Ρήξη ανάμεσα στους δήμους Γλυφάδας/Αλίμου και Ελληνικού-Αργυρούπολης

Ρήξη ανάμεσα στους δήμους Γλυφάδας/Αλίμου και Ελληνικού-Αργυρούπολης

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας ρήξης άρχισε να επισημοποιείται εχθές το απόγευμα αφού Αλιμος και Γλυφάδα οριστικοποίησαν την ρήξη με τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης σε ότι αφορά τον φορέα διαχείρισης στην επένδυση του Ελληνικού.

 

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ του Notia-Today είχαμε αναφερθεί στην κόντρα που ξεκινούσε μεταξύ Αnδρέα Κονδύλη και Γιάννη Κωνσταντάτου με αφορμή την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης του Μητροπολιτικού πόλου Ελληνικού-Αγ. Κοσμά, την Πέμπτη 19/09 και η οποία είχε διεξαχθεί σε πολεμικό θα μορούσαμε να πούμε κλίμα.

 

Δεν προκάλεσαν καμμία έκπληξη οι αποφάσεις που πάρθηκαν στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλίμου, στο οποίο μάλιστα έδωσε το παρόν και ο Δήμαρχος Γλυφάδας κος Γιώργος Παπανικολάου

 

Ο φορέας αυτός θα διαχειρίζεται τα απορρίμματα και τον ηλεκτροφωτισμό όταν δημιουργηθεί ο οικισμός, πρόεδρος του δε είναι ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κος Γιάννης Κωνσταντάτος.

 

Ο κος Κονδύλης στο Δημοτικό συμβούλιο του Αλίμου την 25η Σεπτεμβρίου, είχε προαναγγείλει ότι Αλιμος και Γλυφάδα θα αντιδρούσαν στο υπάρχων καθεστώς.

 

Πηγή: https://notia-today.gr/

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες