Βράβευση των επιτυχόντων μαθητών από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Βράβευση των επιτυχόντων μαθητών από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης βράβευσε τους 300 και πλέον μαθητές της πόλης, που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και εισάγονται σε ιδρύματα της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

 

Την τιμητική εκδήλωση, που διοργάνωσε η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, χαιρέτησε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος συνεχάρη όλους τους μαθητές για την επιτυχία τους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία σε όλους τους τομείς, τονίζοντας ότι τα παιδιά είναι το μέλλον της πόλης μας. 

 

Η εκδήλωση έλαβε χώρα σε εορταστικό και χαρούμενο κλίμα στην αίθουσα Ιωνία, με τους μαθητές των δημοσίων λυκείων των τριών Δημοτικών Ενοτήτων αλλά και τους μαθητές που αποφοίτησαν από ιδιωτικά σχολεία του Δήμου, να λαμβάνουν εκτός από την τιμητική διάκριση, ένα συμβολικό αλλά και χρηστικό δώρο. Οι Διευθυντές των πέντε Λυκείων της πόλης έλαβαν τιμητική πλακέτα για την επιτυχία των μαθητών του σχολείου τους. 

 

Πριν την έναρξη των βραβεύσεων, οι Θοδωρής Μυστιλόγλου και Άρτεμις Ζάννου  έδωσαν έναν εορταστικό τόνο στην εκδήλωση, ενώ ο Χαράλαμπος Χρυσανθάκης, Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης και Δημοσίου Δικαίου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση για τη βράβευση του γιου του, έδωσε χρήσιμες συμβουλές για την φοιτητική ζωή στους μαθητές. 

 

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε το φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης:  https://photos.app.goo.gl/8cQTrkE7xU9djYKM7

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.