Αυτοκτόνησε διευθυντής του “Ασκληπιείου” Βούλας

Αυτοκτόνησε διευθυντής του “Ασκληπιείου” Βούλας

Πρόκειται για πολύ γνωστό και καταξιωμένο ορθοπεδικό γιατρό, διευθυντή στο Ασκληπιείο Βούλας. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν αυτοκτονία του γιατρού στο μπάνιο

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 65χρονος γιατρός μέσα στην οικία του, στην Καλαμάτα. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στην μπανιέρα του, μέσα σε μια «λίμνη» αίματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, δίπλα του ήταν ένα νυστέρι, με το οποίο είχε προκαλέσει ο ίδιος τραύματα στο λαιμό του, τα οποία επέφεραν τον θάνατό του.

Η εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε, καθώς τα πάντα ήταν άθικτα στο σπίτι. Παράλληλα, ωστόσο, ο ορθοπεδικός δεν φαίνεται να είχε αφήσει κάποιο σημείωμα με το οποίο να εξηγεί τους λόγους που έδωσε τέλος στη ζωή του. Zούσε στην Αθήνα αλλά κατάγονταν από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

 Το χρονικό
Ο 65χρονος γιατρός είχε έρθει μόνος του στο σπίτι του στην Καλαμάτα για τις γιορτές. Σύμφωνα με πληροφορίες του Messinialive, όταν οι συγγενείς τον αναζητούσαν και δεν τον έβρισκαν, ανησύχησαν και κάλεσαν την αστυνομία. Όταν μπήκαν στο διαμέρισμά του, τον βρήκαν στο μπάνιο, έχοντας αυτοτραυματιστεί με νυστέρι. Η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη από μέσα.

Όλα συνηγορούν στο ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πολύ γνωστό και καταξιωμένο ορθοπεδικό γιατρό, διευθυντή στο Ασκληπιείο Βούλας.

"Φίλε Γιάννη, να είσαι καλά εκεί που είσαι"
Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς του αλλά και οι συνάδελφοι και φίλοι του από το ξαφνικό χαμό του γιατρού. O συνάδελφός του ορθοπεδικός στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, Αθανάσιος Κάτσος, σε ανάρτησή του εκφράζει την οδύνη του για τον συνάδελφό του: "Σήμερα είναι ημέρα πένθους για την μεγάλη ορθοπαιδική οικογένεια της πατρίδας μας. Ένα εξέχον μέλος της, ένα διαπρεπής συνάδελφος, ένας εξαιρετικός χειρουργός, δάσκαλος για πολλούς από εμάς, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι εντελώς απροσδόκητα. Σε εμάς που έλαχε το θλιβερό καθήκον να τον υποδεχτούμε στο νοσοκομείο μας η οδύνη μας είναι διπλή, και είναι ακόμα μεγαλύτερη για το τραγικό του χαμού του. Φίλε Γιάννη, να είσαι καλά εκεί που είσαι. Θα σε θυμόμαστε πάντα".

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες