αν ο ΛΑ.Ο.Σ μπει στη Βουλή, θα στήριζε μια κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α;
Απάντηση: Απέχουν τόσο οι ιδεολογικές, πολιτικές, εθνικές, οικονομικές και κοινωνικές μας θέσεις που νομίζω ότι ούτε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α θα συζητούσε ποτέ ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
 
Ερώτηση: Αν ο ΛΑ.Ο.Σ μπει στη Βουλή, θα στηρίξει μια κυβέρνηση Ν.Δ;
Απάντηση: Ο ΛΑ.Ο.Σ, όπως άλλωστε λέει η βασική ιδεολογική πλατφόρμα του, θέτει πάνω και πέρα από οτιδήποτε άλλο το συμφέρον της πατρίδας. «Παρτίδες» και άλλα κόλπα, να τα αναζητήσετε σε άλλα κόμματα που φέρουν την ευθύνη για την δεινή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η χώρα. Πέραν τούτου, η αλλαγή ηγεσίας στο σημερινή Ν.Δ. σε κάθε περίπτωση ίσως να ανοίγει το δρόμο για τον όποιο διάλογο.
 
Ερώτηση: Πόσο κοντά αισθάνεστε με την Χ.Α;
Απάντηση: Τι σχέση έχει ένα πατριωτικό κόμμα, με ένα εθνικιστικό; Εμείς είμαστε πατριώτες, εκείνοι εθνικιστές. Ουδεμία σχέση.
 
Ερώτηση: Πως σχολιάζεται την συμμετοχή του πρώην Βουλευτή της Χ.Α. Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου στα ψηφοδέλτια του ΛΑ.Ο.Σ.
Απάντηση:Ο κος Αλεξόπουλος θυμίζω, ότι παραιτήθηκε από τη Χ.Α. άμα της γνωστοποιήσεως της πρώην παρατάξεώς του ως εγκληματική οργάνωση. Αυτό σημαίνει πολλά. Η δε δήλωσή του στη ανακοίνωση της παραιτήσεώς του, ότι «δεν θέλω να έχω σχέση με ότι συνάδει εγκληματικές κακουργηματικές πράξεις»… τα λέει όλα.
Τέλος, να τονίσω ότι ο κος Αλεξόπουλος πριν πάει στη Χ.Α. ήταν μέλος του ΛΑ.Ο.Σ.. Σήμερα… γύρισε στο «σπίτι του»!
 
Ερώτηση: Τελικά, με ποιο κόμμα, ή με ποια κόμματα θα μπορούσατε να στηρίξετε κυβέρνηση;
Απάντηση: Θα επαναλάβω: Ο ΛΑ.Ο.Σ θέτει πέρα και πάνω απ’ όλα το συμφέρον της πατρίδας. Όποιος ασπάζεται, υποστηρίζει και μάχεται για αυτές τις θέσεις είναι ευπρόσδεκτος. Όχι όμως μόνο να δηλώνει, αλλά και να είναι έτοιμος να αποδείξει ανά πάσα στιγμή ότι το συμφέρον της πατρίδας είναι πάνω απ’ όλα.
 
Ερώτηση: Γιατί κάποιος πρέπει να ψηφίσει ΛΑ.Ο.Σ;
Απάντηση:
α) Γιατί ο ΛΑ.Ο.Σ κατά την διάρκεια της κοινοβουλευτικής του παρουσίας     επέδειξε όχι μόνο ήθος και ευπρέπεια, αλλά το κυριότερο, κατέθεσε και συνεχίζει ακόμα και σήμερα, να καταθέτει προτάσεις ρεαλιστικές και βιώσιμες.
β) Κατέθεσε ιδέες και πρότεινε λύσεις σε προβλήματα, βασισμένες στην εμπειρία και την ζώσα πραγματικότητα της ελληνικής κοινωνίας.
γ) Προστάτευσε και συνεχίζει να προστατεύει με τις δυνάμεις και την παρουσία του τον αδικημένο πολίτη και αυτόν που χρειάζεται πραγματική στήριξη και φροντίδα από την Πολιτεία.
δ) Οι ιδέες, τα Προγράμματα, οι προτάσεις του ΛΑ.Ο.Σ και του Προέδρου Γ. Καρατζαφέρη, περιλαμβάνονται σε όλα ανεξαιρέτως τα Προγράμματα των άλλων κομμάτων, τα οποία δεν ντρέπονται να τις παρουσιάζουν ως δικές τους.
ε) Τέλος, η παρουσία του ΛΑ.Ο.Σ. μέσα στη Βουλή στις 25 Ιανουαρίου καθίσταται αναγκαία από τον Ελληνικό λαό, ώστε να είμαστε το ανάχωμα στις επιθέσεις των αλλότριων συμφερόντων. Ο Ελληνικός λαός θέλει το ΛΑΟ.Σ. μέσα στο κοινοβούλιο ως και τη δική του μεγάλη φωνή αντίδρασης.
 
Ερώτηση:  Θα υποστηρίξετε την πρόταση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α για επαναφορά των μισθών και των συντάξεων στα προ κρίσεως επίπεδα;
Απάντηση: Αρκεί η πρόταση αυτή να στηρίζεται σε πραγματικά δεδομένα, με βιώσιμα χαρακτηριστικά και προπαντός να μην γυρίζει τη χώρα πίσω στις τραγικές καταστάσεις που βιώνουμε σήμερα.

Κλείνοντας θα ήθελα να προσθέσω για μένα προσωπικά, ότι ζητώ τη ψήφο στην εκλογική περιφέρεια της Β’ Αθηνών αλλά κυρίως ζητώ από εκείνους που δεν θα μας τιμήσουν με τη ψήφο τους, τουλάχιστον να τιμήσουν … τη ψήφο τους (!!), να χρησιμοποιηθεί ως ο πέλεκυς που θα οδηγήσει την αναμφισβήτητα πλούσια χώρα μας και πάλι στην ευημερία που μας αξίζει, ενώ ταυτόχρονα θα τιμωρήσει εκείνους που πρόδωσαν τη πατρίδα μας για τριάντα …συν ένα (!)… αργύρια!

Με τη βοήθεια του Θεού και τη δική σας … Ραντεβού στις 26 Γενάρη από το βήμα της Βουλής!    

 



casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube