Στις αρχές η σπείρα που λήστευε ανήλικους στα νότια προάστια Κύριο

Στις αρχές η σπείρα που λήστευε ανήλικους στα νότια προάστια

Σπείρα ανηλίκων αποτελούμενοι από 8 νεαρούς, πραγματοποιούσε επιθέσεις στα Νότια Προάστια, σε βάρος άλλων ανήλικων και τους λήστευαν στον δρόμο αφαιρώντας τους τα κινητά τους τηλέφωνα.
Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε τη νύχτα της Παρασκευής σε πάρκο, στην συμβολή της Λ. Ποσειδώνος με την Λ. Καλαμακίου, όπου η συμμορία επιτέθηκε σε μία παρέα τριών ανηλίκων αγοριών, ένα 17χρονο και δύο 18χρονους, οι δύο Έλληνες και ο ένας Ουκρανός, τους οποίους με χρήση βίας τους λήστεψαν και τους αφαίρεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα.
Αμέσως μετά την πράξη τους, τα μέλη της σπείρας τράπηκαν σε φυγή και οι νεαροί τους κατεδίωξαν με αποτέλεσμα λίγο πιο κάτω να έρθουν σε συμπλοκή μαζί τους και οι δράστες να τους ξυλοκοπήσουν. Αμέσως μετά και από αυτή τους την ενέργεια, οι δράστες τράπηκαν εκ νέου σε φυγή, οι περισσότεροι πεζή, τρεις εξ αυτών όμως σταμάτησαν ένα διερχόμενο ταξί.
Τότε τα θύματα που συνέχισαν να τους καταδιώκουν, παρότι είχαν χτυπηθεί, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν έναν 16χρονο Έλληνα πριν προλάβει να επιβιβαστεί στο ταξί όπως οι υπόλοιποι δύο συνεργοί του, που κατάφεραν να διαφύγουν, τον ακινητοποίησαν και τον παρέδωσαν στην Αστυνομία.
Από τις Αρχές πραγματοποιείται έρευνα τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων και των υπολοίπων 7 δραστών, τον εντοπισμό και την σύλληψή τους, όσο και για να διαπιστωθεί για πόσες παρόμοιες ενέργειες είναι τυχόν υπεύθυνοι.

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες