Το πρώτο Alimos Classic Car Sunday με απίστευτα αυτοκίνητα

Το πρώτο Alimos Classic Car Sunday με απίστευτα αυτοκίνητα

Το πρώτο Alimos Classic Car Sunday που διοργανώθηκε από τον Δήμο Αλίμου, τη ΦΙΛΠΑ και τον Νίκο Μαστοράκη είχε τη σφραγίδα της τελειότητας

 
Πλημμύρισε η θάλασσα χρώματα, καμπύλες, αυστηρές γωνίες, θηριώδη μοτέρ και κάτω από τον ήπιο αττικό ήλιο και το ευεργετικό αεράκι, χιλιάδες επισκέπτες αναστέναξαν με πόθο και πάθος για τα απίστευτα αυτοκίνητα που ούτε σε φωτογραφία δεν είχαν δει.


Το πρώτο Alimos Classic Car Sunday που διοργανώθηκε από τον Δήμο Αλίμου, τη ΦΙΛΠΑ και τον Νίκο Μαστοράκη είχε τη σφραγίδα της τελειότητας. Ο ειδυλλιακός παραλιακός πεζόδρομος, ένα χαμογελαστό πλήθος, χαμένο ανάμεσα σε ιστορία και αεροδυναμική, παιδιά, μωρά, πέντε τουλάχιστον γενεές παθιασμένων, η απλώς περίεργων έφτιαξαν ένα σκηνικό αρμονίας που σπάνια επιτυγχάνεται.

C0022_MomentC0037_Moment
Ηχεία σε όλο το μήκος του πεζόδρομου, έπαιζαν από νωρίς classic rock (η υπογραφή του Νίκου Μαστοράκη) και στη 1:20 εμφανίστηκε και το πρώτο κομβοϊ, με επικεφαλης τον δήμαρχο Αλίμου να οδηγεί (στοργικά δανεική από τον Νίκο) μια υπεροχή τυρκουάζ κάμπριο Chevy Bel Air, που έμεινε και το πιο πολυφωτογραφημένο αυτοκίνητο της έκθεσης. Ακολούθησαν σε ρυθμούς πολυβόλου άλλα 133 αυτοκίνητα, που τοποθετήθηκαν αστραπιαία από τους συνεργάτες της ΦΙΛΠΑ στις θέσεις τους.


Ο Μαστοράκης κυκλοφορούσε αδιάκοπα με ένα golf cart, βλέποντας μόνο χαμόγελα κι ακούγοντας μόνο “ευχαριστώ” από συμμετέχοντες και θεατές. Το θερινό σινεμά είχε μετατραπεί σε τεράστιο κήπο με μαύρες ομπρέλες, για τους διοργανωτές και τους οδηγούς.
 

C0041_MomentC0044_MomentC0097_Moment
 
Ανάμεσά τους διακρίναμε και τον νιόπαντρο και νεοεκλεγέντα βουλευτή Κωνσταντίνο Μπογδάνο, να δίνει συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, όσο το κλασικό του αυτοκίνητο (ένα χαριτωμένο VW Beetle) ξεκουραζόταν στο τέλος της μακρύτατης «ουράς».
 

C0098_MomentC0102_Moment

Το πήγαινε-έλα στον πεζόδρομο και τα διάπλατα μάτια που δεν ήξεραν τι να πρωτοθαυμάσουν, τελείωσε στις 7: 30, οπότε οδηγοί και αρκετοί VIP καλεσμένοι (ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης, οι βουλευτές της Ν. Δ. Σοφία Βούλτεψη, Διονύσης Χατζηδάκης, Βασίλης Σπανάκης, η Τόνια Αντωνίου του ΚΙΝΑΛ και άλλοι) έκλεισαν τη βραδιά με ένα ποτήρι κρασί και συγχαρητήρια στους διοργανωτές της πιο πρωτότυπης έκθεσης κλασσικών αυτοκίνητων που έγινε ποτέ.
επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες