Εν αναμονή της περιβόητης απόφασης του εκλογοδικείου

Εν αναμονή της περιβόητης απόφασης του εκλογοδικείου

Πλησιάζει η ανακοίνωση της απόφασης του εκλογοδικείου για τον δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης την ώρα που το δικαστήριο έχει αποφασίσει για τις περισσότερες ενστάσεις, με την απόφαση να καθαρογράφετε αλλά να μην δημοσιεύεται.

Την ίδια ώρα το NotosNet δέχεται αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα και e-mail για το αποτέλεσμα το οποίο αρχικά αναμενόταν τέλη Σεπτεμβρίου, από τέλη Σεπτεμβρίου πήγαμε στις 15 Οκτωβρίου και η νέα προθεσμία είναι έως τις 31 Οκτωβρίου.

Οι στενοί συνεργάτες των κκ Κωνσταντέλλου και Πανά ξέρουν το κλίμα χωρίς ωστόσο να θέλουν να δώσουν καμία πληροφορία καθώς μέχρι και τη τελευταία στιγμή είναι όλα ρευστά, ενώ οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν γνωρίζουν κάτι σχετικό.

Την ίδια ώρα οι εμπλεκόμενοι στις εκλογές από το μέτωπο Πανά εμφανίζονται πολύ αισιόδοξοι τηρώντας σιγή ιχθύος, ενώ από το μέτωπο Κωνσταντέλλου ανυπόγραφο δημοσίευμα αναφέρει «Ο ατυχήσας υποψήφιος των εφοπλιστών της περιοχής κ Πανάς έπαιξε το τελευταίο του δικαστικό χαρτί, κάνοντας προσφυγή στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά καθώς η εισηγήτρια της υπόθεσης έχει απορριπτική πρόταση για την υπόθεση».

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση εκδικάστηκε την 1η Σεπτεμβρίου στο 10ο τμήμα του διοικητικού πρωτοδικείου Πειραιά, με το Σπύρο Πανά να καταθέτει ένσταση 122 σελίδων και την πλευρά του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου να καταθέτει αντένσταση 42 σελίδων., Η υπόθεση άρχισε να εξετάζεται διεξοδικά -από τους αρμόδιους δικαστές- στις 16 Σεπτεμβρίου.

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες