Ο Διεθνής Μάνατζερ στο ΔΕΑΠ Γλυφάδας

Ο Διεθνής Μάνατζερ στο ΔΕΑΠ Γλυφάδας

Με θέμα «Ο Διεθνής Μάνατζερ: Διαδρομές Αυτογνωσίας»,  θα μιλήσει ο Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Ιωάννης Θανόπουλος στο Δημοτικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΔΕΑΠ) Γλυφάδας, τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, στις 7 το απόγευμα.

 

Η επιστημονική διάλεξη εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος του χειμερινού εξαμήνου (Κατεύθυνση Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών) και θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (Γ. Γεννηματά και Ανατ. Ρωμυλίας 123). Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Οι διαλέξεις του χειμερινού εξαμήνου ολοκληρώνονται στις 17 Φεβρουαρίου, οπότε και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όσους έχουν παρακολουθήσει συστηματικά το πρόγραμμα των διαλέξεων.

 

Η προσέλευση είναι ελεύθερη και για όποιον άλλο δημότη ή επισκέπτη της Γλυφάδας επιθυμεί να παρακολουθήσει μία ή περισσότερες από τις διαλέξεις, χωρίς να είναι γραμμένος στο ΔΕΑΠ.  

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.