Φροίξος Πολενάκης Υποψήφιος με το Μανώλη Δασκαλάκη

Φροίξος Πολενάκης Υποψήφιος με το Μανώλη Δασκαλάκη

Ο Φροίξος Πολενάκης δραστηριοποιείται στον απαιτητικό τομέα του τουρισμού έχοντας σημαντική εμπειρία στην κατάρτιση, την ανάπτυξη, την υλοποίηση και τη διαχείριση συνεδρίων κι εκδηλώσεων για ένα ευρύ φάσμα εταιρειών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι γεννημένος στον Πειραιά το 1969, με σπουδές στο Hotel Management, και την Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ από το ALBA εργαζόμενος παράλληλα ως διευθυντής πωλήσεων στο ξενοδοχειακό συγκρότημα ASTIR PALACE, την κορυφαία πολυτελή ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Βουλιαγμένη ,όπου συνέβαλε τα μέγιστα στο turnaround story της εταιρίας προς την κερδοφορία εκείνης της περιόδου.

Εργάσθηκε στον πολυεθνικό τουριστικό οργανισμό KUONI ως διευθυντής πωλήσεων κι εν συνεχεία, λόγω της αγάπης και το πάθος του για τα ταξίδια , τον τομέα των εταιρικών συναντήσεων & εκδηλώσεων, συνέδρια και ταξίδια κινήτρων, προχώρησε στην ίδρυση (το 2002) της εταιρίας Synodos Management Group SA. . Ως ειδικός στην «δημιουργία αναμνήσεων» ,έχει πελάτες από όλο τον κόσμο και διαχειρίζεται με επιτυχία , αποδοτικότητα και εστιασμένη δημιουργικότητα κάθε είδους εταιρική εκδήλωση.

Το σύνθημα του, είναι ξεκάθαρο κι απλό: «το μεγάλο μυστικό στη ζωή είναι ότι δεν υπάρχει μεγάλο μυστικό. Όποιος κι αν είναι ο στόχος σου, μπορείς να τον πετύχεις αρκεί να είσαι ειλικρινείς και να δώσεις αγάπη σε αυτό που κάνεις .

Είναι παντρεμένος , ζει στην Βούλα από το 1986 και έχει 4 κόρες .

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες