Το παρασκήνιο της απόφασης του εκλογοδικείου

Το παρασκήνιο της απόφασης του εκλογοδικείου

Με μόλις 8 ψήφους διαφορά βγήκε το αποτέλεσμα του Εκλογοδικείου για τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με τους δικαστές η διαφορά μειώθηκε κατά 4 ψήφους και η απόδαση δεν μεταβάλλεται.

  • Το Εκλογοδικείο δέχτηκε ένα μικρό μέρος των ισχυρισμών της ένστασης Πανά και της αντένστασης Κωνσταντέλλου και όχι τις πολυσέλιδες παρατηρήσεις και των 2 πλευρών ως προς τα άκυρα τους καθώς η μεγάλη πλειοψηφία των σχετικών παρατηρήσεων απορρίφθηκαν ως αβάσιμες.
  • Συγκεκριμένα, οι δικαστές έκριναν ως προς την ένσταση Πανά ότι η Ανεξάρτητη Κίνηση λαμβάνει 11.842 ψήφους και η Πόλη για να ζεις 11.830. 
  • Ωστόσο μετά την εξέταση της αντένστασης Κωνσταντέλλου, το Εκλογοδικείο έκρινε ότι η Πόλη για να ζεις λαμβάνει 11.830 ψήφους και η Ανεξάρτητη Κίνηση 11.842
  • Αυτο όμως το οποίο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα είναι τα 10 ψηφοδέλτια που δεν βρέθηκαν στον εκλογικό σάκο, αλλά τα είχε προσμετρήσει η δικαστική αντιπρόσωπος, με την πλευρά Πανά να υποστηρίζει ότι αυτά ποτέ δεν μπήκαν σε φάκελο, ενώ η πλευρά Κωνσταντέλλου δήλωνε ότι εκλάπησαν.
  • Την ίδια ώρα σε αναμένα κάρβουνα βρίσκεται η Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ως προς το αποτέλεσμα με τον Σπύρο Πανά να μελετά το ενδεχόμενο προσφυγής με αίτηση αναίρεσης της απόφασης του Εκλογοδικείου στο Συμβούλιο της Επικρατείας καθώς όπως λένε υπάρχουν υποψίες για μια ευνοϊκή μεταχείριση για την κατάληξη. Αυριο εξάλλου αναμένεται να συναντηθούν τα στελέχη της ΑΚιΒΒΒ.
επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες