Σε Γλυφάδα, Βούλα Βουλιαγμένη τα πιο ακριβά σπίτια Κύριο

Σε Γλυφάδα, Βούλα Βουλιαγμένη τα πιο ακριβά σπίτια

Εκτός του δήμου Αθηναίων, βόρεια και νότια προάστια μονοπωλούν το ενδιαφέρον των υποψηφίων αγοραστών, ενώ για όσους θέλουν να νοικιάσουν προστίθενται και περιοχές όπως το Περιστέρι και το Ηράκλειο.
Οι πιο ακριβές τιμές για αγορά, παρατηρούνται στη Βούλα, οριακά χαμηλότερα των 3.200 ευρώ ανά τ.μ., ενώ κοντά στα 3.150 ευρώ ανά τ.μ. διαμορφώνονται οι τιμές στη Γλυφάδα. Στον αντίποδα, η πιο φθηνή δημοφιλής περιοχή για αγορά σπιτιού, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του  Spitogatos.gr  είναι η Καλλιθέα με μία μέση τιμή αγοράς λίγο χαμηλότερη των 1.250 ευρώ ανά τ.μ.. Στα βόρεια προάστια, στην Κηφισιά η μέση τιμή φθάνει κοντά στα 2.600 ευρώ ανά τ.μ., στο Μαρούσι στα 2.000 ευρώ ανά τ.μ. και στο Χαλάνδρι λίγο πάνω από τα 2.100 ευρώ ανά τ.μ..
Οσον αφορά τις ενοικιάσεις κατοικιών, η δημοφιλέστερη περιοχή αναδεικνύεται η σχετικά φθηνή Νέα Σμύρνη με μία μέση τιμή 7,8 ευρώ ανά τ.μ. και ακολουθεί η Κηφισιά που έχει ...φθηνύνει λόγω της κρίσης με ένα μέσο ενοίκιο στα 8,6 ευρώ ανά τ.μ. και το Χαλάνδρι που έχει ...ακριβύνει αντίστοιχα λόγω του μετρό με 9,5 ευρώ ανά τ.μ.. Οι πιο υψηλές τιμές σημειώνονται στη Γλυφάδα με 12,3 ευρώ ανά τ.μ. το μέσο ενοίκιο, ενώ στα ψηλά, και συγκεκριμένα στα 10,7 ευρώ ανά τ.μ. διαμορφώνονται οι τιμές στο Μαρούσι. Δημοφιλές και φθηνό είναι το Περιστέρι με μία μέση τιμή ενοικίου στα 5,2 ευρώ ανά τ.μ., ενώ η αμέσως επόμενη φθηνή και παράλληλα δημοφιλής περιοχή είναι το Ηράκλειο με ένα μέσο ενοίκιο στα 6,8 ευρώ ανά τ.μ..
Δημοφιλείς περιοχές και μέση τιμή προσφοράς στην υπόλοιπη Αττική (εκτός Δ. Αθηναίων):

ektoss

ektoss

επιστροφή στην κορυφή

Social

Follow us Google play

Follow us twitter

Join us Fcebook

Subscride os youtube

Follow us instragram

Contact us

Διάφορα

Πληροφορίες