Μαθητικοί αγώνες Αντιλογίας στη Γλυφάδα Κύριο

Μαθητικοί αγώνες Αντιλογίας στη Γλυφάδα

Το 2o ΓΕΛ Γλυφάδας, με την υποστήριξη του Δήμου Γλυφάδας, διοργανώνει τους Προκριματικούς Αγώνες Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας Αττικής 2018, οι οποίοι τελούν υπό την οργανωτική αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων και του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών.

Οι αγώνες Επιχειρηματολογίας - Αντιλογίας είναι ένας θεσμός ιδιαίτερα σημαντικός για τους μαθητές, καθώς συμβάλλουν στην καλλιέργεια των διανοητικών τους ικανοτήτων, εμπλουτίζουν και εξασκούν τις γνώσεις τους στο δημόσιο προφορικό λόγο. Οι μαθητές μαθαίνουν να σκέφτονται λογικά, να παρουσιάζουν τις απόψεις τους με πειστικά επιχειρήματα και να εξοικειώνονται με το πνεύμα της υγιούς διασχολικής άμιλλας.

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν αυτή την Κυριακή, 11 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του 6ου Γυμνασίου Γλυφάδας, του ΕΠΑΛ Γλυφάδας και του Διασχολικού Κέντρου Δήμου Γλυφάδας, με ώρα έναρξης 8 π.μ.

Στους αγώνες συμμετέχουν συνολικά 62 σχολεία – δημόσια και ιδιωτικά - με ομάδες των 5 μαθητών και 2 συνοδών καθηγητών το καθένα (συνολικά 427 συμμετέχοντες). Επίσης αναμένεται σημαντικός αριθμός γονέων-κηδεμόνων και παρατηρητών.

επιστροφή στην κορυφή

Social

Follow us Google play

Follow us twitter

Join us Fcebook

Subscride os youtube

Follow us instragram

Contact us

Διάφορα

Πληροφορίες