Γλυφάδα Aπάτη πήραν από ηλικιωμένη 25.000 ευρώ! (video) Κύριο

Γλυφάδα Aπάτη πήραν από ηλικιωμένη 25.000 ευρώ! (video)

Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας, σημειώθηκε στη Γλυφάδα, με το πλεον κόλπο του “θανατηφόρου τροχαίου”.

Tο πρωί ένας άγνωστος προσπoιήθηκε τον αστυνομικό, λέγοντας σε μια 77χρονη γυναίκα ότι ο γιος της ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο.

Σύμφωνα με το star.gr ο "μαιμού- αστυνομικός" φέρεται να της είπε στο τηλέφωνο: «Για να γλιτώσει ο γιος σου και να μην πάει φυλακή θα μας δώσεις 80.000 ευρώ».

Όπως δήλωσε στην αστυνομία, η ηλικιωμένη έβαλε σε μια σακούλα 15.000 ευρώ και τα παρέδωσε σε έναν άγνωστο στην είσοδο της πολυκατοικίας της. Λίγο αργότερα, όμως, ο άγνωστος επικοινώνησε και πάλι με την ηλικιωμένη, ζητώντας κι άλλα χρήματα, τα οποία έπρεπε να τους τα παραδώσει στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου, στην Ακαδημία Πλάτωνος. Η 77χρονη, Κατερίνα, φτάνοντας από τη Γλυφάδα, έξω από τον Ιερό Ναό, παρέδωσε σε άγνωστο - πάλι μέσα σε σακούλα – 10.000 ευρώ ακόμη.

Στη συνέχεια, όταν κατάλαβε το μέγεθος της απάτης σε βάρος της, ειδοποίησε την αστυνομία, αλλά και το γιο της. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, προσπαθούν τώρα, μέσα από την περιγραφή της 77χρονης να έχουν τα χαρακτηριστικά του δράστη, ενώ αναζητούν τυχόν βίντεο από κάμερες ασφαλείας, οι οποίες μπορεί να έχουν καταγράψει τους «αετονύχηδες».

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες