Γαστρονομικές γεύσεις στο Στέκι του ΤΕΟ στη Γλυφάδα Κύριο

Γιαννιτσοπούλου 1, Πλατεία Εσπερίδων Γλυφάδα Αθήνα 2108947905 2108947906 Γιαννιτσοπούλου 1, Πλατεία Εσπερίδων Γλυφάδα Αθήνα 2108947905 2108947906

Λίγα λόγια για το Στεκι του ΤΕΟ

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι ο Θεόδωρος Αθανασόπουλος, γεννήθηκε το 1964 στις Βρυξέλλες όπου για 30 συνεχή χρόνια διέπρεψε ως Έλληνας του εξωτερικού στο χώρο εστίασης τόσο στη Βελγική όσο και την ελληνική κουζίνα, συνδυάζοντας γεύσεις του ευρωπαϊκού βορρά με το μεσογειακό νότο.

Ήταν για χρόνια ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ''ΚΑΦΕΝΕΙΟ'' στις Βρυξέλλες απέναντι από το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, το οποίο ήταν ο αγαπημένος προορισμός τόσο των Ελλήνων του εξωτερικού, όσο και πολλών ομογενών. Το 2016 η ιδιαίτερη αγάπη του για την Ελλάδα τον οδήγησε στη σκέψη να επιστρέψει στην πατρίδα του και να προσφέρει την εμπειρία του, το μεράκι του, τις γνώσεις του και πάνω απ όλα τις πρωτότυπες ιδέες του στην κουζίνα και στις γεύσεις που τόσο μοναδικά ταιριάζει.

Υποστηρίζοντας πως το φαγητό είναι τρόπος ζωής και προσφέρει εκλεκτά πιάτα από ολόφρεσκα κρέατα πρώτης κατηγορίας απο το πασίγνωστο και ακριβό κρεοπωλείο του Δρακούλη.

Ξεχωρίζουν τα παιδάκια, το Rib eye, τα μπιφτέκια γαλοπούλας και τα μπριζολάκια χοιρινά λαιμού.

Εξυπηρέτηση πελατών

Το προσωπικό, στο ΣΤΕΚΙ του ΤΕΟ είναι καθημερινά στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσει με υψηλή αίσθηση υπευθυνότητας και με πρωταρχικό στόχο την απόλυτη ικανοποίησή σας σε ποιότητα και τιμές.

Γαστρονομικές απολαύσεις

Σε ένα ευχάριστο, ζεστό και φιλικό περιβάλλον μπορείτε καθημερινά να απολαμβάνετε ξεχωριστές γεύσεις που θα κερδίσουν όλες σας τις εντυπώσεις και τις γαστρονομικές απαιτήσεις σας. Το κατάστημά μπορεί να σας εξυπηρετεί καθημερινά και σε take away ώστε να απολαμβάνετε τις γεύσεις που επιθυμείτε στο σπίτι σας, άμεσα και γρήγορα.

 

to steik toy teo glyfada 2

to steik toy teo glyfada 1

to steik toy teo glyfada 6

to steik toy teo glyfada 3

 find us on facebook

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Περιοχή: Γλυφάδα
  • Διεύθυνση: Γιαννιτσοπούλου 1, Πλατεία Εσπερίδων Γλυφάδα 16674, Αθήνα
  • Τηλέφωνο: 2108947905-2108947906

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες