Βούλα: H ΕΛ.ΑΣ παρουσιάζει το επετειακό αφιέρωμα: «Εικόνες και μνήμες του '40» Κύριο

Βούλα: H ΕΛ.ΑΣ παρουσιάζει το επετειακό αφιέρωμα: «Εικόνες και μνήμες του '40»

Στο πλαίσιο της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διοργανώνει τη θεματική σειρά εκδηλώσεων: «Εικόνες και μνήμες του '40» στην αίθουσα Ιωνία, Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18 Βούλα, την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στις 19.30.

Πρόκειται για ένα αφιέρωμα, ιστορικού χαρακτήρα, για το έπος του 1940, που περιλαμβάνει σύνθεση λόγου, εικόνων και ήχου της εποχής και πραγματοποιείται με τη συμμετοχή αστυνομικών και πολιτικών υπαλλήλων του Σώματος.

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει ένα θεατρικό αναλόγιο, μέσα από το οποίο οι θεατές έχουν την ευκαιρία να «ταξιδέψουν» στην ιστορική εκείνη εποχή, συνοδεία προβολής γνωστών, αλλά και σπάνιων βίντεο του Πολεμικού Μουσείου, διανθισμένων με λογοτεχνικά αποσπάσματα, τραγούδια και ηχητικά εκείνης της περιόδου.

Επιπλέον περιλαμβάνει το θεατρικό μονόπρακτο «Ο φανταράκος», του Αλέκου Σακελλάριου, όπου παρουσιάζεται η αγωνία μίας απλής οικογένειας της εποχής, που περιμένει την επιστροφή του γιου της, από το μέτωπο, μετά την είσοδο των γερμανικών στρατευμάτων στην Ελλάδα, την άνοιξη του 1941.

επιστροφή στην κορυφή

Social

Follow us Google play

Follow us twitter

Join us Fcebook

Subscride os youtube

Follow us instragram

Contact us

Διάφορα

Πληροφορίες