Οι Σαουδάραβες της Βουλιαγμένης

Οι Σαουδάραβες της Βουλιαγμένης

Τη Βουλιαγμένη έχουν κατακλείσει Σαουδάραβες μέλη της πριγκιπικής οικογένειας του, Αλουαλίντ Μπιν Ταλάλ αλλά και στελέχη των εταιρειών του, ενόψει και των εργασιών που αναμένεται να ξεκινήσουν τον προσεχή Νοέμβριο στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα μέλη αλλά και τα στελέχη των επιχειρήσεων της οικογένειας ξεπερνούν τα 20 άτομα και εκτός από μελέτες κάνουν μπάνια τόσο στον Αστέρα όσο και στην πλάζ της Βουλιαγμένης ενώ το απόγευμα απολαμβάνουν τη βόλτα τους στη πλατεία της Βουλιαγμένης και στο Καβούρι. Ωστόσο εντυπωσιακός είναι ο αριθμός της ασφάλειας των Σαουδαράβων οι οποίοι είναι Ελληνες και ξένοι.

Σημειώνεται ότι ο 59χρονος Αλουαλίντ Μπιν Ταλάλ είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Σαουδική Αραβία και θεωρείται ο Αραβας με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως, καθώς είναι ένας από τους βασικούς μετόχους στο όμιλο Four Seasons και ενδιαφέρεται για επενδύσεις στην Ελλάδα, αλλά και για τη διαχείριση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος του Αστέρα Βουλιαγμένης .

Ωστόσο ο Αλουαλίντ Μπιν Ταλάλ σήμερα έφτασε στην Ελούντα με την κυβέρνηση να αποδίδει τεράστια σημασία σε αυτή την επίσκεψη εν όψει και άλλων έργων και σε λίγες μέρες αναμένεται στην Αττική και συγκεκριμένα στη Βουλιαγμένη .

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες