Ελληνικό – Αργυρούπολη: Τρόφιμα για τους φοιτητές της επαρχίας

Ελληνικό – Αργυρούπολη: Τρόφιμα για τους φοιτητές της επαρχίας

Μία σπουδαία πρωτοβουλία πήρε ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης για τους φοιτητές οικογενειών με χαμηλό εισόδημα, οι οποίοι θα σπουδάσουν εκτός Αθηνών.

 

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου, ο Γιάννης Κωνσταντάτος ανακοίνωσε πως οι οικογένειες τα παιδιά οικογενειών με χαμηλό εισόδημα που σπουδάζουν στην επαρχία θα έχουν εξασφαλισμένα τα τρόφιμα του μήνα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

 

Η επόμενη περίοδος της ζωής σας θα είναι γεμάτη γνώσεις και δημιουργικές ευκαιρίες ώστε να εκπληρώσετε τα όνειρά σας. Στο χέρι σας είναι να τις εκμεταλλευτείτε, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας στο έπακρο και να εκπληρώσετε τους στόχους σας.

 

Για όσους δεν τα κατάφεραν ή δεν πέτυχαν τους στόχους τους, θέλω να τους πω ότι η ζωή έχει χαρές και λύπες, νίκες και ήττες. 

 


Η στάση σας απέναντί τους, θα καθορίσει την πορεία σας στην ζωή. Μην απογοητεύεστε. Πεισμώστε, και με σκληρή και μεθοδική δουλειά θα εκπληρώσετε τον επόμενο στόχο που θα θέσετε στον εαυτό σας.

 

Στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής, ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης θα σταθεί δίπλα σ’ όλους τους φοιτητές με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα που σπουδάζουν μακριά από την πόλη μας, εξασφαλίζοντας τους τα τρόφιμα του μήνα . Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν από τις 10 Σεπτεμβρίου με την Κοινωνική Υπηρεσία ώστε να μάθουν τα κριτήρια και τις διαδικασίες.

 

Στεκόμαστε δίπλα στην λαϊκή οικογένεια, νοιαζόμαστε για τους φοιτητές μας και δεσμευόμαστε πως θα σταθούμε αρωγοί σε όλες τους τις ανάγκες.

 

 

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες