Γλυφάδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε την γνωστή επιχειρηματία Ρένα Φλεβαράκη Κύριο

Γλυφάδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε την γνωστή επιχειρηματία Ρένα Φλεβαράκη

Σόκ προκάλεσε η είδηση ότι μια απο τις πιο πετυχημένες επιχειρηματίες στον χώρο της οράσεως, με χρόνια πορείας στην αγορά βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες καθηλωμένη σε ιδιωτική κλινική.

Η Ρένα Φλεβαράκη, σύζυγος του πλαστικού χειρουργού Στέφανου Σταθάκη, παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο, το οποίο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στην πλατεία Νυμφών στην Γλυφάδα ενώ το δημοσίευμα του site gossip-tv αναφέρει ότι η γοητευτική επιχειρηματίας χτύπησε στο κεφάλι σε τέσσερα διαφορετικά σημεία ενώ έχει και κάταγμα στο αριστερό ισχίο της.

Επίσης κάνει γνωστό ότι η κατάσταση της είναι μεν ελεγχόμενη αλλά μετά απο εξετάσεις διαπιστώθηκε πώς έχουν μετακινηθεί οι κρύσταλοι στον εγκέφαλό της με αποτέλεσμα να υποφέρει απο ιλίγγους και να έχει απώλεια στήριξης.

Οι γιατροι αναμένεται σήμερα να της δώσουν εξιτήριο και όπως πληροφορηθήκαμε θα μείνει τουλάχιστον έναν μήνα στο κρεβάτι στο σπίτι της.

Δυστυχώς τόσο για την Ρένα αλλά και για την φίλη της η βραδινή βόλτα εξελίχτηκε σε εφιάλτης.

Ο οδηγός, 24 ετών ισχυρίστηκε πώς δεν κατάλαβε τις δυο φίλες, ενώ προς τιμήν του αποδέχτηκε πώς οι δυο κυρίες ήταν στη μέση του δρόμου όταν έγινε το κακό.

Και η κολλητή φίλη της τυραυματίστημε ευτυχως ελαφρύτερα… ωστόσο η κατάστασης και των δυο απαιτεί συνεχείς εξετάσεις για μεγάλο διάστημα μιας και τα χτυπήματά τους ήταν στα κεφάλια…

επιστροφή στην κορυφή

Social

Follow us Google play

Follow us twitter

Join us Fcebook

Subscride os youtube

Follow us instragram

Contact us

Διάφορα

Πληροφορίες