Έλλη Παγουρτζή Υποψήφια με το Μανώλη Δασκαλάκη

Έλλη Παγουρτζή Υποψήφια με το Μανώλη Δασκαλάκη

Αποφάσισα να μετάσχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Νέα Πόλη Μία Πόλη» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές διεκδικώντας το τιμητικό αξίωμα του δημοτικού συμβούλου μέσω της ψήφου των συμπολιτών μου. Στόχος μου είναι η συμβολή μου στην δημιουργία ευτυχισμένων πόλεων , πόλεων σωστού σχεδιασμού προς όφελος των πολιτών, χρησιμοποιώντας την επιστήμη και την εφαρμογή.

Βιογραφικό σημείωμα της Υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου, Έλλης Παγουρτζής, Βάρης – Βούλας - Βουλιαγμένης με τον Μανώλη Δασκαλάκη
Η Έλλη Παγουρτζή γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Είναι Διδάκτωρ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Έχει MASTER ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών και MASTER ως Μηχανικός Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Είναι πτυχιούχος Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός με ειδίκευση στην Γεωπληροφορική του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου
Η Έλλη Παγουρτζή είναι υπεύθυνη έργων προστασίας κρίσιμων υποδομών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων του Κέντρου Μελετών Ασφαλείας - ΚΕΜΕΑ στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η Έλλη Παγουρτζή συνεργάζεται με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς ως στρατηγικός συνεργάτης (strategy partner), ως ειδικός σύμβουλος επιχειρήσεων και επενδύσεων σε ερευνητικά, ευρωπαϊκά και αναπτυξιακά προγράμματα, ως σύμβουλος πιστοποίησης διεθνών προτύπων, ως τεχνικός σύμβουλος οργάνωσης, μηχανοργάνωσης, περιβαλλοντικής διαχείρισης, και επικοινωνιακού σχεδιασμού.
Η Έλλη Παγουρτζή διοικεί και διαχειρίζεται τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες που αφορούν το Τεχνικό Γραφείο Έλλη Παγουρτζή – Σύμβουλος Μηχανικός και τις εμπορικές δραστηριότητες του brand EPG wear.
Η Έλλη Παγουρτζή διετέλεσε Πρόεδρος του Παρατηρητηρίου για την Κοινωνία της Πληροφορίας από τις 23 Απριλίου 2008 μέχρι το Μάιο 2010. Παράλληλα διετέλεσε και Γενική Διευθύντρια του οργανισμού για την χρονική περίοδο Νοέμβριος 2008 μέχρι Απρίλιο 2009. Από τον Ιούνιο 2006 μέχρι Απρίλιο 2008 ήταν Μέλος Παρατηρητηρίου για την Κοινωνία της Πληροφορίας. Ως Πρόεδρος και Μέλος του ΔΣ εκπροσωπούσε τον οργανισμό στον Ελλαδικό και Διεθνή χώρο αποκτώντας 4ετή εμπειρία σε θέματα δημοσίων σχέσεων και διοίκησης οργανισμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ως Επιστημονικός Συνεργάτης του Ε.Μ.Π., έχει ασχοληθεί εκτενώς µε εφαρμογές των Συστημάτων Αποφάσεων σε σύγχρονα προβλήματα επιχειρηματικού σχεδιασμού, καθώς και µε την διεξαγωγή έρευνας σε σύγχρονα εργαλεία υποστήριξης της διοίκησης, στα πλαίσια σημαντικού αριθμού
ερευνητικών και αναπτυξιακών έργων, που χρηματοδοτήθηκαν από το Β’ και Γ’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης και με το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς ΕΣΠΑ. 10ετής διοικητική εμπειρία ως υπεύθυνος έργου και επικεφαλής ερευνητικής ομάδας υψηλού μορφωτικού επιπέδου.
Ως Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, έχει ασχοληθεί με το Γ’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης και με το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς ΕΣΠΑ, στο σχεδιασμό και υλοποίηση νέων δράσεων για την νέα προγραμματική περίοδο 2007 – 2013. 3ετής εμπειρία ως Υπεύθυνος στρατηγικού
σχεδιασμού (Project Μanager) του ΥΠΕΘΑ.
Ως Επίκουρος Καθηγήτρια του ΤΕΙ Λάρισας - Τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος με εκπαιδευτικό έργο στη «Τηλεπισκόπιση Φυσικού Περιβάλλοντος» και «Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών και Χαρτογράφηση Φυσικών Πόρων».
Ειδικεύεται σε ευρύτερες περιοχές της Στατιστικής, Πρόβλεψης Χρονοσειρών (environmental ,Economic & Financial , business, tourism demand, , energy and sport forecasting), Συστημάτων Υποστήριξης Αποφάσεων και Διοίκησης, Εκτίμηση αξιών ακινήτων (real estate), Ασαφούς γνώσης (fuzzy logic), Βιώσιμης Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Αειφόρου ανάπτυξης (sustainable development), Προηγμένου Μαθηματικού Προγραμματισμού, Κτηματολογίου, Χαρτογραφίας και Τηλεπισκόπισης, Πληροφοριακών Συστημάτων: Γεωγραφικά Συστήματα GIS (Geographic Information System), Συστημάτων Χαρτογραφίας και Τηλεπισκόπισης, Συστήματα Προβλέψεων (Forecasting Systems), Συστήματα Υποστήριξης Αποφάσεων. Έχει συγγράψει πάνω από 30 πρωτότυπες δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Το ερευνητικό της έργο έχει τύχει ευρείας διεθνούς αναγνώρισης μέσω βραβείων διεθνούς φήμης.

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες