Αστέρας Βουλιαγμένης: Διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε πέντε τεχνικές εταιρείες Κύριο

Αστέρας Βουλιαγμένης: Διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε πέντε τεχνικές εταιρείες

Διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε πέντε τεχνικές εταιρείες ξεκινά το Αραβοτουρκικό σχήμα της Apollo για την ανακατασκευή του Αστέρα της Βουλιαγμένης. Χθες, καταληκτική ημερομηνία, για την υποβολή προσφορών, εμφανίστηκαν ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, J&P ΑΒΑΞ, Intrakat και Δομοτεχνική.

Πρόκειται για τις εταιρείες, που έχουν προσκληθεί από την κοινοπραξία να θέσουν υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση του έργου που θεωρείται από τα μεγαλύτερα του ιδιωτικού τομέα.

Αν και το τίμημα δεν έχει ανακοινωθεί εκτιμάται ότι το έργο θα είναι της τάξεως των 100 εκατ. ευρώ. Με βάση τον σχεδιασμό από τις πέντε εταιρείες θα καταρτιστεί μια short list τις επόμενες μέρες, με στόχο έως τα τέλη του μήνα να έχει ανακηρυχτεί ο ανάδοχος.

Πέρα από το μέγεθος των εταιρειών που διεκδικούν το έργο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άκτωρας έχει κατασκευάσει το Costa Navarino στην Μεσσηνία της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου, η ΓΕΚ Τέρνα το Grand Resort στο Λαγονήσι και ξενοδοχεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Δομοτεχνική - μεταξύ άλλων - το Aman Resort στο Πόρτο Χέλι της Dolphin Capital.

Το έργο προβλέπει την ανακαίνιση των υφιστάμενων ξενοδοχειακών υποδομών και την κατεδάφιση του κλειστού ξενοδοχείου «Αφροδίτη». Η δεύτερη φάση που θα τρέξει τους επόμενους μήνες προβλέπει την κατασκευή 13 πολυτελών κατοικιών. Η συνολική επένδυση για τον Αστέρα Βουλιαγμένης, θα προσεγγίσει τα 600 εκατ. ευρώ.

επιστροφή στην κορυφή

Social

Follow us Google play

Follow us twitter

Join us Fcebook

Subscride os youtube

Follow us instragram

Contact us

Διάφορα

Πληροφορίες