Πρόγραμμα υπογειοποιημένης αποθήκευσης απορριμμάτων στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης Κύριο

Πρόγραμμα υπογειοποιημένης αποθήκευσης απορριμμάτων στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης  μετά από διαγωνιστική διαδικασία προχωρά στην ανάπτυξη συστήματος υπογειοποιημένης αποθήκευσης απορριμμάτων. Παρότι το συγκεκριμένο σύστημα λειτουργεί με επιτυχία σε πολλούς δήμους της χώρας μας, ο δήμος μας ήταν ουραγός σε νέες μεθόδους αποκομιδής απορριμμάτων, καθώς η προηγούμενη διοίκηση δεν είχε φροντίσει να καταθέσει οργανωμένες μελέτες ώστε να εξασφαλίσει τις ανάλογες χρηματοδοτήσεις.

Σε 1η φάση ο Δήμος θα εγκαταστήσει 8 υπόγεια συστήματα κάδων σε κεντρικά σημεία της πόλης που δέχονται υψηλό φόρτο απορριμμάτων. (Ιασωνίδου, Γερουλάνου, Κύπρου & Φλέμινγκ κ.α).

Τα συστήματα υπόγειων κάδων θα τεθούν σε λειτουργία στα μέσα Ιουνίου και οι δημότες θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν για την απόθεση σύμμεικτων απορριμμάτων και ανακυκλωσίμων υλικών.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε σχετικά:

Με τα συστήματα υπογειοποίησης των κάδων βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής της πόλης μας, ανανεώνουμε την αισθητική της γειτονιάς και αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες καθαριότητας προς τον δημότη.

Το πρόγραμμα θα επεκταθεί σε ακόμα 24 ακόμα σημεία της πόλης ενώ στόχος μας είναι να καλύψουμε ολόκληρο το δίκτυο της πόλης τα επόμενα χρόνια.

επιστροφή στην κορυφή

Social

Follow us Google play

Follow us twitter

Join us Fcebook

Subscride os youtube

Follow us instragram

Contact us

Διάφορα

Πληροφορίες