Δήλωση Θάνου Ματόπουλου για το αποτέλεσμα των εκλογών σε Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη

Δήλωση Θάνου Ματόπουλου για το αποτέλεσμα των εκλογών σε Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΡΙΚΙΠ ΒΒΒ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θάνος Ματόπουλος και όλοι οι υποψήφιοι της ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β., ευχαριστούμε τους δημότες της Βάρης, της Βούλας και της Βουλιαγμένης που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Η εκλογή δύο δημοτικών συμβούλων δυναμώνει τη φωνή μας, θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες και να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των δημοτών αλλά και των υπόλοιπων πολιτών, χωρίς στείρα άρνηση αλλά καταθέτοντας τεκμηριωμένες προτάσεις, που συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων, όπως κάναμε τα τελευταία πέντε χρόνια.

Στο προσωπικό του μήνυμα ο Θάνος Ματόπουλος την επόμενη των εκλογών συγχαίροντας τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο του επισήμανε ‘’εύχομαι στην νέα θητεία σου να διοικήσεις έχοντας τις ανάγκες της κοινωνίας και τη διαφύλαξη του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος σε απόλυτη προτεραιότητα’’

Το ποσοστό που κατέκτησε, ισχυροποιεί τη θέση του και του δίνεται η δυνατότητα εφαρμογής των σχεδίων του, γεγονός που ανησυχεί όχι μόνο τους δημότες αλλά τους πολίτες γενικότερα (διαχείριση απορριμμάτων, εκμετάλλευση παράκτιου μετώπου, εκκλησιαστική περιουσία).

Η ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β. και αυτή την τετραετία θα συνταχτεί και θα αγωνιστεί μαζί με όλους τους πολίτες για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους και την προάσπιση κοινωνικών δικαιωμάτων, δημόσιων αγαθών και φυσικού φυσικού περιβάλλοντος, χωρίς καμία διάκριση.

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες