Δημήτρης Δαβάκης - Βιογραφικό

Δημήτρης Δαβάκης - Βιογραφικό

Βιογραφικό
Ο Δημήτρης Δαβάκης κατάγεται από την Μάνη Λακωνίας. Γεννήθηκε στην Καλλιθέα το 1968 και είναι μόνιμος κάτοικος των Δικηγορικών Βούλας από καταβολής του αφού ο πατέρας του εγκαταστάθηκε στην Βούλα το 1960. Είναι πατέρας ενός αγοριού 4 χρονών, του Νικόλαου Δαβάκη.

Τα μαθητικά του χρόνια φοίτησε έως και την Α’ Λυκείου στο Λεόντειο Λύκειο Νέας Σμύρνης και στην συνέχεια μεταγράφηκε στο νεοιδρυθέν την εποχή εκείνη 2ο Λύκειο Βούλας. Απέκτησε πτυχίο στο Marketing Management και εργάστηκε επί σειρά ετών αρχικά στην Merck Sharp & Dohme – ΒΙΑΝΕΞ και στην συνέχεια στην Bayer AG Ελλάς.
Η ενασχόληση του με τα κοινά άρχισε από νεαρή ηλικία. Ήταν και είναι ενεργό μέλος και πρόεδρος του συλλόγου Μανιατών Νοτίων Προαστίων ενώ διετέλεσε και Πρόεδρος των εξελεγκτικών επιτροπών της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Μάνης.

Δραστηριοποιείται ακόμα ως μέλος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας ΄΄Κωνσταντίνος Καραμανλής΄΄, μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Ιατρικών Επισκεπτών, μέλος της εταιρίας Λακωνικών Σπουδών, μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων Λεοντείου Λυκείου ενώ στο παρελθόν υπήρξε μέλος του ΔΣ του Ασκληπιείου Νοσοκομείου Βούλας, μέλος του ΔΣ ταμείου τραπεζών ΤΑΑΠΓΑ και μέλος του ΔΣ του ταμείου Πυροσβεστικού Σώματος.

Από το 2006 ασχολείται ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση ως δημοτικός σύμβουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο της Βούλας όπου για δύο χρόνια προέδρεύσε στην Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Βούλας.

Το 2010 επανεξελέγη δημοτικός σύμβουλος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με τον συνδυασμό ΄΄Ανεξάρτητη Κίνηση Γρηγόρη Κασιδόκωστα΄΄. Κατά την διάρκεια της δεύτερης θητείας του στο Δήμο διετέλεσε Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Οικονομικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών από το 2011 και ως τον Απρίλιο του 2012.

Στις Εκλογές του 2014 ηταν Yποψήφιος Δήμαρχος  για τον Δήμο  Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης με το συνδυασμό Κύμα Ενωμένων Πολιτών

Το Μάρτιο του 2019 ανακοίνωσε εκ νέου την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές διεκδικώντας τη Δημαρχία του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης με το συνδυασμό «Κύμα Ενωμένων Πολιτών».

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες