Υποψήφιος με τον Γιάννη Σγουρό ο Δημοσθένης Δόγκας

Υποψήφιος με τον Γιάννη Σγουρό ο Δημοσθένης Δόγκας

Υποψήφιος με το συνδυασμό Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Αττικής και Υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιάννη Σγουρο θα είναι ο Δημοσθένης Δόγκας στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Γεννήθηκε το 1978 και κατοικεί στη Βούλα με την μητέρα του Ελένη (Έλμα) Δόγκα.
Η οικογένεια Δόγκα εγκαταστάθηκε στην περιοχή της Βούλας το 1927.
Είναι εγγονός του εξέχοντος νομικού και δικαστή Γεωργίου Κ. Δόγκα, πρωτεργάτη της ανεξαρτητοποίησης και της δημιουργίας της Κοινότητας Βούλας, βασισμένης στο σχέδιο της κηπούπολης, της οποίας υπήρξε ο πρώτος, αρχικά κατ' εντολή και εν συνεχεία εκλεγμένος Κοινοτάρχης.

Είναι γιός του Δημοσθένη Γ. Δόγκα, δικηγόρου παρ' Αρείω Πάγω, πρωτεργάτη της θέσπισης και λειτουργίας του ταμείου ανεργίας και επί σειρά ετών νομικού συμβούλου του Δήμου Βούλας.

Αποφοίτησε το 1996 από το 1ο Λύκειο Βούλας και έχει σπουδάσει χρηματοοικονομικά και ναυτικό δίκαιο στα Πανεπιστήμια Greenwich και Hunddersfield της Μεγάλης Βρετανίας.

Ασχολείται επαγγελματικά με τα χρηματοοικονομικά και από το 2009 έχει δημιουργήσει μια καινοτόμο ομάδα μελετών απαρτιζόμενη από νέους επιστήμονες και εξειδικευμένους επαγγελματίες, την AnyGivenProject (Εκάστοτε Ανειλημμένη Μελέτη), με την οποία έχει εκπονήσει μελέτες και αποπερατώσει αφιλοκερδώς διάφορα κοινωφελή έργα όπως:

Την πλήρη μελέτη και επίβλεψη της ανακατασκευής της πλατείας Γεωργίου Κ. Δόγκα στη Βούλα,(2009-2010).

Την πλήρη μελέτη και σχεδιασμό της αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του συλλόγου προστασίας της καρέτα-καρέτα ΑΡΧΕΛΩΝ στη Γλυφάδα σε αυτόνομο ενεργειακά, περιβαλλοντικό κέντρο διαδραστικής εκπαίδευσης, με παροχές και για ΑμΕΑ,(2011-2012).
Την πλήρη μελέτη και επίβλεψη της ανακατασκευής προσκοπικής κατασκήνωσης 100 στρεμμάτων στον Άγιο Ανδρέα, Νέας Μάκρης, (2013)

Ο ίδιος προσωπικά και με μέλη της ομάδας έχει συμμετάσχει στις περισσότερες από τις Εθελοντικές Δράσεις που έχουν λάβει χώρα στην ευρύτερη περιοχή μας, όπως αναδασώσεις, αντιμετώπιση πυρκαγιών και καθαρισμό παραλιών.

Με την ομάδα αυτή ξεκίνησε τη δημιουργία του Δημοτικού Συνδυασμού με την ονομασία ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ και την εκπόνηση ενός συνεκτικού προγράμματος για το Δήμο Βάρης -Βούλας- Βουλιαγμένης, το οποίο και θα ολοκληρωθεί με την συμμετοχή και τις απόψεις Τοπικών Φορέων αλλά και με τις ιδέες κάθε Δημότη.

Η εθελοντική προσφορά είναι η ''δεύτερη φύση'' του.

Ξεκίνησε την ενασχόληση του με τον εθελοντισμό το 1984 και για 25 χρόνια υπήρξε ενεργός εθελοντής-πρόσκοπος στο 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Γλυφάδας.

Το 2010 ανέλαβε την πρωτοβουλία και επανίδρυσε το 3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Βούλας και νυν Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης.
Εκλέχτηκε ως Αρχηγός του Συστήματος με τριετή καθήκοντα τα οποία και παρέδωσε επιτυχώς στις 26 Ιανουαρίου του 2014, για να ασχοληθεί απερίσπαστος με τα κοινά στο Δήμο μας.

Τον Μάιο του 2014 στις δημοτικές εκλογές ηγήθηκε ανεξάρτητης παράταξης διεκδικώντας τη δημαρχία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και σήμερα είναι αρχηγός μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Στις Βουλευτικές Εκλογές του 2015 ήταν υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ στην Περιφέρεια Αττικής.

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες