«Έκλεισε» τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο Κορωπί ο Νταμπίζας

«Έκλεισε» τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο Κορωπί ο Νταμπίζας

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με 4-0 και ο Νίκος Νταμπίζας αποφάσισε να «μαντρώσει» τους παίκτες στο Κορωπί για να συζητήσουν.

 

Οι πράσινοι είναι απελπιστικοί στον αγωνιστικό χώρο και μετά την τριάρα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, έχασαν με 4-0 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με την παρουσία τους στο χορτάρι να είναι απογοητευτική.

 

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε από τη συμπρωτεύουσα και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας ενημέρωσε τους παίκτες να μην πάνε σπίτια τους και να παραμείνουν στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου για να κουβεντιάσουν.

 

Όλα αυτά χωρίς την παρουσία του προπονητή, Γιώργου Δώνη, ο οποίος σκέφτεται την παραίτηση και βρίσκεται στο Κορωπί, αλλά είναι στο γραφείο του. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νταμπίζας μιλάει στους παίκτες χωρίς τον Έλληνα τεχνικό.

 

Εσείς φταίτε για όλα, ούτε ο προπονητής, ούτε κανένας άλλος. Είναι αποκλειστικά δική σας η ευθύνη και απαράδεκτη η εικόνα που παρουσιάζεται στο γήπεδο. Δεν κάνετε ούτε τα βασικά, είναι ντροπή αυτό που παρουσιάζετε και πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας

 

Ο τεχνικός διευθυντής είπε στους παίκτες του τριφυλλιού πως: «Εσείς φταίτε για όλα, ούτε ο προπονητής, ούτε κανένας άλλος. Είναι αποκλειστικά δική σας η ευθύνη και απαράδεκτη η εικόνα που παρουσιάζεται στο γήπεδο. Δεν κάνετε ούτε τα βασικά, είναι ντροπή αυτό που παρουσιάζετε και πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Δεν είναι δυνατόν να έχετε τόσο υποτονική αντίδραση, να μην τρέχετε, να μην βγάζετε... λύσσα για την κάθε φάση και να παρουσιάζεται αυτά τα χάλια. Είστε στον Παναθηναϊκό, αλλά πολλοί από εσάς δεν το έχετε συνειδητοποιήσει. Κανείς να μην ήταν στον πάγκο, τέτοια εικόνα δεν είναι δυνατόν να υπάρχει, είναι ντροπή».

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες