Βουλιαγμένη : «Έφυγε» σε ηλικία 84 ετών η κυρία Ελένη – Λίλα Κολοκοτρώνη Κύριο

Βουλιαγμένη : «Έφυγε» σε ηλικία 84 ετών η κυρία Ελένη – Λίλα Κολοκοτρώνη

Μία εμβληματική προσωπικότητα για την κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, η Λίλα Κολοκοτρώνη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών. Η Λίλα Κολοκοτρώνη συνέδεσε το όνομά της με τη γέννηση και ανάπτυξη του Διάπλου Βουλιαγμένης. Στην τελευταία διοργάνωση του χειμερινού Διάπλου στις 2 Δεκεμβρίου 2018, ανέβηκε στην κατηγορία της στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Η αείμνηστη Λίλα Κολοκοτρώνη πέρασε στην ιστορία ως η πρώτη γηραιότερη κολυμβήτρια που διέπλευσε τη διώρυγα Κορίνθου κολυμπώντας το 2016. Η ενέργεια της, το χαμόγελο της και η αγάπη της για την κολύμβηση αποτελούσαν πηγή έμπνευση για όσους την γνώρισαν στους κολυμβητικούς αγώνες που συμμετείχε, στηρίζοντας όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης σε ανακοίνωσή  για τον θάνατο της Λίλας Κολοκοτρώνει τονίζει...

Η Πρόεδρος, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένεια της Λίλας Κολοκοτρώνη.

Μέλος του Ν.Ο.Β. από το 1982, εμπνεύστρια του Χειμερινού Διάπλου Βουλιαγμένης που ξεκίνησε το 2002 και θερμή υποστηρίκτρια του Ομίλου μας, η Λίλα θα λείψει από την οικογένειά μας.

Ένας άνθρωπος που ενέπνεε με τη στάση ζωής της, με ζωντάνια και ζήλο για όσα έκανε, με πάθος για την κολύμβηση και την άθληση, η Λίλα ήταν πρότυπο ζωής, αψηφώντας όρια και δεδομένα και βάζοντας τη δύναμη της θέλησης πρώτη.

Η Λίλα αφήνει πίσω της ένα μεγάλο κενό, αφήνει όμως παρακαταθήκη και το παράδειγμά της.

 Το τελευταίο «αντίο» στη κ. Ελένη – Λίλα Κολοκοτρώνη θα πουν το πρωί του Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. συγγενείς και φίλοι της στο νεκροταφείο Βουλιαγμένης.

lila 2

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες