Υποψήφιος με τον Δημήτρη Δαβάκη ο Μιχάλης Μινωτάκης

Υποψήφιος με τον Δημήτρη Δαβάκη ο Μιχάλης Μινωτάκης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Κύμα Ενωμένων Πολιτών» Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και Υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Δαβάκη θα είναι ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Μιχάλης Μινωτάκης στις εκλογές του Μαΐου.

Ο Μιχαήλ Μινωτάκης, το γένος Δαβάκη και εγγονός αφενός του αείμνηστου ήρωα πτεράρχου Κωνσταντίνου Δαβάκη και αφετέρου του μεγάλου θεατρανθρώπου Αλέξη Μινωτή, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Νοεμβρίου 1980. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση ατόμων ΑΜΕΑ με εξειδίκευση στα άτομα με προβλήματα όρασης. Στην συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο από το Τμήμα Μοριακής και Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Διετέλεσε διευθυντής και καθηγητής της Σχολής Προπονητών Kick Boxing Γ΄ κατηγορίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

 

Υπήρξε διευθυντής και προπονητής σε διάφορα γυμναστήρια, καθώς και καθηγητής φυσικής αγωγής στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ», του Κέντρου Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.) του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Επί σειρά ετών υπήρξε αθλητής του κλασσικού αθλητισμού, των πολεμικών τεχνών και πρωταθλητής της σωματικής διάπλασης. Είναι μέλος της «Παγκρητίου Ενώσεως» και της «Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης». Τα τελευταία 11 χρόνια εργάζεται ως καθηγητής φυσικής αγωγής στη Σχολή Ικάρων.

 

Όραμά του είναι α) η ανάπτυξη του αθλητισμού στο Δήμο με την ανακαίνιση και την δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων και νέων συλλόγων, όπως και με την διεξαγωγή διαφόρων αθλητικών δρώμενων, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη προσέλευση νέων ανθρώπων στο χώρο του αθλητισμού, β) η βελτίωση της καθημερινότητας των ευπαθών ομάδων και των Α.Μ.Ε.Α. με την δημιουργία ασφαλέστερων και ευκολότερων τρόπων μετακίνησής τους κ.λπ., γ) η εκπόνηση ενός σχεδίου πολιτικής προστασίας για την άμεση και μεγαλύτερη ασφάλεια των δημοτών και δ) η δημιουργία περισσότερων χώρων πρασίνου και καθαρότερων παραλιών, ώστε να διατηρηθεί ο Δήμος που τείνει να γίνει τσιμεντούπολη, ως «κηπούπολη».

 

Μιχάλης Μινωτάκης
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Δημοτική Ενότητα Βούλας
Τηλ.: 698 7161637
emial: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες