Ηλιούπολη: Ιερέας κλείστηκε στην εκκλησία με τους πιστούς

Ηλιούπολη: Ιερέας κλείστηκε στην εκκλησία με τους πιστούς

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στην Ηλιούπολη με τον ιερέα και τους πιστούς να παραβιάζουν τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορονοϊού

 

Απίστευτα πράγματα φαίνεται να συνέβησαν το πρωί της Κυριακής 22ας Μαρτίου στην Εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Ηλιούπολη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων, υπήρξε καταγγελία ότι ο ιερέας λειτούργησε κανονικά μέσα στην Εκκλησία με πιστούς, παρά την απαγόρευση λόγω του κορονοϊού.

 

Όπως γράφει το ilioupolinews, ο ιερέας Στυλιανός Καρπαθίου, παρά την απαγόρευση της πολιτείας τέλεσε κανονικά με πιστούς τη λειτουργία στο παρεκκλήσι, παραβιάζοντας την σχετική απαγόρευση καθώς γενική απαγόρευση εισόδου στον Υμηττό.

 

Στο έσπευσε η περιπολικό της ΕΛΑΣ που παρέμεινε για αρκετή ώρα με τον ιερέα και τους πιστούς να έχουν κυριολεκτικά «ταμπουρωθεί» στο παρεκκλήσι και να μην βγαίνουν.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγες εβδομάδες νωρίτερα, ο ιερέας του προφήτη Ηλία Ηλιούπολης, σε εμφανίσεις του σε τηλεοπτικά μέσα, καλούσε τους πιστούς να αγνοήσουν τον κορονοϊό και τις συμβουλές των ειδικών και να σπεύσουν στην εκκλησία προκειμένου να μεταλάβουν.

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες