Υποψήφιος Δήμαρχος ο Μανώλης Δασκαλάκης σε Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη

Υποψήφιος Δήμαρχος ο Μανώλης Δασκαλάκης σε Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη

Aνακοίνωσε την υποψηφιότητά ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ο Μανώλης Δασκαλάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε

Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, από το 2010 συμμετέχω ενεργά στα κοινά των 3Β. Ξεκίνησα ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος το 2010 με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα και συνέχισα ως Υποψήφιος Δήμαρχος το 2014 με τον συνδυασμό «3Β Μία Πόλη».

Έχω ήδη δηλώσει, ότι ανήκω στους "ρομαντικούς της πολιτικής" που θέτει το «κοινό καλό» ως μοναδικό της στόχο. Της πολιτικής που προσφέρει στους πολίτες καινοτόμες υπηρεσίες, ριζοσπαστικές δομές, ίσα προνόμια, ίση μεταχείριση κι ίσες ευκαιρίες. Που δεν μένει προσκολλημένη σε πρόσωπα κι αξιώματα αλλά δίνει την δυνατότητα σε ανθρώπους διαφορετικών δυναμικών, ν’ αναμετρηθούν με το «σύστημα» και να διεκδικήσουν την ποιότητα ζωής που αξίζει τόσο στους ίδιους όσο και στους συμπολίτες τους.

Η δημιουργία του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΟΛΗ-ΜΙΑ ΠΟΛΗ» είναι το αποτέλεσμα σύμπραξης ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο όνειρο, τις ίδιες αγωνίες και κυρίως την ίδια γειτονιά.
Η ΝΕΑ ΠΟΛΗ-ΜΙΑ ΠΟΛΗ περιλαμβάνει νέους επιστήμονες με ιδέες κι ενέργεια. Επιτυχημένους επιχειρηματίες με γνώση κι εμπειρία και φίλους που έχουν «καταθέσει» την ψυχή τους για τον Δήμο που αγαπάμε.

Αγαπητοί φίλοι.
Η «ΝΕΑ ΠΟΛΗ-ΜΙΑ ΠΟΛΗ» πρόκειται να διεκδικήσει την εμπιστοσύνη, την στήριξη και την ψήφο σας με όραμα, ειλικρίνεια κι επιχειρήματα για μία εκσυγχρονισμένη διοίκηση, αντάξια του Δήμου μας και των πολιτών του με ταυτόχρονη ανάδειξη νέας γενιάς αυτοδιοικητικών στελεχών, πιστή στους όρους εντιμότητας κι αξιοπρέπειας που διέπουν όλα τα μέλη-υποψηφίους της.
Ανοίγουμε από σήμερα μία νέα σελίδα στην επικοινωνία μας, μέσα από την οποία θα σας ενημερώνουμε για κάθε ενέργεια και θέση μας.

Με τιμή
Μανώλης Δασκαλάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος
ΝΕΑ ΠΟΛΗ-ΜΙΑ ΠΟΛΗ

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες