Σφοδρή κόντρα Κωνσταντέλλου με μεγαλο-επιχειρηματία της Βούλας

Σφοδρή κόντρα Κωνσταντέλλου με μεγαλο-επιχειρηματία της Βούλας

Χωρίς τέλος η κόντρα του δήμου Βάρης, Βούλας Βουλιαγμένης με τους επιχειρηματίες του νυχτερινού κέντρου στην Βούλα Must Seaside Club  όπου έχουν προγραμματίσει εμφανίσεις του Πάνου Κιάμου και τουΚώστα Μαρτάκη από απόψε.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δήμαρχος της περιοχής ανακοίνωσε αιφνίδια, λίγες ώρες πριν τα εγκαίνια του νυχτερινού κέντρου, ότι θα εκτελέσει έργα «διαμόρφωσης κόμβου» στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων του νυχτερινού κέντρου με την κατασκευή κράσπεδου και την φύτευση πρασίνου.

Τα συνεργεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης βρέθηκαν νωρίς το πρωί στο σημείο για να ξεκινήσουν τις εργασίες.
Ο επιχειρηματίας, παρεμπόδισε τα συνεργεία του Δήμου ενώ ο χώρος είχε καταληφθεί από αυτοκίνητα "πελατών" με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να συνεχίσουν τις εργασίες τα συνεργεία.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες έχει προγραμματιστεί γι απόψε κινητοποίηση των απορριμματοφόρων του Δήμου για να μπλοκάρουν την είσοδο πελατών και εργαζομένων.

 

«Δεν μας ενδιαφέρει πόσο καλές διασυνδέσεις έχουν κάποιοι επιχειρηματίες, και πόσο ισχυροί είναι. Εμείς θα κάνουμε ότι χρειαστεί να προστατέψουμε την πόλη και να μην επιτρέψουμε να λειτουργήσουν «μπουζουκομάγαζα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κωνσταντέλλος.

 Εμπόδια από τον Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης σε επένδυση στην παραλιακή

 Εν τω μεταξύ το νέο επιχειρηματικό σχήμα εξασφαλίζει 180 θέσεις εργασίας αλλά δεν υπολόγιζαν τον σημερινό Δήμαρχο κ. Κωνσταντέλλο ο οποίος αποφάσισε την παραμονή των εγκαινίων, να χρησιμοποιήσει σκαπτικά μηχανήματα του Δήμου και ιδιωτών, προκειμένου να καταστήσει μη προσβάσιμες τις εγκαταστάσεις.

Η επιχείρηση βρίσκεται σε έκταση που ανήκει στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ) και έχουν κατασκευασθεί εγκαταστάσεις με εστιατόρια και κέντρο διασκέδασης.

Πρόκειται για το ιστορικό κέντρο Ειρηνικός ή Galea όπου έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς στις εγκαταστάσεις του μεγάλους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου αλλά και μεγάλα clubs της Αθήνας.

Για τη λειτουργία των εγκαταστάσεων αυτών έχουν εκδοθεί από το 1979 οι σχετικές άδειες από τους αρμόδιους φορείς και οι οποίες ανανεώθηκαν το 2009 επί Δημαρχίας Μάντεση, με αντιδήμαρχο τότε τον σημερινό Δήμαρχο. 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες