Απεβίωσε ο πρώην Δήμαρχος Βούλας Γιάννης Κιούκης

Απεβίωσε ο πρώην Δήμαρχος Βούλας Γιάννης Κιούκης

Απεβίωσε τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, σε ηλικία 93 ετών ο πρώτος Δήμαρχος του Δήμου Βούλας, Γιάννης Κιούκης. 

 

Ο Γιάννης Κιούκης υπηρέτησε τα κοινά της πόλης για 12 συνεχόμενα χρόνια, από το 1974 έως το 1978 ως κοινοτικός σύμβουλος, ως κοινοτάρχης από το 1979 έως το 1982 και από το 1983 έως το 1986, όταν η Κοινότητα Βούλας έγινε Δήμος, ως Δήμαρχος. Η θητεία του σηματοδότησε τη μετατροπή της Βούλας από μικρή παραθεριστική κηπούπολη σε πόλη που διέθετε όλες τις σύγχρονες για την εποχή υποδομές. 

 

Η κηδεία του τελέστηκε σήμερα στον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα στο Κοιμητήριο της Βούλας σε κλειστό οικογενειακό κύκλο όπως προβλέπεται από τα περιοριστικά μέτρα ενώ με απόφαση Δημάρχου η δαπάνη της κηδείας θα καλυφθεί όπως προβλέπεται από το Δήμο.

 

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος έκανε την ακόλουθη δήλωση για την απώλεια του Γιάννη Κιούκη:

 

«Η Βούλα οφείλει πολλά στον Γιάννη Κιούκη καθώς κατά τη διάρκεια της δικής του θητείας η πόλη μας απέκτησε πολλές από τις υποδομές που απολαμβάνουμε σήμερα. Το ήθος του, η εργατικότητα του και το όραμα του για την πόλη είναι πηγή έμπνευσης για όλους εμάς τους νεότερους. Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια μου στους οικείους του».

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.