Εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης #My_Saronikos

Εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης #My_Saronikos

Εγκαίνια το Σάββατο 4 Μαϊου στις 18:00 της φωτογραφικής έκθεσης #My_Saronikos από την ομάδα ‘Greek Instagrammers Events’ και τον Δήμο Σαρωνικού

 

 

Ο Δήμος Σαρωνικού και η ομάδα ‘Greek Instagrammers Events’ έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην φωτογραφική έκθεση #My_Saronikos που θα παρουσιαστεί στο κοινό  4 -17 Μαΐου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαγονησίου του Δήμου Σαρωνικού.

 

Η φωτογραφική αυτή έκθεση είναι το επιστέγασμα μίας υπέροχα δημιουργικής συνεργασίας και δράσης που εκτυλίχθηκε το Μάιο του 2018 στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής και σε διάφορα σημεία ενδιαφέροντος και φυσικού κάλους του Δήμου Σαρωνικού. Σημεία τα οποία και αποτέλεσαν την καλλιτεχνική έμπνευση εκατοντάδων φωτογράφων και φίλων της ομάδας ‘Greek Instagrammers Events' που συμμετείχαν με ενθουσιασμό.

 

Μία έμπνευση που καταγράφηκε στο βλέμμα και τους φακούς των μελών της ομάδας και που ένα χρόνο μετά παίρνει πια μορφή στο χαρτί και εκτίθεται με αγάπη και σεβασμό στο δικό σας βλέμμα.

 

Οι όμορφες κινηματογραφικές τοποθεσίες του Δήμου Σαρωνικού σε Καλύβια, Παλαιά Φώκαια, Ανάβυσσο, Σαρωνίδα και Λαγονήσι συνάντησαν την αισθητική της ανθρώπινης ομορφιάς όπως τη σχεδίασε η ομάδα των Instagrammers και που μετά από την επιτυχημένη παρουσία του φωτογραφικού αυτού έργου στο Instagram και την τουριστική έκθεση PHILOXENIA στη Θεσσαλονίκη, έφθασε η ώρα να παρουσιαστεί και στο κοινό του Δήμου Σαρωνικού και της Αττικής.

 

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, 4-17 Μαΐου στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Λαγονησίου (Λεωφ. Καλυβίων 64 στο Λαγονήσι) και οι ώρες που θα είναι ανοιχτή είναι: Καθημερινές απογεύματα 6-9 και Σαββατοκύριακα 12-9μμ.

 

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 4 Μαΐου στις 18:00.

 

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες