Νότια προάστια: Σε ποιες περιοχές κόβεται το ρεύμα

Νότια προάστια: Σε ποιες περιοχές κόβεται το ρεύμα

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν σε κάποιες περιοχές του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, σύμφωνα με τη ΔΕΔΔΗΕ, την Παρασκευή 10 και την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2019.

 

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.Παρασκευή 10 ΙανουαρίουΒάρη: Από τις 8.30 π.μ έως 2.30 μ.μ στην οδό ΑΘ.ΔΙΑΚΟΥ απο κάθετο: ΑΝΑΦΗΣ έως κάθετο: ΣΠΑΡΤΗΣ και οι οδοί ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ και ΛΥΣΑΝΔΡΟΥ.


Βούλα: Από 1 μ.μ έως 3 μμ στην οδό ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ απο κάθετο: ΛΥΤΟΥΣ έως κάθετο: Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και στην οδό:ΛΕΩΦ.ΑΛΚΥΩΝΙΔΩΝ[ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ] απο κάθετο: ΑΙΓΕΩΣ έως κάθετο: ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ.


Τρίτη 14 ΙανουαρίουΒούλα: Από 8.00 π.μ έως 2 μ.μ στην οδό ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ απο κάθετο: ΣΟΛΟΜΟΥ έως κάθετο: ΤΖΑΒΕΛΛΑ, στην οδό:ΤΖΑΒΕΛΛΑ απο κάθετο: ΠΡΙΓΚ.ΠΕΤΡΟΥ έως κάθετο: ΣΑΧΤΟΥΡΗ, στην οδό:ΡΗΓΑ ΦΕΡΡΑΙΟΥ απο κάθετο: ΠΡΙΓΚ.ΠΕΤΡΟΥ έως κάθετο: Ι.ΜΕΤΑΞΑ, στην οδό:ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ απο κάθετο: ΠΡΙΓΚ.ΠΕΤΡΟΥ έως κάθετο: Ι.ΜΕΤΑΞΑ.H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας. Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες