Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη: Δωρεάν προγράμματα του Ο.Α.Π.Π.Α.

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη: Δωρεάν προγράμματα του Ο.Α.Π.Π.Α.

Η παραμονή στο σπίτι μπορεί να γίνει δημιουργική και ευχάριστη, με τα δωρεάν αθλητικά και καλλιτεχνικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους, του Οργανισμού  Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (Ο.Α.Π.Π.Α.) του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

 

Όσο Μένουμε Σπίτι, φροντίζουμε τον εαυτό μας και μένουμε ενεργοί, παρακολουθώντας τα αθλητικά και καλλιτεχνικά προγράμματα ενηλίκων (μαθήματα κιθάρας και πιάνου, παραδοσιακών χορών, pilates, κ.α), καθώς και τα καλλιτεχνικά προγράμματα των παιδιών μέσω τηλεδιάσκεψης (viber, messenger), μέσω βίντεο, βιντεοκλήσεων και με προσωπικές τεχνικές συμβουλές από τους υπεύθυνους εκπαιδευτές   των τμημάτων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι εγγεγραμμένοι στα προγράμματα (ενήλικες και παιδιά) μπορούν να επικοινωνούν είτε με τους εκπαιδευτές του Ο.Α.Π.Π.Α. είτε στο e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

«Μένουμε Σπίτι» και διατηρούμε τις καλές μας συνήθειες: γεμίζουμε δημιουργικά τον χρόνο μας και γυμναζόμαστε με ασφάλεια!

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.