Μαρτίνος Προκοπίου και Κασιδόκωστας παρόντες στην ομιλία Κωνσταντέλλου

Μαρτίνος Προκοπίου και Κασιδόκωστας παρόντες στην ομιλία Κωνσταντέλλου
Με παρόντες περίπου 2.000 δημότες, πραγματοποίησε στις 23/2 την πρώτη του προεκλογική ομιλία ο Δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, στο Divani. Ο κος Κωνσταντέλλος αφού αναφέρθηκε αναλυτικά στα όσα έκανε την περασμένη τετραετία, ενώ παρουσίασε και τους υποψήφιους ενόψει των εκλογών του Μαίου.
 
 Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν ο Πάρις Κασιδόκωστας, ο Θανάσης Μαρτίνος όπου η κόρη του Γεωργία είναι υποψήφια με τη ΝΔ, και Γιώργος Προκοπίου. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Πέτρος Φιλίππου, ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ο βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου.
 
 Επίσης, ο κος Κωνσταντέλλος, ανέφερε «Μαζί δώσαμε τη μάχη των εκλογών του 2010, μαζί και το 2014 συνεργαστήκαμε παλιά και νέα μέλη της «Πόλης για να ζεις» και μετά από μια συμμετοχική διαδικασία καταλήξαμε στην πρόταση μας για την πόλη. Πρόταση με ορίζοντα υλοποίησης την περίοδο 2014 – 2023. Εσείς, οι συμπολίτες μου, μου δώσατε την εντολή να υλοποιήσουμε αυτό το πρόγραμμα στις εκλογές του 2014. Και σήμερα είμαι εδώ, για να σας πω ότι αυτή την εντολή που μου δώσατε το 2014, την τίμησα. Σήμερα λοιπόν, μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ότι τίμησα την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και για αυτό μπορώ να σας ζητήσω σήμερα την ανανέωση της».
 
Τέλος, χαιρέτησε την επένδυση που γίνεται στον Αστέρα Βουλιαγμένης λέγοντας, «Χαιρετίζουμε οποιαδήποτε επένδυση φέρνει στην πόλη μας την ανάπτυξη και δημιουργεί θέσεις εργασίας, αρκεί αυτή να σέβεται το περιβάλλον».
επιστροφή στην κορυφή

Social

Follow us Google play

Follow us twitter

Join us Fcebook

Subscride os youtube

Follow us instragram

Contact us

Διάφορα

Πληροφορίες