Γλυφάδα: Τη Δευτέρα η πρώτη διάλεξη της χρονιάς στο ΔΕΑΠ

Γλυφάδα: Τη Δευτέρα η πρώτη διάλεξη της χρονιάς στο ΔΕΑΠ

Αρχίζουν και πάλι, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, οι επιστημονικές διαλέξεις στο Δημοτικό Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΔΕΑΠ) Γλυφάδας. Η πρώτη της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου.


Ο Ομότιμος Καθηγητής Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Κρήτης Γεώργιος Αραβανής θα αναπτύξει το εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα: "Η ψυχική υγεία του παιδιού και η επίδραση της αγωγής".


Οι διαλέξεις του χειμερινού εξαμήνου (Κατεύθυνση Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών) θα συνεχιστούν έως και τις 17 Φεβρουαρίου, οπότε και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, στις 7 το απόγευμα, στο Κινηματοθέατρο "Μελίνα Μερκούρη" (Γ. Γεννηματά και Ανατ.Ρωμυλίας 123). Η είσοδος είναι ελεύθερη και μπορούν να προσέλθουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται, ανεξαρτήτως τού εάν έχουν ή όχι παρακολουθήσει τις προηγούμενες διαλέξεις. Κάθε μία είναι ξεχωριστή και αυτόνομη και αφορά διαφορετικό αντικείμενο. Μόνον όσοι ενδιαφέρονται για βεβαιώσεις παρακολούθησης πρέπει να έχουν συστηματική παρουσία.

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.