Έργα συντήρησης στο Μεγάλο Καβούρι Κύριο

Έργα συντήρησης στο Μεγάλο Καβούρι

Μεγάλης έκτασης έργα συντήρησης των κοινόχρηστων χώρων στο Μεγάλο Καβούρι είναι σε εξέλιξη. Τα έργα αφορούν τη συντήρηση των φθαρμένων και την αντικατάσταση των κατεστραμμένων κιγκλιδωμάτων και συνολικά των μεταλλικών κατασκευών στην περιοχή, την επισκευή και συντήρηση των λαμπτήρων και όπου κρίνεται απαραίτητο, την αντικατάσταση τους και αναμένεται να ολοκληρωθούν και να παραδοθούν εντός του Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή του Μικρού Καβουριού (Οδό Ακτής):

Έχουν αντικατασταθεί σιδερένιες καγκελώσεις βάρους 1,8 τόνων.
Έχουν αντικατασταθεί 30 καλάθια απορριμμάτων.
Έχουν τοποθετηθεί 19 ξύλινα παγκάκια
Έχουν αντικατασταθεί 15 στύλοι φωτισμού ενώ είναι προγραμματισμένοι ακόμα 30

προς αντικατάσταση.
Παρά τη συγκεκριμένη εργασία, όπως γίνεται άλλωστε με πολλά άλλα μεγάλα έργα
στην πόλη μας, ήρθε στο φως της δημοσιότητας χθες δημοσίευμα με τίτλο «Εικόνα Θλίψης παρουσιάζει το Καβούρι». Το δημοσίευμα αυτό εμφανίζει τις εξής 6 φωτογραφίες:
Δύο που απεικονίζουν τέσσερα μεταλλικά κολωνάκια, τα οποία στράφηκαν από κάποιο αυτοκίνητο, και αντικαταστάθηκαν την επόμενη ημέρα.
Μία η οποία δείχνει ένα καλάθι απορριμμάτων πεσμένο στο έδαφος, πιθανόν από βανδαλισμό, το οποίο έχει αντικατασταθεί.
Άλλες δύο που δείχνουν φθαρμένα ή κατεστραμμένα φωτιστικά, τα οποία είναι υπό επισκευή ή αντικατάσταση όπως αναφέραμε.
Τέλος υπάρχει και μία φωτογραφία, που δείχνει ένα κατεστραμμένο κράσπεδο, το οποίο στα πλαίσια της εργολαβίας θα επισκευαστεί.

Ο ρεπόρτερ – συντάκτης του συγκεκριμένου άρθρου, ενώ δηλώνει πως επισκέφθηκε προσωπικά την περιοχή και έβγαλε ο ίδιος τις έξι φωτογραφίες που δημοσιεύει, για λόγους που δεν κατανοούμε, παρέλειψε να στρέψει τον φακό του λίγα μέτρα από τα «καταγγελλόμενα» και να δείξει στους αναγνώστες του την πραγματική εικόνα της περιοχής και όχι την αποσπασματική – πλασματική που επέλεξε.

Επαναλαμβάνουμε πως η σημερινή Δημοτική Αρχή δέχεται κριτική. Θεωρούμε πως η ανάδειξη των πραγματικών προβλημάτων της πόλης είναι χρήσιμη γιατί συμβάλει στον εντοπισμό και τελικά στην επίλυση τους. Δεν μπορούμε όμως να επιτρέπουμε, να μένουν δημοσιεύματα τέτοιου είδους αναπάντητα τα οποία αδικούν αιρετούς, εργαζόμενους και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, οι οποίοι για να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και να εκτελέσουν τα αναφερόμενα έργα, συχνά εργάζονται πέρα και πάνω από τα όρια του καθήκοντος και της υποχρέωσης τους.

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες