Κορωπί: Διαμαρτυρία έξω από τη ΔΕΗ

Κορωπί: Διαμαρτυρία έξω από τη ΔΕΗ

Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Κορωπίου οργάνωσε χτες το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής, ενάντια στις αυξήσεις στα τιμολόγια της επιχείρησης, καταγγέλλοντας επίσης τις ενοχλήσεις, που έχουν υποστεί από εισπρακτικές εταιρείες ακόμα και πυρόπληκτοι της περιοχής, για ανεξόφλητους λογαριασμούς σε καμένες κατοικίες.

 

Οι συγκεντρωμένοι απαίτησαν μεταξύ άλλων: Όχι στις αυξήσεις των τιμολογίων. Ρεύμα φθηνό για το λαό. Καμία διακοπή ρεύματος σε εργαζόμενο, άνεργο, αυτοαπασχολούμενο, φτωχό αγρότη, σε οικογένειες που έχουν ΑμεΑ και άλλες ευπαθείς ομάδες. Όχι στην παραπέρα ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ ΑΕ και των ΑΔΜΗΕ - ΔΕΔΔΗΕ. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στη ΔΕΗ. Όχι στην εντατικοποίηση και στο «δουλεμπόριο» των εργολάβων.

 

Στο μεταξύ, σε ετοιμότητα, οργάνωση και αλληλεγγύη ενάντια στο κυνηγητό ελεύθερων επαγγελματιών για χρέη προς τη ΔΕΗ ΑΕ καλεί και η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας.

 

Μάλιστα, καταγγέλλει πως η επιχείρηση έφτασε σε σημείο να απαιτεί την πληρωμή λογαριασμού από σπίτι πυρόπληκτου στην περιοχή της Ραφήνας, από τη φονική πυρκαγιά του καλοκαιριού του 2018!

 

Όπως επισημαίνει, η ΔΕΗ έστειλε λογαριασμό σε μέλος του Συλλόγου Αυτοαπασχολουμένων Εμπόρων Δήμου Αθήνας, «που το σπίτι του κάηκε ολοσχερώς στη μεγάλη πυρκαγιά που κατέκαψε την περιοχή το καλοκαίρι του 2018. Ο συνάδελφος και η σύζυγός του είναι και οι δύο μέλη του Συλλόγου και έχουν δύο μικρά παιδιά».

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες