Άλιμος: Κοπή πίτας και διασκέδαση για τα ΚΑΠΗ

Άλιμος: Κοπή πίτας και διασκέδαση για τα ΚΑΠΗ

Δεν θα ήταν υπερβολή, ούτε στο κατ' ελάχιστο, εάν λέγαμε ότι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 31 Ιανουαρίου, δεν έπεφτε καρφίτσα στο κοσμικό κέντρο "FRANGELICO" της παραλιακής, όπου τα ΚΑΠΗ του δήμου Αλίμου γιόρτασαν την νέα χρονιά και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, παρουσία του δημάρχου Ανδρέα ΚονδύληΗ Πρόεδρος του ΝΠΔΔ "ΚΑΠΗ Αλίμου", αντιδήμαρχος Αναστασία Σιμητροπούλου, καλωσόρισε τους καλεσμένους που είχαν κατακλύσει κάθε σπιθαμή της μεγάλης αίθουσας και των θεωρείων, ενώ ευχαρίστησε και τον επιχειρηματία Αθανάσιο Γκουγκούση, για την φιλοξενία που τους προσφέρει, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να διασκεδάσουν τα μέλη και των τριών ΚΑΠΗ της περιοχής, με το ωραίο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που παρουσιάζει.Αμέσως μετά, κάλεσε τον δήμαρχο κ. Κονδύλη, ο οποίος μετά τον χαιρετισμό και τις ευχές του, έκοψε τα κομμάτια της πίτας.Μεταξύ αυτών που πήραν τα πρώτα κομμάτια, ήταν οι τρεις πρόεδροι των Κέντρων. Ο Παναγιώτης Βαρδής [Α' ΚΑΠΗ], ο Πέτρος Γκόκας [Β' ΚΑΠΗ] και Άννα Σιμητροπούλου [Γ' ΚΑΠΗ].
Ακολούθησε το μουσικό - καλλιτεχνικό πρόγραμμα με το οποίο διασκέδασαν όλοι μέχρι αργά.Την γιορτή των ανθρώπων της τρίτης νιότης, τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρώην δήμαρχος Αλίμου, Αργύρης Αργυρίου, o πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου Στέφανος Διαμαντής, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Αντωνάκης και Γιώργος Μακαριγάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Αλβανός [Πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ], Λουκία Μελισσαράτου, Κωνσταντίνα - Θεοδώρα Γκόνη, Γιάννης Βέργης, Χρήστος Γκιόλιας, Κωνσταντίνος Φαλιέρος και από την πλευρά της μειοψηφίας ο Μανώλης Μιχαλέτος.
Ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ανάμεσα στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Στέφανο Διαμαντή [αριστερά], τον αντιδήμαρχο Γιώργο Μακαριγάκη, τον δημοτικό σύμβουλο, εντεταλμένο της δημοτικής αστυνομίας και πρόεδρο της Α'βάθμιας εκπαίδευσης Γιάννη Βέργη και τον πρόεδρο του ΘΟΠΑΑ, δημοτικό σύμβουλο Νικόλαο Αλβανό.
Ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης κόβει την πίτα, υπό το βλέμμα της αντιδημάρχου του και προέδρου των ΚΑΠΗ Αναστασίας Σιμητροπούλου.
Ο πρώην δήμαρχος Αλίμου Αργύρης Αργυρίου, ανάμεσα στους δημοτικούς συμβούλους της διοίκησης Κωνσταντίνο Φαλιέρο, Χρήστο Γκιόλια και Κωνσταντίνα - Θεοδώρα Γκόνη.
Ο αντιδήμαρχος και αντιπρόεδρος του ΘΟΠΑΑ Γιάννης Αντωνάκης [δεξιά] με τον φίλο της παράταξης, Ανδρέα Λεάκο.
Κωνσταντίνα - Θεοδώρα Γκόνη, Αναστασία Σιμητροπούλου, ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, Γιώργος Μακαριγάκης, Γιάννης Βέργης και Νίκος Αλβανός.
Η αντιδήμαρχος και πρόεδρος των ΚΑΠΗ, Αναστασία Σιμητροπούλου [δεξιά], με τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, Κων/νο Φαλιέρο, Χρήστο Γκιόλια και Κων/να - Θεοδώρα Γκόνη. Στο μέσον, ο πρώην δήμαρχος Αλίμου, Αργύρης Αργυρίου, πάντα παρών στις εκδηλώσεις του δήμου του.

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες