Επιτυχία του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βούλας στον αγώνα «ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ 2019»

Επιτυχία του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βούλας στον αγώνα «ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ 2019»

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Βούλας διοργάνωσε για 19η συνεχή χρονιά την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 τον αγώνα «ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ 2019», με μεγάλη επιτυχία και με πολλές συμμετοχές σκαφών όλων των κατηγοριών. Ο παράκτιος αυτός αγώνας συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. 

 

Συμμετείχαν περίπου 300 ιστιοπλόοι και 41 ιστιοπλοϊκά σκάφη. Η ονομασία του αγώνα προήλθε από το πρωτότυπο έπαθλο, ένα καλοψημένο γουρουνόπουλο. Πρόκειται για έναν πολύ τεχνικό αγώνα, κατά τον οποίον τα πληρώματα απαιτείται να δώσουν σημασία στις λεπτομέρειες και να κινηθούν γρήγορα, καθώς η σύντομη διάρκειά του δεν αφήνει περιθώρια διόρθωσης λαθών. Η εκκίνηση δόθηκε στις 11.00 το πρωί με ήπιες καιρικές συνθήκες. Παρ’ όλα αυτά ο άνεμος βοήθησε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με μικρή ένταση αλλά σταθερότητα. 

 

Ο πρώτος νικητής της πολυπληθέστερης κατηγορίας πήρε το επαμειβόμενο κύπελλο «ΓΟΥΡΟΥΝΙ» και στους τρεις πρώτους νικητές της κατηγορίας δόθηκε από κοινού ένα ψημένο ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ (προσφορά του ΝΑΟΒ). Στις 2.30, μετά τη λήξη του αγώνα, τα πληρώματα βγήκαν στην στεριά στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, όπου ξεκινώντας από την προσφορά του χορηγού μας ΜΙΡΑΝ με σουτζούκια και παστουρμά, συνέχισαν το παραδοσιακό ψήσιμο με σουβλάκι και πανσέτες και ατελείωτες μπύρες μέχρι τελικής πτώσεως.

 

Νικητές του αγώνα είναι οι παρακάτω:

 

Κατηγορία SPORT

 

VENTUS Μ. ΚΛΟΥΒΑΣ ΝΑΣ

ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΑΣ Θ. ΓΙΟΥΒΑΝΟΓΛΟΥ ΝΑΟΒ

ΦΛΕΡΤ Μ. ΠΕΤΟΥΣΗΣ ΝΑΟΒ

 

 

Κατηγορία PERFORMANCE

 

JUNIOR Κ. ΚΟΥΦΟΥΔΑΚΗΣ ΝΟΤΚ

AURORA ΕΜ. ΠΑΣΑΜΙΧΑΛΗΣ ΝΟΠΦ

BLACK JACK Μ. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΙΟΠ

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες