Συνέντευξη στο notosnet παραχώρησε η υποψήφια Δημάρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης Μαρίας Χόβρη - Σίνα. Μεταξύ άλλων μιλάει για τον Σπύρο Πανά, τα κακόβουλα δημοσιεύματα, για τους στόχους της αλλά και τον νυν Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνταντέλλο. 

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη: 

- Η υποψηφιότητα σας στην ηγεσία του ιστορικού συνδυασμού του Γρήγορη Κασιδόκωστα, έγινε γνωστή πριν απο λίγες μέρες. Πήρατε τη σκυτάλη από τον κο Πανά, τι σας είπε για την απόφαση σας;


Ο κ. Πανάς, μετά από συζητήσεις που έχουμε κάνει, μου δήλωσε ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα ασχοληθεί, τουλάχιστον στις επερχόμενες εκλογές με τα κοινά. Όμως τον τελευταίο λόγο τον έχει εκείνος. Αυτό και η έντονη παρότρυνση πολλών δημοτών της πόλης μας με βοήθησαν να αποφασίσω να είμαι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές. Αναφορικά με την υπάρχουσα παράταξη, κάποια παλαιά στελέχη θα παραμείνουν μαζί μας και παράλληλα θα ενσωματωθούν νέα στελέχη που έχουν επιδείξει δυναμική παρουσία στον εργασιακό στίβο, είναι άνθρωποι κυρίως νέοι στην ηλικία με όρεξη για δουλειά και προσφορά στο συνάνθρωπο.

Αυτή είναι και η δύναμη μας. Ένας ισορροπημένος συνδυασμός μεταξύ του δυναμισμού, της ορμής, της αγνότητας και της αστείρευτης όρεξης για προσφορά νέων μορφωμένων ανθρώπων και της εμπειρίας, γνώσης και ήδη δοκιμασμένης ηθικής ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας, που έχουν εξίσου όρεξη για ανιδιοτελή προσφορά.

Η ομάδα μας είναι ιδιαίτερα δεμένη, έχουμε κοινούς στόχους και δεν μας ενδιαφέρει η καρέκλα. Είμαστε όλοι αποφασισμένοι να προσφέρουμε από οποιαδήποτε θέση και αν κληθούμε. Έχουμε δε πολύ έντονο το πνεύμα της συλλογικότητας και του αλληλοσεβασμού, όπως και του σεβασμού προς το δημότη.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά συνθέτουν μια ομάδα νίκης.

 

-Τελευταία ο τύπος σας έχει αδικήσει. Τι έχετε να πείτε σχετικά με κακόβουλα δημοσιεύματα;

Δεν με έχει αδικήσει ο τύπος, ούτε ο τοπικός, ούτε ο ευρύτερος. Αντιθέτως, τουλάχιστον ο τοπικός τύπος, με στηρίζει και αναδεικνύει πάντα τις προσπάθειές μου. Βρέθηκε μόνο μία εφημερίδα, η οποία μάλιστα εμφανίστηκε στην περιοχή μας, για πρώτη φορά πριν ένα χρόνο. Τώρα πόσο τυχαίο είναι αυτό δεν ξέρω. Γνωρίζω όμως πως ο εκδότης και συντάκτης των άρθρων ονομάζεται Θάνος Μουραφέτης και έχει ήδη καταδικαστεί τελεσίδικα σε 12 μήνες φυλάκισης λόγω συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Διονυσίου Χατζιδάκη. Προς απόδειξη αυτού, υπάρχει το σχετικό δελτίο τύπου του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου.

- Τι θα θέλατε να αλλάξετε στην περιοχή σας με την υποψηφιότητά σας;
Προτεραιότητά μας είναι ο δημότης. Θέλουμε, αν είναι δυνατό, να περπατάμε δίπλα στο δημότη, να είναι η παρουσία της ομάδας μας παντού μέσα στην πόλη, όχι μόνο μέσα στις υπηρεσίες και τα δημοτικά συμβούλια. Θέλουμε να ακούμε και να αφουγκραζόμαστε τις καθημερινές ανάγκες του δημότη. Θέλουμε να ενισχύσουμε τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της περιοχής μας, σε κάθε τους προσπάθεια, και στην υλοποίηση του έργου τους, μέσω οικονομικής και όποιας άλλης στήριξης χρειαστεί. Θέλουμε να δώσουμε έμφαση κυρίως στο περιβάλλον, την καθαριότητα, την αρτιότητα των δρόμων και των πεζοδρομίων, τα σχολεία, την τρίτη ηλικία και να βελτιώσουμε και να εμπλουτίσουμε τις δράσεις της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου μας. Θέλουμε να προστατεύσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Έχουμε πολλά σχέδια τα οποία θα σας ανακοινώνουμε αναλυτικά κατά την παρουσίαση του προγράμματός μας.

Τι πιστεύετε πως δε λειτουργεί σωστά στην περιοχή σας;

Αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες όλων των προηγούμενων δημάρχων τόσο του καλλικρατικού δήμου, όσο και των επιμέρους πρώην δήμων, όμως υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν, ξεκινώντας από τα αυτονόητα.

Τι σχέση έχετε με τον κ. Κωνσταντελλο;

Οφείλω να συνεργάζομαι μαζί του, από τη θέση μου ως Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιπρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής και ως μέλος Νομικών Προσώπων και Επιτροπών, αφού ο στόχος είναι το καλό του δήμου και του δημότη.

- Τι πιστεύετε για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή σας στον τουριστικό τομέα;
Θα είμαστε στο πλευρό τους προκειμένου να ενισχυθεί η υγιής επιχειρηματικότητα. Βασικός μας στόχος είναι η τόνωση του τουρισμού στην περιοχή μας μέσω ανάδειξης των τουριστικών μας πόλων έλξης (αρχαιότητες, παραλίες, ξενοδοχεία, καταστήματα εστίασης και κάθε άλλου είδους επιχειρηματικές δραστηριότητες). Στοχεύουμε στην αύξηση των εσόδων της επιχειρηματικότητας, υλοποιώντας προγράμματαοικονομικής ενίσχυσης των επιχειρηματιών, αλλά και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας για τους δημότες μας.

- Τι πιστεύετε για την ασφάλεια στον δήμο;
Στοχεύουμε στο να ενισχύσουμε την ασφάλεια στο δήμο μας, ενδυναμώνοντας τη δημοτική αστυνομία, επανεξετάζοντας το θέμα των αστυνομικών τμημάτων στις δημοτικές ενότητες, αλλά και προγράμματα ιδιωτικής φύλαξης.

- Τι είναι αυτό που θα κάνετε αν πάρετε τη διοίκηση του δήμου;
Η προτεραιότητά μας είναι η ομάδα και η συλλογική εργασία. Θέλουμε όλοι μαζί ενωμένοι να εργαστούμε για το καλό του δήμου μας και των δημοτών. Ενισχύοντας και σεβόμενοι αυτό το πνεύμα υγιούς συνεργασίας, είμαστε σίγουροι ότι θα δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη των δημοτών στο πρόσωπό μας.

 



casa victoria barkiza



φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube