Γλυφάδα: Πολιτισμός και Ανάπτυξη στο ΔΕΑΠ

Γλυφάδα: Πολιτισμός και Ανάπτυξη στο ΔΕΑΠ

Με θέμα «Πολιτισμός και Ανάπτυξη» θα μιλήσει η κ. Όλγα Τσακηρίδη, Διδάκτωρ Οργάνωσης και Διοίκησης Πολιτιστικών Πόρων, Ερευνήτρια του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών, την προσεχή Δευτέρα 10 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (Γ. Γεννηματά και Ανατ. Ρωμυλίας 123, Άνω Γλυφάδα), στο πλαίσιο των επιστημονικών διαλέξεων χειμερινού εξαμήνου του Δημοτικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΔΕΑΠ) Γλυφάδας.

 

Το πρόγραμμα του χειμερινού εξαμήνου ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020, οπότε και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όσους είναι εγγεγραμμένοι και έχουν παρακολουθήσει συστηματικά τις διαλέξεις.

 

Θα υπάρξει και νέος κύκλος διαλέξεων, του οποίου το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες, θα είναι διαθέσιμο διαδικτυακά, ενώ θα δοθεί και σε έντυπη μορφή σε όσους είναι παρόντες στην τελευταία διάλεξη του χειμερινού εξαμήνου, τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, με ομιλητή τον Καθηγητή Γλωσσολογίας του Τμήματος Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χριστόφορο Χαραλαμπάκη και θέμα «Η διαχρονική εξέλιξη της Ελληνικής Γλώσσας».

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

    

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες