Στις φετινές εκλογές της Παγκρητίου Ενώσεως, που θα λάβουν χώρα 20 Νοεμβρίου (στο ξενοδοχείο Titania) δηλώνω δυναμικά παρόν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Νέα Παγκρήτιος στο νομό #Ρεθύμνου και υποψήφιο πρόεδρο τον Giorgos Petrakis Γεώργιο Πετράκη.

 Έχοντας ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου στην Κρήτη, γνωρίζω, αγαπάω και πονάω τον τόπο μας και την ιστορία του.

 Στόχος μου, μετά και την εκλογή μου να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις πρωτίστως να αλλάξουμε αυτό το θλιβερό καταστατικό που διασπά, διαχωρίζει, διχάζει, φιλίες και οικογένειες με ότι αυτό συνεπάγεται.

 Όραμά μου, η διατήρηση, προβολή και προώθηση της αυθεντικής Κρητικής κουλτούρας, των ηθών και του πολιτισμού του νησιού μας.

 Κρήτη για μένα σημαίνει αρχοντιά, λεβεντιά, φιλοξενία, ήθος και πολιτισμός. Αυτά τα χαρακτηριστικά έχει καταγράψει η ιστορία για τον τόπο μας και αυτά πρέπει να διακρίνουν τους σημερινούς συντοπίτες μας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν ζουν.

 Στην Αθήνα των 500.000 εκ καταγωγής Κρητικών, υπάρχει ένα θεριό που κοιμάται... η Παγκρήτιος!… Ήρθε η ώρα να ξυπνήσει από το λήθαργο που βρίσκεται και να πάρει τη θέση που της αρμόζει τη θέση και τα ιδανικά που πριν 67 χρόνια κάποιοι μπροστάρηδες δημιούργησαν και την κατέταξαν στο μεγαλύτερο σωματείο στην Ελλάδα και σε ενα απο τα μεγαλύτερα σε όλη την Ευρώπη...

 Για αυτά τα λίγα..... και πολλά άλλα..... ζητάω να μου δώσετε με την ψήφο σας την ευκαιρία να δουλέψω για το μέλλον της μεγαλύτερης Κρητικής κοινότητας στην Αττική.

.....για να κάνουμε το Σάσμο των Κρητών της Αττικής πραγματικότητα.....

 η ισχύς εν τη ενώσει... Γιατί η #Κρήτη είναι μία..

 

                                                ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ  

 

Ο Νίκος Αγγελάκης γεννήθηκε στα Μυριοκέφαλα Ρεθύμνου το 1972, γιος του Νίκου Αγγελάκη και της Παγώνας Αγγελάκη, το γένος Βρανά από τον Καλλικράτη Σφακίων.

Μέλος πολύτεκνης αγροτικής οικογένειας, έζησε τα παιδικά του χρόνια στη γενέτειρά του όπου και τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο ενώ τα εφηβικά του χρόνια τα έζησε στα Σφακιά, όπου και ολοκλήρωσε τη Μέση εκπαίδευση.

Αργότερα εγκαταστάθηκε στο Ρέθυμνο όπου φοίτησε στην Τεχνική Σχολή των Περιβολίων, εργαζόμενος ταυτόχρονα στον τουριστικό τομέα.

Είναι παντρεμένος με την Ελευθερία Κοντιλιέρη και έχουν ένα γιο.

Από το 1994 δραστηριοποιείται στο χώρο της διαφήμισης, ως υπεύθυνος πωλήσεων στη διαφημιστική εταιρεία Eva Advertising.

Το 1996 δημιουργεί την δική του διαφημιστική εταιρεία ACP.gr (Advertising Communication Project) με αντικείμενο την προβολή επιχειρήσεων και επαγγελματιών.

Το 2014 μετακόμισε με την οικογένειά του στην Αθήνα, όπου συνεχίζει να δραστηριοποιείται με επιτυχία μέσω της ACP.gr Advertising στο χώρο των διαφημιστικών προϊόντων και υπηρεσιών, με εξειδίκευση στην ένδυση, ψηφιακή εκτύπωση και επιχειρηματικά δώρα.

Την ίδια εποχή δημιουργεί την ενημερωτική, επιχειρηματική, και πολιτιστική

πύλη των νοτίων προαστίων NotosNet.gr.

Στην επαγγελματική του πορεία, διακρίνεται για την υλοποίηση καινοτόμων ιδεών,

όπως η έκδοση για πρώτη φορά το 2002, ολοκληρωμένου Οδηγού Αγοράς για το

Νομό Ρεθύμνης.

Πρωτοποριακό βήμα αποτελεί και η δημιουργία, το 2001 για πρώτη φορά στην Κρήτη, ενημερωτικής ιστοσελίδας με αντικείμενο το διαφημιστικό δώρο.

Παράλληλα, το 2002 είναι ανάμεσα στους 3 πρώτους στην Κρήτη που δημιουργεί Ενημερωτική πύλη, την RethymnoGuide.gr, με νέα από όλη την Κρήτη,την Ελλάδα και τον κόσμο.

Ο Νίκος Αγγελάκης έχει συμμετάσχει ως υποψήφιος σε Δημοτικές και Νομαρχιακές

εκλογές στο Ρέθυμνο.

Έχει διατελέσει, για 8 συναπτά έτη, μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου

Ρεθύμνου, στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Προβολής.

Παράλληλα έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της ΟΕΣΚ (Ομοσπονδία Εμπορικών

Συλλόγων Κρήτης) για 2 χρόνια, εκπροσωπώντας την, με τις γνώσεις και τις

ικανότητές του, στα συμβούλια της ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου &

Επιχειρηματικότητας).

Άλλος σημαντικός τομέας της επαγγελματικής του δραστηριοποίησης είναι η διοργάνωση εκδηλώσεων και συναυλιών, με κορυφαία την Cretan Beauty Artists

Contest Festival 2013 – ολοκληρωμένη Έκθεση προϊόντων ομορφιάς με παράλληλα

σεμινάρια και διαγωνισμούς – που έγινε πρώτη φορά στην Κρήτη με τεράστια

επιτυχία.

Εξίσου επιτυχημένες και σημαντικές ήταν η Συναυλία- Αφιέρωμα στον

Νίκο Ξυλούρη από τις «Φωνές του Νότου» το 2015 στη Βάρκιζα,  συναυλία με

τον Μανώλη Κονταρό, συναυλία με τον Μάνο Πυροβολάκη, κ.α.

Έχει διοργανώσει ημερίδες και σεμινάρια αφιερωμένα στα ήθη, τα έθιμα και την ιστορία της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Κρήτης.

Τα τελευταία χρόνια είναι κάτοικος Βούλας Αττικής, έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ.

και Γεν. Γραμματέας στην Ένωση Κρητών Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Βάρκιζας.

Έχει εκλεγεί στο Δ.Σ. στις εκλογές της Παγκρητίου Ενώσεως το 2018 με τον

συνδυασμό του Στέλιου Παλάσσαρου, βάση ποσόστωσης και καταστατικού την

θέση του πήρε ο επικεφαλής του συνδυασμού που κατάγεται από τον ίδιο νομό.

Είναι μέλος του Δ.Σ., στην Ένωση Απανταχού Σφακιανών στην οποία έχει διατελέσει Ειδικός Γραμματέας για 2 χρόνια ενώ στην τρέχουσα θητεία είναι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων.

Είναι Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Βάρκιζας.

Είναι μέλος της ΠΑΔΕ «Παγκρήτια Δημοσιογραφική Ένωση Μ.Μ.Ε».

 

 

 



casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube

 

xrisima-tel-1