Μιχαήλ Αραμπατζής ΑΕΒΕ

Μιχαήλ Αραμπατζής ΑΕΒΕ

Η βιομηχανία τροφίμων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ - ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ, δραστηριοποιείται στον κλάδο των προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης, υποστηρίζοντας την αγορά Ho.Re.Ca αλλά και την αγορά της λιανικής.

Η δομή λειτουργίας της εταιρείας, στηρίζεται στην παραγωγική μονάδα που βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, (σε ιδιόκτητο χώρο 23.500τ.μ.) και υποστηρίζεται από ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων που τροφοδοτείται από ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων, τρία υποκαταστήματα (Αθήνα, Πάτρα, Ιωάννινα), αλλά και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ – ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ, είναι μία από τις πιο σύγχρονες βιομηχανίες τροφίμων της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης, που από την ίδρυσή της λειτουργεί με όραμα την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Ποιότητα που αφορά από την προμήθεια των πρώτων υλών, την εφαρμογή συστημάτων ολικής ποιότητας, ασφάλειας και υγιεινής, έως και την κατανάλωση των προϊόντων.

Η ποιότητα σε όλα τα στάδια, πιστοποιείται σύμφωνα με τα πρότυπα: BS ΕΝ ISO 9001:2008, BS ΕΝ ISO 22000:2005, ΙFS International Food Standard Issue 6: December 2013 (Higher Level).

Οι χώρες κυρίως που εξάγει, είναι η Γερμανία και η Κύπρος ενώ τα τελευταία χρόνια εξάγει και προς άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως Αγγλία, Γαλλία, Σουηδία, Ιταλία, Τουρκία.

Η Στρατηγική της εταιρείας είναι να συνεχίσει τη διαχρονικά σταθερή πορεία ανάπτυξης στην Ελλάδα, με τη δημιουργία νέων προϊόντων και νέων συνεργασιών, αλλά και με την ισχυρή παρουσία της στο εξωτερικό.

Με ιδιαίτερη ευαισθησία στην ελληνική παράδοση, η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ - ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ, έχει δεσμευτεί απέναντι στους συνεργάτες της και στους καταναλωτές, να συνεχίσει την πορεία της με γνώμονα την άριστη ποιότητα σε όλους τους τομείς.


Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ - ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕ, έχει αξιολογηθεί  από την ICAP Group με υψηλό Rating Score και συνεπώς συνεχίζει να είναι μια από τις Strongest Companies in Greece.

Μιχαήλ Αραμπατζής ΑΕΒΕ
Βιομηχανία Τροφίμων
57022 1η ΟΔΟΣ ΒΙ.ΠΕ.Θ
ΣΙΝΔΟΣ Τ.Θ. 1238
Τηλ: 2310 723 440
Fax: 2310 795 351

Υποκατάστημα Αθηνών
Τηλ: 210 6620834
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ: 2310 723 440,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ - ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕ,NEA EIDHSES -ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ελλάδα, odhgos,agoras,οδηγος αγορας,media, νέα κρίση,on line, νοτος, νετ, notos,net, notosnet,Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρη, ΒΒΒ, 3Β, βαρκιζα,παραλιακή, παραλία, νότια, προάστια, άρθρα,Υποκατάστημα ΑθηνώνΤηλ: 210 6620834

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Περιοχή: Υποκατάστημα Αθηνών
  • Διεύθυνση: Αθηνά
  • Είδος: Βιομηχανία Τροφίμων
  • Τηλέφωνο: 210 6620834
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μιτάτο Μασαούτη Βάρη »
επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες