Γλυφάδα: Συνεχίζεται η διανομή tablets στους μαθητές

Γλυφάδα: Συνεχίζεται η διανομή tablets στους μαθητές

Συνεχίστηκε από το πρωί με στόχο να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες η δωρεάν διανομή tablets από τον Δήμο Γλυφάδας σε μαθητές που δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να συμμετέχουν στην τηλεκπαίδευση.

 

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου και δωρεά από την εταιρεία Πληροφορικής ACTIVE εξασφαλίστηκαν 200 τελευταίας τεχνολογίας tablets, τα οποία διατίθενται μέσα από απολύτως αξιόπιστη διαδικασία και αντικειμενικά κριτήρια, υπό τον συντονισμό και την καθοδήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού Περικλή Δορκοφίκη.

 

"Συνεχίζουμε την προσπάθεια να διασφαλίσουμε για όλα τα παιδιά της πόλης μας την πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση. Τα χρηστικά αυτά εργαλεία θα παραμείνουν στους μαθητές, είναι πλέον δικά τους και δεν θα δοθούν πίσω", τόνισε ο Αντιδήμαρχος, που ήταν παρών κατά τη διαδικασία διανομής των tablets, η οποία -όπως αποδεικνύεται και από το φωτογραφικό υλικό- διενεργήθηκε με πλήρη τήρηση των ενδεδειγμένων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, στο ισόγειο του Δημαρχείου.

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.